Arkadaşlar şu an 2'li olarak hepsiburada.com'da 15,9 TL. Fiyat gerçekten çok uygun. Almak isteyen kaçırmasın. https://www.hepsiburada.com/fellas-glutensiz-yulaf-ezmesi-300-gr-x-2-adet-p-HBCV00000IKYWG?magaza=FellasFoods&url_src=and-product-detail < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 14 Ekim 2021; 5:34:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fellas Glutensiz Yulaf Ezmesi 300 gr x 2 Adet 15,90 TL
-
-
Lifalif'ten farkı nedir?
-
Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 G
10tlydi gecen a101de indirimsiz halide 14 tl,
600gr 25 tl neresi sıcak fırsat anlayamadım ?
-
makarna 3.5 tl, glutensiz makarna 13,5 tl... arkadaşlar safı mı oynuyorsunuz yoksa devreler mi yandı. fiyatı savunan yok pek tabii fakat maalesef durum bu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: paladinhoLifalif'ten farkı nedir?
Hocam bu ürün glutensiz. Gluten alerjisi olanlar ve glutensiz beslenenler için biçilmiş kaftan. Tanesi (300gr) 12.45 TL'ye geliyor. 300 gr glutensiz yulaf ezmeleri şu an piyasada en ucuz 18-20 TL civarında.
Maalesef ülkemizde glutensiz ürünler oldukça pahalı. Yukarıda arkadaşında da dediği gibi normal makarna 3.5 TL iken glutensiz makarna 15-20 TL civarında. Makarna örneklerden biri sadece.
Arkadaşlar bu arada kampanya devam ediyor. Gluten alerjisi olanlara ve glutensiz beslenenlere duyurulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, iyi forumlar
-
-
hocam şöyle modellerden alsak, kilosu 10 liraya geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: xxxcemEti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 G
10tlydi gecen a101de indirimsiz halide 14 tl,
600gr 25 tl neresi sıcak fırsat anlayamadım ?
gittigidiyorİpek Değirmen 5 KG Yulaf Ezmesi Yüksek Proteinli Katkısız Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/supermarket/ipek-degirmen-5-kg-yulaf-ezmesi-yuksek-proteinli-katkisiz_pdp_730024634
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
atmıyız hocam biz
bu tür ürünler çok tüketilmiyor 50-70gr arası oda sporcuysan yenebilir yavan tadsız bir ürün, meyve vs atılıp tatlandırmaya calısıncada bir anlamı kalmıyor ben 500gr zor bitiriyordum oda kurum üzüm vs atarak ...
-
yani aslında evet spor yapanlar için önermiştim. kelebeklenme riski var mı bilemiyorum ama bu şekilde almak daha mantıklı olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: xxxcematmıyız hocam biz
bu tür ürünler çok tüketilmiyor 50-70gr arası oda sporcuysan yenebilir yavan tadsız bir ürün, meyve vs atılıp tatlandırmaya calısıncada bir anlamı kalmıyor ben 500gr zor bitiriyordum oda kurum üzüm vs atarak ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
yani aslında evet spor yapanlar için önermiştim. kelebeklenme riski var mı bilemiyorum ama bu şekilde almak daha mantıklı olacaktır.
Alıntıları Gösterhocam geçen sene ve önceki sene 5 kg'lık almıştım birkaç kez.ilk başlarda çok iyi ürün geliyordu ama son 2 siparişte gelen ürün hayvan yemiydi başka bir şey değildi.aynı satıcı hala n11-hepsiburada vs heryerde satış yapıyor. numune ürün isteyin resim vs isteyin ona göre alın.
-
teşekkürler hOcam. kelebeklenme yapmıyor di mi bu ?quote:
Orijinalden alıntı: YUVARLAĞIMTIRAKhocam geçen sene ve önceki sene 5 kg'lık almıştım birkaç kez.ilk başlarda çok iyi ürün geliyordu ama son 2 siparişte gelen ürün hayvan yemiydi başka bir şey değildi.aynı satıcı hala n11-hepsiburada vs heryerde satış yapıyor. numune ürün isteyin resim vs isteyin ona göre alın.
Alıntıları Göster
Hocam düzenli kullanımda 1.5 ay yetiyor bana o sürede yapmıyor ama daha uzun sürede ne olur bilemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İpek değirmen gibi kalitesiz zahireci görmedim. Ucuz diye millet balıklama atlıyor. Bu değirmen eminim hepsini aynı değirmende öğütüyordur. Çapraz bulaşma riskini bırak bulaşmaması zaten imkansız.
Bir keten tohumu alayım dedim. İçinden muhabbet kuşu yemi gibi küçük küçük tohumlar mı ararsın, buğday başağı gibi ot parçaları kırıntılar, dal parçaları, taşlar, tanımlanamayan parçalar vs.vs... Seçmeye çalıştım ama imkanı yok. Kalite seviyesi yerlerde...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o yüzden ucuzmuş, belli oldu.quote:
Orijinalden alıntı: MKTR_AHMET
İpek değirmen gibi kalitesiz zahireci görmedim. Ucuz diye millet balıklama atlıyor. Bu değirmen eminim hepsini aynı değirmende öğütüyordur. Çapraz bulaşma riskini bırak bulaşmaması zaten imkansız.
Bir keten tohumu alayım dedim. İçinden muhabbet kuşu yemi gibi küçük küçük tohumlar mı ararsın, buğday başağı gibi ot parçaları kırıntılar, dal parçaları, taşlar, tanımlanamayan parçalar vs.vs... Seçmeye çalıştım ama imkanı yok. Kalite seviyesi yerlerde...
quote:
Orijinalden alıntı: YUVARLAĞIMTIRAKBilgilendirme için teşekkürler. 3x daha aldım. Bu arada çiçek sepetinden sipariş verdiğim ürün elime ulaştı. Paketleme iyiydi. Skt : 27/05/2022
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar şu an 2'li olarak hepsiburada.com'da 15,9 TL. Fiyat gerçekten çok uygun. Almak isteyen kaçırmasın.
https://www.hepsiburada.com/fellas-glutensiz-yulaf-ezmesi-300-gr-x-2-adet-p-HBCV00000IKYWG?magaza=FellasFoods&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
makarna 3.5 tl, glutensiz makarna 13,5 tl... arkadaşlar safı mı oynuyorsunuz yoksa devreler mi yandı. fiyatı savunan yok pek tabii fakat maalesef durum bu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X