Apple Store Siparişimi Sebepsiz Yere İptal Etti..
19.07.2024 tarihinde Apple Store üzerinden yapmış olduğum alışverişin, 24.07.2024 tarihinde Apple tarafından sebepsiz bir şekilde iptal edildiği tarafıma mail yoluyla bildirildi...
Apple ile yaptığım görüşmede ise kredi kartından çekilen tutarın kendi sistemlerinde olmadığını beyan ettiler... Bunun üzerine bankayı aradım banka da siparişin iptal edilmediğini ve paranın Apple'da olduğunu söyledi... Kafam çok karıştı...
Daha da ilginç olanı sipariş verdikten sonra bana mail atmışlardı... Bu mailde benim onları arayıp siparişi teyit etmemi istemişlerdi... Ben de bunun üzerine 0216 ile başlayan numaradan onları arayıp gereken teyidi sağlamıştım ve siparişim de Apple tarafından onaylanmıştı...
Dün (24 Temmuz) ise siparişimin iptal edildiği mail geldi... Apple'ı aradığımda da benim onları aradığım teyit görüşmesinin sistemlerinde olmadığını söylediler... Başına böyle bir şey gelen var mıdır...? Ne tavsiye edersiniz...?
Siparişi oluşturdum... 19.07.2024
Onların bana attığı mail... 20.07.2024
22.07.2024... (Bu kısım çok önemli onları arayıp siparişi teyit için otomatik bant kaydı ile görüşmem sonrası onların bana attığı mail... Otomatik kayıt sıkıntı diyebilirsiniz ama onda da bu görüşmenin kayıt altına alınacağını baştan bildiriyor aslında...)
24.07.2024 sonuç bu..
İpad Air M2 için hangi kılıf...?
İpad Air M2 (11inç) için hangi kılıfı tavsiye edersiniz...? Cevap için şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar daha önce konusu açıldıysa kusura bakmayın... Sorum başlıktadır... Uzun vadeli neler tavsiye edersiniz...? Borsa için..
Arkadaşlar 4 kişilik bir aileyiz... bagaj ve arka kısım rahatlığı önemli...
Arkadaşlar binadaki kutuda 10 megabitlik bir hız var ama ben 1.50 gibi bir hızla bağlanıyorum... Aşağıdaki değerlerin ne anlama geldiğini anlayan biri yazabilir mi...?sorun nerden kaynaklanıyor olabilir...?
Basit ve kolay oyunlar
|
Yardımınıza ihtiyacım var...!
|
6s mi... p9 mu...?
|
6s mi, p9 mu...?
|
Bu İKON nedir..?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.279
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 10.414 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 918 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası