A101 - Çokça Mayonez 840g - 18.25 TL
-
-
Bimdeki ranch sosa da zam geldi mi hocam :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu ürünü evde yapmak o kadar ucuz ve kolay ki, neden pahalıya ve içeriği ne olduğu belirsiz markaları marketten alır insanlar anlam veremiyorum
-
evde yapımı çok zor olmayan bir ürün ama fiyat fena değilmiş akşam bakayım teşekkürler.
-
en katkı maddesiz mayonezlerden biri diye görünüyor besinlerle ilgili sitelerde ne kadar doğru bilemiyorum ama, çok şaşırmıştım heinz hellman filan yanında en iyi görünüyordu, fiyatlar yükseldiyse ben de akşam bir değerlendirebilirim. teşekkürler.
-
Diğer ürünlerden haberim yok hocam ama yumurta ve yağ fiyatlarından dolayı onlar da büyük ihtimalle zamlanır.
Evde yapımından bahseden arkadaşlar var. Elbette evde yapmak en sağlıklısı ama evde yapılan, çabuk bozuluyor ve bir anda ihtiyaç olunca sıkıntı olabiliyor.
Neyse artık benden haber vermesi 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 23 Mart 2022; 17:25:57 >
evde yapılanda çabuk bozulmaz koy kovanoza at buzdolabına 1 ay bozulmaz, markette satılanlarda koruyucu katkı maddeleri olduğu için aylarca dayanıyor
-
a101 kapıda 200/10 var, yani getirme ücretsiz diyebiliriz toplu alışveriş yapacaklara
-
Elbette katkı maddesinden dolayı uzun dayanıyor ama katkı maddesinden kaçınayım derken, yumurta içerikli bir ürünün bakteri üretmesinden dolayı daha kötü bir sağlık sorununa maruz kalınabilir. Ev yapımı bir mayonezi 1 ay kullanmak bence çok sıkıntı yaratabilir, hatta bence imkansız. Ancak 3-5 günlüğüne kullanılabilir ama fazlası bakteri oluşumu yönünden sorun olabilir.
bozulurmu.comMayonez Ne Kadar Dayanır? 🫙 - bozulurmu.comhttps://www.bozulurmu.com/diger-urunler/mayonez-ne-kadar-dayanir/https://www.hurriyet.com.tr/lezizz/mayonez-nasil-yapilir-iki-farkli-mayonez-tarifi-41105965
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
18 liraya almakta kararsiz kalmistim gecen gun. Mayonez de hayal oldu :)) bunu alip sarimsak rendeliyordum. 10 numara oluyodu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunlar 6-7 lira değilmiydi, dolar bile %50 arttı bu ne biçim zam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü bu daha pratik. Evde yapacağını hemen tuketmen lazım hocam. Bunu aklına geldikçe anında ye. Yiyeceğim 1 tabak makarna. Kim ugrasacak yapmakla. Dolaptan al sık gitsin işte Genelinde koruyucu vardi. Dogrudur. Heinz biraz daha masum bu konuda. O tercih edilebilir.
Metro market "Tukaş" 550g 9,90 TL. Fiyat daha uygun.
tukaş ın mayonezi tadı en yavanlardan biri alırken dikkate alın
-
Az önce uğradım bimde tüm soslara ve ayrıca cipslere, çiğ köftelere, kahvaltılık ürünlere vs zam gelmiş bugün
iğ - ranch sosun neyini beğeniyonuz yav, bildiğin krem margarin.
ketçapta ucuz marka alınabilir ama mayonezde mecbur hellman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mayonez yerine margarin yağ kemirin daha iyi
-
Bana da mayonez direkt yağ gibi geliyor tatsız tuzsuz, sarımsak olmalı mutlaka içinde :D
Migros Mayonezi TAT üretiyor. İsteyen bunu da değerlendirebilir.
https://www.migros.com.tr/migros-mayonez-840-gr-p-89b36d
Not: Bu arada A101'deki Heinz Mayonez 220gr'ı alıp denerseniz gerçek mayonezin nasıl olduğunu öğrenirsiniz. Mayonez müdavimlerinin kesinlikle denemesini tavsiye ederim. A101'deki Heinz mayonez diğer Heinz mayonezler gibi Türkiye menşeili değil, Polonya üretimi. Haberiniz olsun.
-
Çok ince sarımsağı doğrayıp veya küçük rendeden geçirip mayonezin içine at kolayca sarımsaklı mayonez yaparsın :) En kötü sarımsak tozu varsa içine at karıştır.
A101, bim ve şokta daha 20 gün önce zamlanan tüm cipslere tekrar %30 zam gelmiş bugün. Gerçekten artık delireceğim ya allah bin türlü belasını versin bunlara sebep olanların
|
şu ürünü evde yapmak o kadar ucuz ve kolay ki, neden pahalıya ve içeriği ne olduğu belirsiz markaları marketten alır insanlar anlam veremiyorum |
Elbette katkı maddesinden dolayı uzun dayanıyor ama katkı maddesinden kaçınayım derken, yumurta içerikli bir ürünün bakteri üretmesinden dolayı daha kötü bir sağlık sorununa maruz kalınabilir. Ev yapımı bir mayonezi 1 ay kullanmak bence çok sıkıntı yaratabilir, hatta bence imkansız. Ancak 3-5 günlüğüne kullanılabilir ama fazlası bakteri oluşumu yönünden sorun olabilir. bozulurmu.com Mayonez Ne Kadar Dayanır? 🫙 - bozulurmu.com https://www.bozulurmu.com/diger-urunler/mayonez-ne-kadar-dayanir/https://www.hurriyet.com.tr/lezizz/mayonez-nasil-yapilir-iki-farkli-mayonez-tarifi-41105965 |
Diğer ürünlerden haberim yok hocam ama yumurta ve yağ fiyatlarından dolayı onlar da büyük ihtimalle zamlanır. Evde yapımından bahseden arkadaşlar var. Elbette evde yapmak en sağlıklısı ama evde yapılan, çabuk bozuluyor ve bir anda ihtiyaç olunca sıkıntı olabiliyor. Neyse artık benden haber vermesi 😊 |
Aynen, eskiden ben de çok cips alırdım ama artık bu fiyatlar ile cips de alamaz hale geldik.
|
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- bim kokoreç
- metro market columbia orjinal mı
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- bim soğuk baklava
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X