Şimdi Ara

Çaykur organik hemşin çayı 3 adet 400 gr 34.90 tl (kargosuz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenki kampanyadan almıştım. İçimini hiç beğenmedim. Her damak tadına uygun değil. Ona göre alın.
  • tat olarak dandik çay
  • Bizde obacay almislar eve hic guzel degil tadi varmi baska obacay deneyen banami kotu grldi tat mat yk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

Rica ederim hocam bi de böyle bir seçenek var.

https://m.n11.com/caykur-organik-rize-cayi-400-gr-3-al-2-ode-P223843193

bu çayı tavsiye etmem şimdiye kadarki içtiğim en berbat çay oldu 2. paketten sonra filiz çayı alıp karıştırmak zorunda kaldım hemşin ve rize organiği kampanya sırasında almıştım şuan olsa 2 adet aldığım üçlü paketin tamamını hemşin alırdım
  • Bu çayın organikliği nerden geliyor suni gübre yerine solucan gübresimi kullanmışlar

• Herkes bir yorum yapmış. Yok ne biçim çay yok organik çay mı olur yok pahalı falan..

Arkadaşlar ben de rizeliyim ve şu anda da rizedeyim.

En adam gibi çyay bu çay.

Fiyatı ilk çıktığında çok daha pahalıydı, yavaş yavaş fiyatını indirdiler. Rizede bile birkaç markete baktım, 12,90 tl gördüm 13,90 tl gördüm, 3 paketi 35,90 tl gördüm.

Velhasılı bu fiyata bu ürünü görmedim hele de bir arkadaşın bahsettiği gibü samsunda 9.90 tl demiş enteresan tam dip fiyat.

Burada dikkat edilmesi gereken ür0n bandrollü olmalı ve paketin ağzı yapışkanlı olmalı. Yani sahte çay olmamalı. Çok bilinen market zincirlerinde bile sahte çay duyduk buna dikkat etmek lazım.

Organik çay yeni başladı ve tüm çay üretimi yavaş yavaş organiğe dönecek. 5-10 TL farkla (%25 farkla, inşallah daha da düşer bu fark) organik ürün alabileceksek ne ala.

Organik çayda espri kullanılan gübrenin kimyasal olmaması.

N11'de linki verilen market dev bir market zinciri, sahte olacağını zannetmem ama yine de gelen ürünleri kontrol edin tabi.

Çoklu paket alımı var 300küsür liralık. Onun kilo fiyatı 26 tl civarına geliyor ki bu fiyat çaykurun organik olmayan çay fiyatı şu anda. Ben sipariş vericem bakalım hayırlısı.

Şu samsundaki market de n11'den satış yapsaydı...

• Deli gibi çay tüketen,seven ve anlayan biriyim. Ama bu cayın ekstra bir numarasını göremedim. Senelerdir şekersiz de içerim çayı (asıl tad o zaman anlanir)

Benim favori çaylarım; çaykur altınbaş,lipton siyah ınci, lipton ilk hasat, lipton yelle labeldir.

Bu çay sadece denenmek için alınır, bende denemem için aldım ve memnun kalmadım. Herkesin kendi damak zevki tabii:)

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle bir bilgi paylaşayım

Bu çay ve organik rize çayı türk çayının kralıdır. Çay denen içecek damak zevkine göre karıştırılarak demlenir. Siz sade ve hafif çay sevmiyorsanız istediğiniz şekilde içerisine aroma verici atın o zaman farkı görürsünüz. Diğer saydığınız çayların olayı blend farkı. Baz çay olarak en leş çayları koyup aromalandırıyorlar. Kimyasal gübre demek türk çayının katledilmesidir zira bizim olayımız çayın süper özel tadı değil, karadenizin organik çay tarımına elverişli olmasıdır. Çayımızın tadı yoktur ama temizdir.

Kahve ile aynı mantık. Single origin herkese hitap etmez. O zaman blend yapılır. Önemli olan malzeme kalitesi ve çaykur organik çaylar çok kaliteli.

• Ahmad tea den vazgecmem. Biraz pahali ama adam gibi cay iciyorsunuz ota cope para vermiyorsunuz.

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    Ben de 2001-2002 gibi keşfettim Ahmad çayını, özellikle earl grey harika. Zaten rize ürünü hiç bir çayı yıllardır satın almıyorum, dışarıda da çay içmiyorum, kendi çapımda protesto

• Dostlar damak tadınız uyuşmadığından organik hemşin çayını sevmediniz ama bizimkiler hatta misafirler dahi bayıldı hangi cay diye soruyorlar. Altınbaş da aldım ama hemşin kadar tad ve koku vermiyor ve nedense bende onu begenmedim o yuzden en azindan 200gr alsın herkes denesin.

• söylemeyim diyorum ama yetti gari :)
    ne organiği kardeşim hepsi hikaye ,çayın yetişmesinde kullanılan gübreyle organik oluyorsa iyiymiş o zaman

o zaman adamlar hesap kitap mı bilmiyor ,misal çaykur filiz çayı 27-31 tl. arası satılıyor (1 kg.)
    adamlar organiği daha ucuza mı satıyor yani ?

gerçi avansas dan daha bu gün 30 tl. kupon ile 1 kg. filiz çayı ortalama 21 tl. gibi bir fiyata aldım ,benim için en sıcak fırsat bu oldu :)

herkesin sevdiği ,beğendiği bir çay vardır ,benim için de çaykur filizden başkası yok hükmündedir :)
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Altinbas icene cok yavan gelir

• Arkadaşlar caykurun sahteleri var demişsiniz, biz genelde tiryaki içeriz ama her paket ayni çıkmıyor, bazısı çok iyi çıkıyor bazense leş gibi çıkıyor tadı demi olmuyor. Acaba sahtesine faaln mi denk geliyoruz bazen? Tam olarak nasıl anlaşılır bundan sonra kontrol Edip alayım

Edit: bu arada bende geçen haftaki markette denk gelmiştim 10.90 yada 9.90 tam hatırlamıyorum. Almıştım, hoşuma gitmişti farklı bir aroması var ve çabuk acilasmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 31 Ocak 2018; 12:2:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaris29

Ahmad tea den vazgecmem. Biraz pahali ama adam gibi cay iciyorsunuz ota cope para vermiyorsunuz.

Nereden alıyorsunuz en uyguna, fiyatı nedir? Varsa linkini alabilir miyim aldığınız yerin?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Sadece o sebepten dolayı sahte olduğu söylenemez hocam çayların üstünde paketlenme kodları yazar bunlar hangi partide üretildiğini belirtir. Bir pakette kötü tad aldıysanız o partideki tüm ürünler kötüdür.Çünkü harman çaylardan paketlenme yapıldığı için paketlemeden paketlemeye kalite ve çay çöpü oranı değişebilir. Size tavsiyem alıp tadını beğendiğiniz paketleme kodunu yakın zamanda tekrar alıp stok yapmanız,beğenmediğiniz paketleme kodunu ise market rafında değişmediği sürece almamanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmazze

Sadece o sebepten dolayı sahte olduğu söylenemez hocam çayların üstünde paketlenme kodları yazar bunlar hangi partide üretildiğini belirtir. Bir pakette kötü tad aldıysanız o partideki tüm ürünler kötüdür.Çünkü harman çaylardan paketlenme yapıldığı için paketlemeden paketlemeye kalite ve çay çöpü oranı değişebilir. Size tavsiyem alıp tadını beğendiğiniz paketleme kodunu yakın zamanda tekrar alıp stok yapmanız,beğenmediğiniz paketleme kodunu ise market rafında değişmediği sürece almamanız.

Yararlı bilgi için teşekkürler hocam

• samsun devgrostan iki hafta önce 9.90 a aldık. altınbaşla karışım yaparak içiyoruz. yarı yarıya. tadı güzel geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Güzel bir video olmuş. En çok çay tüketen toplum olarak çay demleme özürlüsüyüz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.