Şimdi Ara

Lipton Filiz Dökme Çay 1000gr 25,90; 2Kg 38,85; 4kg 77,69 TL/Lipton Earl Grey 900gr 2li alımda 17,94 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
8.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce çağdaş markete gittim gitmeşkende filiz ile earl grey fiyatlarına baktım. Filiz 26 lira earl grey 24.5 lira yani baya karlı hepsiburada kampayasından aldığımız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sepete 2 tane ekledim fiyat 51.90 tl diyor indirim olmuyor. 2 adet bastim fiyat indirimi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Bizim kahvehane sahibi hakan abide caykur altinbas kullaniyor kahve ana baba gunu musteriler 3 bardak icmeden kalkamiyor. Kahvehane etimesgutta acelya cay bahcesi cay 1.50 tl bardagi

Lipton gavur mali yanilmiyorsam elin avrupali gavuru caydan ne anlar ? Çinliler olsa neyse.

• selam Gencolar, benim 4kilo Lipton filiz geldi. SKT: 10.07.2020

Ekonomik krizdeyiz, çayın fiyatı henüz aşırı artmamışken 1-2 yıllık stoğumu yaptım.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 19 Eylül 2018; 9:48:0 >
  • Arkadaşlar 2 tane eklediğim halde 51.90 oluyor kampanya bitti mi yoksa?

• shunter kullanıcısına yanıt
    Bitti sanıyorsam

• Aldığım çaylar elime ulaştı, dökülme olmamış ama karton kutunun içine çayları direk atmışlar biri ezilmiş insan bir naylona sarar ah Hepsiburada ah.
  • Bizim toptan market fiyatı. Toplu alımda bile kazık.

Lipton Filiz Dökme Çay 1000gr 25,90; 2Kg 38,85; 4kg 77,69 TL/Lipton Earl Grey 900gr 2li alımda 17,94

• Arkadaşlar çaydan anlayanlara sormak isterim. Evde çaykurun organik çayı var 400gr lık olan siyah paket acaba nasıldır daha önce alıp deneyen var mı güzel midir tadı

• Lipton Filiz Dökme Çay 1000gr 4kg 77,69 TL olunca haber verin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.