Şimdi Ara

''ŞUNU 10 KİŞİYE GÖNDERMEZSEN ÇARPILIRSIN'' GİBİ SAÇMA SAPAN ŞEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şunu 10 kişiye gönder sevdiğin kız sana süpriz yapcak,şu duayı 10 kişiye gönder göndermezsen evin yanar,bunun gibi saçma sapan şeyleri kim ne diye yazıyor ya deli olacam.

• gerçekten sabrım taşmaya başlıyor ama buna da inanılmazki ya.aa çarpıldım bak sen şu işe.ahirette sorarlar msn de niye yollamadın diye.
  • ya sevdiğim bi kız yoksa

çocuk işi bu tür mesajlar ...
    ben bu mesajları bana yollayanlara kızıyorum ve gerekeni söylüyorum ister arkadaşım olsun ister tanımadığım biri olsun ...
  • Hurafe
  • Ya bide sonuna (Allah yazıyor diye yolladım) yazmazlar mı iyice deliriyorum ya her gün her gün yeter beee.
  • Maksat eğlence işte.

Ancak bazıları Forward Mail olarak kullanılıyor. Bu tip şeyler bir ileti olarak yazılıyor, sonra birisinin e-posta adresine (ki en çok Hotmail kullanılır.) gönderiliyor. O da eğer ya inanırsa (ki bu kadar saf olacağını sanmam), ya da eğlence olsun, laf olsun diye başkasına atarsa, o da başkasına atarsa, iletiyi alan her kişi başkasına atarsa, ortada Forward Mail santrali oluşacak resmen. Alınan her bir Forward Mail'de bu alan ve gönderen adresler tepede sıra sıra yazar, siz de görmüşsünüzdür eğer aldıysanız.

Bunlar MSN adresi toplama, virüslü bir iletiyi millete yayma gibi amaçlarla kullanılıyor.

Ancak Messenger denilen anlık ileti programlarında o tür iletiler ancak eğlencedir. Boş işler. Bâli "Çarpılırsın." gibi şeyler yazmasalar...

Bir ara meşhur bir tanesi dolaşıyordu:

• MSN ileride ücretli olacakmış. Eğer bu mesajı 18 kişiye yollarsan MSN'i ücretsiz kullanacaksın ve sağ alttaki Messenger simgesi mavi olacak.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 30 Ekim 2007; 20:53:32 >

• bunu 10 kıza göndermezsen cenabet olursun diye bile geldi bana yaa inanamıyorum ve sinir oluyorum millet nasıl inanıyor bunlara ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi adamin isi gücü yok bi yaziyor o ona ona derken ooooo herkese gidiyor bana geliyor arada carpilirsin filan kötü bisey olur diye carpsin o carpsin bu carpsin sende carp ama yollama ya
  • ben hıcbırzaman gondermedım gondermemde allah bu gıbı seylerı yapmadıgımız ıcın bızı carpacaksa kuran ı kerım okumadıgımız ıcın bızı carpardı.
    ınanmayın bunlara arkdaslar sacmalık bunlar
  • adamı deli ediyolar ya
    Dikkatimi ceken seyde bunlar hep kadınlardan(kadın kız bayan) geliyor
    HURAFE BUNLAR HURAFE UUUUU
    Bende hiç msnde erkek arkadaşımdan böyle msj almadım alsam zaten direk kayarım ama işte

• quote:

Orjinalden alıntı: sametsayi

adamı deli ediyolar ya
    Dikkatimi ceken seyde bunlar hep kadınlardan(kadın kız bayan) geliyor
    HURAFE BUNLAR HURAFE UUUUU
    Bende hiç msnde erkek arkadaşımdan böyle msj almadım alsam zaten direk kayarım ama işte

Bana bitane erkek-bayan arkadaş yolluyo çoğunlukla.

• bu linki 10 kişi ye göndermezseniz konu kalkacak beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bu linki 10 kişi ye göndermezseniz konu kalkacak beyler

gönderdim :))

• ben bana gönderene şunu yazıyorum birdaha bana 10 kişi mesajı atarsan senın msn şifreni 10 kişiye dagıtırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

ben bana gönderene şunu yazıyorum birdaha bana 10 kişi mesajı atarsan senın msn şifreni 10 kişiye dagıtırım

• Hiç Birşey Yazamadan Kapatıyorum Her Zaman

Ama Geçende Biri illa İnat etti O yazıyor Ben Kapatıyorum En Sonunda Engelledim Arkadaşımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.