Şimdi Ara

Kıbrıs Ercan Havalimanı Duty Free Shop Hakkında Ne Alınır Ne Ucuzdur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
75.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 günlüğüne kıbrıs'a gidicem, ercan havalimanındaki duty free shoptan birşeyler alıcam. Ne alınır, neler güzeldir ? Gidenler yorum yaparlarsa sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kıbrıs Ercan Havalimanı Duty Free Shop'ta Ne Alınır, Ne Ucuzdur?

Kıbrıs'a seyahat ediyorsanız veya aktarmalı uçuşunuz varsa, Kıbrıs Ercan Havalimanı Duty Free Shop'tan faydalanmak isteyebilirsiniz. Burada, ülkeye giriş yapmadan vergisiz olarak birçok ürün satın alabilirsiniz.

Ne Alınır?

Duty Free Shop'ta bulabileceğiniz ürünler arasında şunlar yer alır:

• Parfüm ve kozmetik
    • Alkollü içkiler
    • Tütün ürünleri
    • Yiyecek ve atıştırmalıklar
    • Hediyelik eşyalar
    • Elektronik ürünler

Ne Ucuzdur?

Kıbrıs Duty Free Shop'ta aşağıdaki ürünler genellikle Kıbrıs dışındaki mağazalara göre daha ucuzdur:

• Alkollü içkiler: Özellikle yerel üretimler ve bazı ithal markalar oldukça uygun fiyatlıdır.
    • Parfüm ve kozmetik: Ünlü markaların parfümleri ve kozmetik ürünleri, Kıbrıs'ta duty-free avantajıyla daha uygun fiyatlara satılmaktadır.
    • Tütün ürünleri: Sigara ve purolar, duty-free fiyatlarla Kıbrıs'ta önemli ölçüde daha ucuzdur.

Diğer Bilgiler

• Duty Free Shop'tan kişisel kullanımınız için belirli bir miktar ürün satın alabilirsiniz. Sınırlamalar, satın alınan ürün türüne göre değişir.
    • Duty Free Shop'ta döviz büroları ve ATM'ler mevcuttur.
    • Duty Free Shop, Ercan Havalimanı'nın hem geliş hem de gidiş terminallerinde yer almaktadır.

Kıbrıs Ercan Havalimanı Duty Free Shop'tan alışveriş yaparken, ihtiyaçlarınızı ve kişisel sınırlamalarınızı göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Duty-free fırsatlarından yararlanarak Kıbrıs'tan uygun fiyatlarla kaliteli ürünler satın alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir şeyi almadan önce Türkiye'deki fiyatını bilsen iyi olur. Biz arkadaşla içkileri aldık gidecektik sonradan arkadaşım hediye olarak parfüm almak istedi. Ne benim ne de onun bayan parfümlerinin fiyatları hakkında bilgisi yok tabiki. Böyle olunca oradaki çakal satıcılar arkadaşıma Türkiye fiyatından parfüm satmış. Türkiye'ye gelince farkına vardık.

Gittiğin yer önemli gümrük kontrolü için. İzmir'de sıkı kontrol var diye biliyorum mesela kişi başı 2 litre içki götürebiliyormuşsun. Fazlasını alıyorlarmış. Ama Ankara'da öyle bir kontrol yapmadılar. Yavaş yavaş geçtik biz önlerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

Bir şeyi almadan önce Türkiye'deki fiyatını bilsen iyi olur. Biz arkadaşla içkileri aldık gidecektik sonradan arkadaşım hediye olarak parfüm almak istedi. Ne benim ne de onun bayan parfümlerinin fiyatları hakkında bilgisi yok tabiki. Böyle olunca oradaki çakal satıcılar arkadaşıma Türkiye fiyatından parfüm satmış. Türkiye'ye gelince farkına vardık.

Gittiğin yer önemli gümrük kontrolü için. İzmir'de sıkı kontrol var diye biliyorum mesela kişi başı 2 litre içki götürebiliyormuşsun. Fazlasını alıyorlarmış. Ama Ankara'da öyle bir kontrol yapmadılar. Yavaş yavaş geçtik biz önlerinden.
    parlıament, marlboro sigara kartonu 55 lira.. çikolatalar ucuz. parfümler çok ucuz değil, türkiyeden 10-15 lira aşağıda

içki kıbrısta duty free'ye göre daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: oslun

parlıament, marlboro sigara kartonu 55 lira.. çikolatalar ucuz. parfümler çok ucuz değil, türkiyeden 10-15 lira aşağıda

içki kıbrısta duty free'ye göre daha ucuz

Alıntıları Göster
    Kıbrısın içindeki marketlerden falan al daha ucuza bulabilirsin.Çoğu yer kampanya yapar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Arkadaşlar 4 günlüğüne kıbrıs'a gidicem, ercan havalimanındaki duty free shoptan birşeyler alıcam. Ne alınır, neler güzeldir ? Gidenler yorum yaparlarsa sevinirim

Kıbrısta yaşıyorum ve yılda 5,6 kere Adanaya ailemin yanına gidiyorum tabi duty free den birşey olmasak olmuyor aldıklarımı şöyle bir sıralıyım

-çikolata ama Türkiyede bulunmayanlardan ve biraz ucuz olanlardan alıyorum
    -içki,sigara kendim içmiyorum hediye için genellikle jack daniels-j&b alıyorum tabi isimleri yanlış olabilir
    -kesinlikle parfüm hugo boss alıyorum Türkiye ile arasında 100tlgibi ucuk bir fark var

yukarıda bir arkadaşın arkadaşına Türkiye fiyatından parfüm satmışlar o satan kesin Türkiyelidir çünkü küçük dükkanların çoğunun sahibi Türkiyeli ve arkadaşı görünce yardım edeceğine kazıkalmaya çalıştı ki yerli halkın Türkiyeyi sevmeme dedikodusu bundan türedi
    İnsanları kazıklamaya çalışınca yerli halkta gelenleri sevmemey başladı yoksa ben Adanalıyım beni seviyorlar açıkca

• Herkese teşekkür ederim cevaplardan dolayı. İzmir'den gidiyorum, demek ki gümrükte sıkıntı çekme ihtimalim var.... Bakalım artık, sınırlar dahilinde alırız bir şeyler.

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Arkadaşlar 4 günlüğüne kıbrıs'a gidicem, ercan havalimanındaki duty free shoptan birşeyler alıcam. Ne alınır, neler güzeldir ? Gidenler yorum yaparlarsa sevinirim

Kıbrısta yaşıyorum ve yılda 5,6 kere Adanaya ailemin yanına gidiyorum tabi duty free den birşey olmasak olmuyor aldıklarımı şöyle bir sıralıyım

-içki,sigara kendim içmiyorum hediye için genellikle jack daniels-j&b alıyorum tabi isimleri yanlış olabilir
    -kesinlikle parfüm hugo boss alıyorum Türkiye ile arasında 100tlgibi ucuk bir fark var

yukarıda bir arkadaşın arkadaşına Türkiye fiyatından parfüm satmışlar o satan kesin Türkiyelidir çünkü küçük dükkanların çoğunun sahibi Türkiyeli ve arkadaşı görünce yardım edeceğine kazıkalmaya çalıştı ki yerli halkın Türkiyeyi sevmeme dedikodusu bundan türedi
    İnsanları kazıklamaya çalışınca yerli halkta gelenleri sevmemey başladı yoksa ben Adanalıyım beni seviyorlar açıkca

Hocam başka uygun parfüm ne vardır ? Tavsiye edeceğiniz falan. Ayrıca çikolata fiyatları nasıl ?

• quote:

Herkese teşekkür ederim cevaplardan dolayı. İzmir'den gidiyorum, demek ki gümrükte sıkıntı çekme ihtimalim var.... Bakalım artık, sınırlar dahilinde alırız bir şeyler.

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Hocam başka uygun parfüm ne vardır ? Tavsiye edeceğiniz falan. Ayrıca çikolata fiyatları nasıl ?

zaten gümrük sıkıntısı her yerde var ki 2 litre alkol filan 3 litle alırsanız Kıbrıstan çıkartmazlar sizi

sorulara gelelim

1-ben sadece hugo boss(matara)alıyorum en iyi o bence 3,4 gün gidiyor kokusu
    2-çikolata fiyatları çok değişken mesela 10euro yada var 100euro yada siz bakın hangisi hoşunuza giderse onu alın benim size önereceğim
    cadbury en büyüğünden birsürü çeşiti var dükkanlarda 15tl ama gerçekten büyük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Lastik firmasımı götürüyor ? (kaya artemis otele)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Wimbledon- -- 9 Kasım 2012; 13:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Wimbledon-

quote:

başka hiç bi ülkede olmayan salakça bir kısıtlama var türkiyede.
    2lt üzerindeki içkilere el koyuyolar şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Wimbledon-

quote:

İzmir çıkışı sorunludur, fazla içkilere acımıyorlar. Aman dikkat. Ercan'dan da içki-çikolata alın yukarı kata çıkınca en sağdaki büyük shop iyi diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

İzmir çıkışı sorunludur, fazla içkilere acımıyorlar. Aman dikkat. Ercan'dan da içki-çikolata alın yukarı kata çıkınca en sağdaki büyük shop iyi diye hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    Merhabalar ;

Önümüzdeki günlerde, ben, eşim ve 8 yaşında oğlum ile kıbrısa gideceğiz. Sabiha Gökçen Havalimanından uçacağız. Elimde çocuğumun bileti dahil 3 tane bilet var. Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.

1-) Hepimizin TC kimliği var. Çocugum 8 yaşında olduğundan dolayı kimliğinde resim yok. Kıbrıs girişinde çocuk kimlik resim olmamasından dolayı sorun çıkarmı ?

2-) Türkiye dönüşümde maksimum adette alkol getirmek istiyorum. Bu sebeple giderken Sabiha Gökçenden çıkarken duty free den alkol alıp valize atmak dönüşte avantaj sağlarmı ? Yoksa sadece dönüşte Ercan Havalimanından ben, eşim ve çocucugum eline birek spor canta verip, içlerine 2 lt alkol ve 3 karton sigara koyabilirmiyim ?

3-) Eğer yukarıdaki gibi 3 çanta ile Ercan havalimanından sorunsuz şekilde Sabiha Gökçen'e gelirsem bizim buradaki gümrükte her birimizin elinde bir çanta olmasından dolayı sorun çıakrmı ?

4-) Sabiha Gökçen gümrüğünden çıktıntan sonra, Sabiha Gökçen havalimanı duty free den ayrıca alkol alabilirmiyim .

5-) Alkol ve sigara fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Jack Daniels viski 1 lt ? - Yeni rakı 70 veya 1 lt ? - malboro ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Gidiş ve dönüşte maksimum derecede alkol almak. Kıbrıs dönüşünde Ercan Havalimanı gümrüğün3 tane spor çanta içerisine her çanta içine 2 lt içki ve 3 karton sigara koyabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo1973

Merhabalar ;

Önümüzdeki günlerde, ben, eşim ve 8 yaşında oğlum ile kıbrısa gideceğiz. Sabiha Gökçen Havalimanından uçacağız. Elimde çocuğumun bileti dahil 3 tane bilet var. Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.

1-) Hepimizin TC kimliği var. Çocugum 8 yaşında olduğundan dolayı kimliğinde resim yok. Kıbrıs girişinde çocuk kimlik resim olmamasından dolayı sorun çıkarmı ?

2-) Türkiye dönüşümde maksimum adette alkol getirmek istiyorum. Bu sebeple giderken Sabiha Gökçenden çıkarken duty free den alkol alıp valize atmak dönüşte avantaj sağlarmı ? Yoksa sadece dönüşte Ercan Havalimanından ben, eşim ve çocucugum eline birek spor canta verip, içlerine 2 lt alkol ve 3 karton sigara koyabilirmiyim ?

3-) Eğer yukarıdaki gibi 3 çanta ile Ercan havalimanından sorunsuz şekilde Sabiha Gökçen'e gelirsem bizim buradaki gümrükte her birimizin elinde bir çanta olmasından dolayı sorun çıakrmı ?

4-) Sabiha Gökçen gümrüğünden çıktıntan sonra, Sabiha Gökçen havalimanı duty free den ayrıca alkol alabilirmiyim .

5-) Alkol ve sigara fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Jack Daniels viski 1 lt ? - Yeni rakı 70 veya 1 lt ? - malboro ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Gidiş ve dönüşte maksimum derecede alkol almak. Kıbrıs dönüşünde Ercan Havalimanı gümrüğün3 tane spor çanta içerisine her çanta içine 2 lt içki ve 3 karton sigara koyabilirmiyim.

Alıntıları Göster
    Ben Ağustos ayında Ercan Havaalanı Duty Free' den 1 Litre Olmeca Gold + 1 Litre Baileys + 1 Litre Martini' yi toplam 110TL ve 5 taksitle aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben Ağustos ayında Ercan Havaalanı Duty Free' den 1 Litre Olmeca Gold + 1 Litre Baileys + 1 Litre Martini' yi toplam 110TL ve 5 taksitle aldım

Alıntıları Göster
    Tek başına 3 lt mi aldın ?. Aldıysan hangi havalimanından girdin sorun çıkmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo1973

Tek başına 3 lt mi aldın ?. Aldıysan hangi havalimanından girdin sorun çıkmadı mı ?

Alıntıları Göster
    arkadaslar yakın zamanda (28 aralıktan önce) kıbrıstan gelecek olan var mı? 1 litre olmeca ve baileys arıyorum.. elinizde fazladan varsa da alabilirim daha once getirdiginiz.. özel mesaj atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolc99

arkadaslar yakın zamanda (28 aralıktan önce) kıbrıstan gelecek olan var mı? 1 litre olmeca ve baileys arıyorum.. elinizde fazladan varsa da alabilirim daha once getirdiginiz.. özel mesaj atarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    ben dönerken içki ve parfüm getirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: etiket41

ben dönerken içki ve parfüm getirmiştim

Alıntıları Göster
    Ben geldim, Kıbrıstan. birşey lazımsa bir PM uzağınızadayım .. 3-4 tane zaten. Elimden çıksın diye, yoksa bu işin Ticaretini yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Ben geldim, Kıbrıstan. birşey lazımsa bir PM uzağınızadayım .. 3-4 tane zaten. Elimden çıksın diye, yoksa bu işin Ticaretini yapmıyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şuanda 1 karton Marlboro ne kadar mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

aynı şeyi bende çok merak ediyorum hocam. Ayrıca kıbrısta içki nereden alınır? Nereden alsak daha ucuza gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

quote:

aynı şeyi bende çok merak ediyorum hocam. Ayrıca kıbrısta içki nereden alınır? Nereden alsak daha ucuza gelir?

25 euro diye hatırlıyorum. alkol ise duty free'ye nazaran dışarıda daha ucuz. markette 30 lira olan şey duty free'de 40 tl olabiliyor kur (€) farkından dolayı. şu son 1 yıldır duty free'nin neredeyse hiçbir artısı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

quote:

25 euro diye hatırlıyorum. alkol ise duty free'ye nazaran dışarıda daha ucuz. markette 30 lira olan şey duty free'de 40 tl olabiliyor kur (€) farkından dolayı. şu son 1 yıldır duty free'nin neredeyse hiçbir artısı kalmadı.

Selamlar.. Mersin Tasucundan feribotla gecip Kibrisa tekrar geri donerken neler getirebiloroz? Yine feribot duragi diyeyim :) orada duty free oluyor mu kibris tarafinda yine kontrol yapiliyor mu?
    Eger feribot duraginda duty free yoksa kibris merkezde alkol sigarayi nerelerden uyguna alabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.