Aldığım sunucuyu sözleşmede belirttikleri müşteri panelinden edemiyorum düzenli olarak fatura kesiyorlar, okuduğuma göre faturayı ödemezsem sunucu iptal oluyormuş. Düşüncelerinizi bekliyorum. |
Rabisu'dan aldığım sunucuyu iptal edemiyorum
-
-
İletişime geçmeyi denediniz mi firma ile ? E-posta ya da ticket benzeri destek sistemleri vardır. İptal etmek istediğinizi belirtin.
-
Müşteri hizmetlerine ticket attım bekliyorum ama faturalandırma yapması beni kıllandırdı bilmeden herhangi bir taahhütname kitlemiş olabilirler mi?
Ayrıca böyle bir ibare de var sözleşmede
5.5: Aylık ödemeli siparişlerde, ödeme kredi kartı ile yapılması durumunda müşteri kredi kartı bilgileri otomatik ödeme kapsamına alınır. Müşteri bu işlemleri https://www.rabisu.com/ adresindeki "Müşteri Paneli" sayfasından ulaşarak değiştirme, iptal etme işlemlerini yapma hakkına sahiptir.
-
Bence ne olur ne olmaz kartı sanal işlemlere ve mail ordera kapatın ve ticketın sonucunu bekleyin. Bazen de iptal işlemlerinin sunucu son gününden X gün önce bildirilmesini aksi taktirde otomatik yenileme olacağı gibi ibareler oluyor. Onlara da dikkat edin. Umarım müspet bir sonuca ulaşırsınız.
-
Okuduğum gibi bir e mail aldım ödeme yapmazsam sunucuyu kalıcı olarak siliyorlarmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X