Şimdi Ara

Apple Store Siparişimi Sebepsiz Yere İptal Etti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19.07.2024 tarihinde Apple Store üzerinden yapmış olduğum alışverişin, 24.07.2024 tarihinde Apple tarafından sebepsiz bir şekilde iptal edildiği tarafıma mail yoluyla bildirildi...

Apple ile yaptığım görüşmede ise kredi kartından çekilen tutarın kendi sistemlerinde olmadığını beyan ettiler... Bunun üzerine bankayı aradım banka da siparişin iptal edilmediğini ve paranın Apple'da olduğunu söyledi... Kafam çok karıştı...

Daha da ilginç olanı sipariş verdikten sonra bana mail atmışlardı... Bu mailde benim onları arayıp siparişi teyit etmemi istemişlerdi... Ben de bunun üzerine 0216 ile başlayan numaradan onları arayıp gereken teyidi sağlamıştım ve siparişim de Apple tarafından onaylanmıştı...

Dün (24 Temmuz) ise siparişimin iptal edildiği mail geldi... Apple'ı aradığımda da benim onları aradığım teyit görüşmesinin sistemlerinde olmadığını söylediler... Başına böyle bir şey gelen var mıdır...? Ne tavsiye edersiniz...?

Siparişi oluşturdum... 19.07.2024

Onların bana attığı mail... 20.07.2024

22.07.2024... (Bu kısım çok önemli onları arayıp siparişi teyit için otomatik bant kaydı ile görüşmem sonrası onların bana attığı mail... Otomatik kayıt sıkıntı diyebilirsiniz ama onda da bu görüşmenin kayıt altına alınacağını baştan bildiriyor aslında...)

24.07.2024 sonuç bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sitenin fake bir site olma ihtimali var mı?

• Kardeş senin site fake aldığın parayı cebe attılar sen bi soğuk su iç rahatla

• corsairms kullanıcısına yanıt

Affedersiniz tam olarak anlayamadım.. Hangi site..? Fake derken...? Ciddi soruyorum

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt

6.store.apple diye bir site yokki hocam kopyası yapılmış dolandırılmak amacı ile kurulmuş bir siteden satın almış olabilirmisiniz satın almış oldugunuz sitenin linki nedir

• Hangi siteden sipariş verdin.? Kendi sitesinin böyle birşey yapmasi bilemedim neden yapsin.Sen parayi geri aldin mi onu söyle bakalim hesabina geri yattimi.?

• corsairms kullanıcısına yanıt

Hayır kendi sitesi... Apple sayfası...

Ben telefondan bu kısma tıkladığımda...

9.store.apple geliyor... Lütfen siz de dener misiniz...? Sizde de böyle mi...?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Apple resmi sayfasında siparişlere tıklayınca açılan sayfada böyle yazıyor...

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Apple resmi sayfası, Siparişlere tıklayınca, açılan sayfanın adresinde 9.store.apple.com yazıyor... Resmi sitesi...

(Apple iptal edilen paranın kendilerinde olmadığını iddia ediyor...) Şimdilik parayı alamadım... Provizyonda görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 26 Temmuz 2024; 0:12:47 >

• Fake diyenlere...

Arkadaşlar öyle yazinca dikkatimi cekti,sipariş iptali saçma olmuş apple ne diyor bu konuda

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Sayın arkadaşım sıkıntı ne biliyor musunuz...? Hani kurumlar bizi aradıklarında ilk olarak ne ile söze girerler...? "Bu görüşme kayıt altına alınmaktadır..."

Benim teyit ve onay için yaptığım görüşmenin kayıtları sistemde görünmüyormuş... Dolayısıyla ben bunlarla iletişime geçmediğim için sistem iptal etmiş...

• Bir şekilde karttan para çekilmemiş. Eğer siparişten hemen sonra kart ayarlarına girip, kartı internet ödemelerine kapatmışsanız böyle bir durum ile karşılaşmış olabilirsiniz. Ama banka sorun yok demiş. İlginç bir sorun.

• C. S C kullanıcısına yanıt

Şu ana kadarki en mantıklı yorum bu oldu... Keşke gelen sipariş bilgilerinde bu ifadeye özellikle vurgu yapsalarmış... Kesinlikle bir bilgi eksikliği var Apple tarafında... Cevabınız için teşekkür ederim...

Amazon siparişimde başıma grlmişti. Ödemenizin gözden geçirilmesi gerekiyor uyarısı üzerine amazon ile yaptığım görüşmede farketmiştim. O yüzden alışveriş sonrası en azından 1 gün kartı internete kapatmamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 28 Temmuz 2024; 17:55:8 >

Dostum ben de şu an benzer bir durum yaşıyorum. Dün verdiğim sipariş iptal edilmiş, para iadesi de yapılmadı. Banka appla Türkiye ye Apple da bankaya atıyor. Sen sorununu nasıl çözdün? Kaç günde iade aldın, sorun nereden kaynaklanıyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.