Şimdi Ara

Çaykur organik hemşin çayı 3 adet 400 gr 34.90 tl (kargosuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çok merak ediyorum,organik çay çıkmadan önce biz ne çayı içiyorduk? Bir de başımıza organik çay çıkardılar. Her şeyin önce normalini sat,sonra boz,sonra yine normalini almak için ekstra para ver. Aynı şeyi bir kaç sene önce konsantre yalanıyla deterjan firmaları da yaptı hatırlayan hatırlar. Ne oldu da şimdi konsantre deterjanlar piyasadan yok oldu?
  • adet fiyatı buysa pahalı kendi sitesinde daha uygundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 paket piyati ise kendi sitesinden daha uyguna gelir. Orta 3 paket 38 e geliyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 al 2 öde kendi sayfasında bitti artık. Bitmese dahi 3 tanesi 38.5 tl. den kilosu 32 tl. ye geliyordu. N11 in arkadaşın verdiği linkteki kampanyada ise (ben iki hafta önce aldım) kilosu 29 tl. ye geliyor.
  • 2 hafta önce Gimsa'da tanesi 11.90'dı.Stokladık :)
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Nasıl tadı hocam? Evde altınbaş kullanıyorum ben. Merak ediyorum bu organik çayı

• tcmb T kullanıcısına yanıt
    Marketlerde tekli paketi 14 liradan satmaya başladı. Kampanya dönemlerinde daha uyguna bulunabilir diye düşünüyorum. Ben sitesinden almıştım onlar bana yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyatlara bu ürünleri kaçırmayın.Çaykurun 8.ayda aynı çayın toptan fiyatında tanesi 16.25idi. Kasım ayında kampanya yaparak toptan 11 küsürlere fiyat çekildi.Çaykur elindeki organik çay stoğunu büyük oranda tükettiğini tahmin ediyorum,zaten fiyatların bu kadar düşmesinin nedeni de çaykurun elinde senelerce satış yapabileceği stoktaki organik çayı satma ve bunu nakite çevirme isteğiydi. Çaya hiç bir şey olmaz alın alabildiğiniz kadar kenara koyun. Hatta yıllanmış çay yeni üretilmiş çaydan çok daha değerlidir.Ha çay işinde çok titiz olmak gerek satıcıyı iyi bilmek gerek çünkü bununda sahtesi mevcut.Yorumlarda üzerinde çaykur Hologramı olduğu belirtilmiş,eğer öyleyse bence stok yapılması gereken bir fiyat ve çay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Nasıl tadı hocam? Evde altınbaş kullanıyorum ben. Merak ediyorum bu organik çayı

Tek başına içilmiyor karışım yapmanız daha uygun olur. Tad olarak lezzetli ama yoğun bir tad alamıyorsunuz (yumuşak içim), çabuk acılaşmıyor. Her zaman sıcak suyu demliğinize döküp üzerine çayınızı ekleyin kendi kendine demlenip çayın tamamı dibe çökene kadar bekleyin.

1/3 ölçek organik çay, 2/3 ölçek karadeniz çayı kullanıyorum ben şu sıralar güzel oluyor.. Kaçak çaylar ile karıştırmayın organik çayı, tüm tadını bastırıyor etkisi kalmıyor o şekilde.

Çaykur organik hemşin çayı 3 adet 400 gr 34.90 tl (kargosuz)

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Altınbaşı seven biriyseniz organik çayı beğenmeniz zor olabilir,çünkü organik çay altınbaş kadar iyi dem vermez o sebeple çay ocakları gibi yerler için çok mantıklı bir seçim değil organik çay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Denemedim desem hocam :) eski çayı bitmek üzere bitince bakacağım

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Altınbaş ı tutmaz usta
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• maestoso76 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam bi de böyle bir seçenek var.

https://m.n11.com/caykur-organik-rize-cayi-400-gr-3-al-2-ode-P223843193

• Sanki çay çok ucuzmuş gibi bi de organik çıkardılar biraz da öyle yolalım diyorlar herhalde

• Çok merak ediyorum,organik çay çıkmadan önce biz ne çayı içiyorduk? Bir de başımıza organik çay çıkardılar. Her şeyin önce normalini sat,sonra boz,sonra yine normalini almak için ekstra para ver. Aynı şeyi bir kaç sene önce konsantre yalanıyla deterjan firmaları da yaptı hatırlayan hatırlar. Ne oldu da şimdi konsantre deterjanlar piyasadan yok oldu?
  • Siyah paketlerden alın

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Hemşin çayını çok seviyoruz. 9 paket aldım. Bir süre idare eder ;)

• Samsun DevGross Markette paketi 9.90.

Almak isteyen arkadaşlara duyurulur.
  • Haber veren arkadaş teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.