Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Fellas Glutensiz Yulaf Ezmesi 300 gr x 2 Adet 15,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an 2'li olarak hepsiburada.com'da 15,9 TL. Fiyat gerçekten çok uygun. Almak isteyen kaçırmasın.

https://www.hepsiburada.com/fellas-glutensiz-yulaf-ezmesi-300-gr-x-2-adet-p-HBCV00000IKYWG?magaza=FellasFoods&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 14 Ekim 2021; 5:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lifalif'ten farkı nedir?

• Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 G

10tlydi gecen a101de indirimsiz halide 14 tl,

600gr 25 tl neresi sıcak fırsat anlayamadım ?

• makarna 3.5 tl, glutensiz makarna 13,5 tl... arkadaşlar safı mı oynuyorsunuz yoksa devreler mi yandı. fiyatı savunan yok pek tabii fakat maalesef durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: paladinho

Lifalif'ten farkı nedir?

Hocam bu ürün glutensiz. Gluten alerjisi olanlar ve glutensiz beslenenler için biçilmiş kaftan. Tanesi (300gr) 12.45 TL'ye geliyor. 300 gr glutensiz yulaf ezmeleri şu an piyasada en ucuz 18-20 TL civarında.

Maalesef ülkemizde glutensiz ürünler oldukça pahalı. Yukarıda arkadaşında da dediği gibi normal makarna 3.5 TL iken glutensiz makarna 15-20 TL civarında. Makarna örneklerden biri sadece.

Arkadaşlar bu arada kampanya devam ediyor. Gluten alerjisi olanlara ve glutensiz beslenenlere duyurulur.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 G

10tlydi gecen a101de indirimsiz halide 14 tl,

600gr 25 tl neresi sıcak fırsat anlayamadım ?

hocam şöyle modellerden alsak, kilosu 10 liraya geliyor.

gittigidiyor
    İpek Değirmen 5 KG Yulaf Ezmesi Yüksek Proteinli Katkısız Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/supermarket/ipek-degirmen-5-kg-yulaf-ezmesi-yuksek-proteinli-katkisiz_pdp_730024634

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

atmıyız hocam biz Fellas Glutensiz Yulaf Ezmesi 300 gr x 2 Adet 15,90 TL 

bu tür ürünler çok tüketilmiyor 50-70gr arası oda sporcuysan yenebilir yavan tadsız bir ürün, meyve vs atılıp tatlandırmaya calısıncada bir anlamı kalmıyor ben 500gr zor bitiriyordum oda kurum üzüm vs atarak ...

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

atmıyız hocam biz  

bu tür ürünler çok tüketilmiyor 50-70gr arası oda sporcuysan yenebilir yavan tadsız bir ürün, meyve vs atılıp tatlandırmaya calısıncada bir anlamı kalmıyor ben 500gr zor bitiriyordum oda kurum üzüm vs atarak ...

yani aslında evet spor yapanlar için önermiştim. kelebeklenme riski var mı bilemiyorum ama bu şekilde almak daha mantıklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yani aslında evet spor yapanlar için önermiştim. kelebeklenme riski var mı bilemiyorum ama bu şekilde almak daha mantıklı olacaktır.

Alıntıları Göster

hocam geçen sene ve önceki sene 5 kg'lık almıştım birkaç kez.ilk başlarda çok iyi ürün geliyordu ama son 2 siparişte gelen ürün hayvan yemiydi başka bir şey değildi.aynı satıcı hala n11-hepsiburada vs heryerde satış yapıyor. numune ürün isteyin resim vs isteyin ona göre alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: YUVARLAĞIMTIRAK

hocam geçen sene ve önceki sene 5 kg'lık almıştım birkaç kez.ilk başlarda çok iyi ürün geliyordu ama son 2 siparişte gelen ürün hayvan yemiydi başka bir şey değildi.aynı satıcı hala n11-hepsiburada vs heryerde satış yapıyor. numune ürün isteyin resim vs isteyin ona göre alın.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hOcam. kelebeklenme yapmıyor di mi bu ?

Hocam düzenli kullanımda 1.5 ay yetiyor bana o sürede yapmıyor ama daha uzun sürede ne olur bilemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İpek değirmen gibi kalitesiz zahireci görmedim. Ucuz diye millet balıklama atlıyor. Bu değirmen eminim hepsini aynı değirmende öğütüyordur. Çapraz bulaşma riskini bırak bulaşmaması zaten imkansız.
    Bir keten tohumu alayım dedim. İçinden muhabbet kuşu yemi gibi küçük küçük tohumlar mı ararsın, buğday başağı gibi ot parçaları kırıntılar, dal parçaları, taşlar, tanımlanamayan parçalar vs.vs... Seçmeye çalıştım ama imkanı yok. Kalite seviyesi yerlerde...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKTR_AHMET

İpek değirmen gibi kalitesiz zahireci görmedim. Ucuz diye millet balıklama atlıyor. Bu değirmen eminim hepsini aynı değirmende öğütüyordur. Çapraz bulaşma riskini bırak bulaşmaması zaten imkansız.
    Bir keten tohumu alayım dedim. İçinden muhabbet kuşu yemi gibi küçük küçük tohumlar mı ararsın, buğday başağı gibi ot parçaları kırıntılar, dal parçaları, taşlar, tanımlanamayan parçalar vs.vs... Seçmeye çalıştım ama imkanı yok. Kalite seviyesi yerlerde...
    o yüzden ucuzmuş, belli oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: YUVARLAĞIMTIRAK

Bilgilendirme için teşekkürler. 3x daha aldım. Bu arada çiçek sepetinden sipariş verdiğim ürün elime ulaştı. Paketleme iyiydi. Skt : 27/05/2022

• Arkadaşlar şu an 2'li olarak hepsiburada.com'da 15,9 TL. Fiyat gerçekten çok uygun. Almak isteyen kaçırmasın.

https://www.hepsiburada.com/fellas-glutensiz-yulaf-ezmesi-300-gr-x-2-adet-p-HBCV00000IKYWG?magaza=FellasFoods&url_src=and-product-detail

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.