Şimdi Ara

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Amerikan arabalarını çok seviyorum özellikle iri, güçlü, kalıplı olmasını küçüklüğümden beri klasik amerikan arabalarına hastayımdır. Ölmeden önce Muscle Car tarzda arabaları sürmek isterim böyle bir şey mümkün mü?

Türkiyede hiç bunlardan yok yurtdışından getirilebilir mi? Bu tarz arabalar Türkiyede yok herhalde. Zaten öküz gibi benzin harçıyorlar yaşı da eski yüklü miktarda para lazım.

Toplama yaptırılır mı? Parçalarını yurtdışından getirsek yani böyle şeyler var mı yapanlar oluyor mu buna izin var mıdır.

Atıyorum ilerde param çok olur ben böyle şey yapmak istesem yapabilir miyim.

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1968 Shelby Mustang GT500KR

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1971 Plymouth Hemi Cuda

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1970 Plymouth GTX 440 Six Pack

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1971 Ford Mustang 428 Super Cobra Jet

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1970 Plymouth Road Runner

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1970 Plymouth Superbird 426 Hemi

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1969 Pontiac GTO

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı?..  Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1969 Dodge Charger Daytona

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? - 1969 Chevrolet Camaro SS

• Yapay Zekanın Yanıtı

Muscle Car'ları Türkiye'de Almak

Muscle car'lar, güçlü motorlara ve sportif görünümlere sahip, yüksek performanslı otomobillerdir. Türkiye'de muscle car almak isteyenler için çeşitli seçenekler mevcuttur. Ancak, bazı hususları göz önünde bulundurmak önemlidir.

Öncelikle, Türkiye'de muscle car'ların yüksek vergiler ve gümrük vergileri nedeniyle oldukça pahalı olduğunu belirtmek gerekir. Ayrıca, yedek parça ve servis maliyetleri de yüksek olabilir.

Buna rağmen, Türkiye'de muscle car sahibi olmak isteyenler için bazı seçenekler mevcuttur. İşte bunlardan bazıları:

• İkinci El İthalat: Yurtdışından ikinci el muscle car ithal etmek bir seçenektir. Ancak, bu durumda vergiler ve gümrük vergileri oldukça yüksek olacaktır.
    • Yerel Üretim: Türkiye'de birkaç yerel üretici, muscle car'lara benzer modeller üretmektedir. Bu modeller, ithal edilen modellere göre daha uygun fiyatlı olabilir.
    • Özel İthalat: Bazı özel ithalatçılar, Türkiye'ye muscle car ithal etmektedir. Ancak, bu yöntem genellikle en pahalı seçenektir.

Muscle car satın almayı düşünüyorsanız, karar vermeden önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Bütçe: Muscle car'lar pahalı araçlardır. Hem satın alma maliyetini hem de devam eden bakım ve servis maliyetlerini karşılayabileceğinizden emin olmalısınız.
    • Kullanım Amacı: Muscle car'lar günlük kullanım için uygun olmayabilir. Sportif sürüş veya koleksiyon amaçlı kullanım için daha uygundurlar.
    • Yedek Parça ve Servis: Muscle car'lar için yedek parça ve servis bulmak zor ve pahalı olabilir. Bu nedenle, güvenilir bir servis sağlayıcısı bulmak önemlidir.

Tüm bu hususları göz önünde bulundurarak, Türkiye'de muscle car almak isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Türkiye'de süreceksen şirket aracı Sümbül arkadan bindirir buna.Sonra sen üzülürsün.
  • Öğrencilik bittikten sonra malesef bunlara bu ülkede binilemeyeceğini anlayacaksın. Çok çok para kazanman lazım o da diploma ile mümkün değil. Maaşın belli olacak ve senin hayatın önceden belirlenmiş. Mutlaka istisnalar vardır ancak çoğunlukla böyledir. Yakıtının, vergisinin en düşük olduğu arabalara bakmak zorunda kalacaksın malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Hocam niye böyle diyorsunuz içimi kararttınız. Ama böyle şeyler yapılır değil mi yurtdışından getirmek mümkün.
  • Artık Türkiye'de değil Muscle Car, el arabası bile alamazsın.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle o olacak zaten. Yılbaşından sonra görün siz daha da artacak.
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
    Söylemek istediğim şeyler bunlar değil ama malesef bunlar gerçekler.. Hepimiz o arabalara içimiz geçerek baktık ve üzgünüm hâlâ da bakıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Atari

Bu gidişle o olacak zaten. Yılbaşından sonra görün siz daha da artacak.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 16:15:53 >
  • Son pist gununden 2 arac paylasayim ben de bari :-). General lee ve z28 camaro sanirim cok emin degilim. Uni ogrencisi ikisinin de sahibi. Evet simdi baktim 1970 z28 arkadaki.

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı?

http://sendvid.com/ozluhw6h

http://sendvid.com/iyv03fv6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 26 Aralık 2016; 21:20:04 >

• Türkiye'de car al öpte başına koy.Muscle falan rüyada görürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Neresi acaba burası?
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
    Intercity istanbul park pisti.

• quote:

Hocam niye böyle diyorsunuz içimi kararttınız. Ama böyle şeyler yapılır değil mi yurtdışından getirmek mümkün.

Alınırda kullanılır mı? Ne kadar kullanılır ülkemizde bu tarz arabalar. Range Rover ve Porsche'ların dizelleri boşuna mı çıktı Ülkenin zengin kesimi bile kilometrede 1 lira ödemeye dayanamıyor parası olsa bile (en aşağı 100-200 milyon doları yoksa) insana psikolojik olarak koyuyor.

1.4 otm 2010-2011 corsalarda bile benzinlide gaza basınca anlık tüketim göz korkutuyor bu tarz araçlarda merak ediyorum.

3.0 v6 dizel bir motor bence tatminkarlık açısından yeterli olur

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Ahh be Türkiyenin şartları imkan vermiyor
  • kadıköyedeki galericide görmüştüm ve amerikadan konteynır kiralayarak 5 bin dolar + gümrük vergisi ödeyerek ve şirket kurarak alabiliyorsun. buraya getirdin 55 bine geldi burda 150 200 bin dolara alıcısı var zengin bebeler alır.
  • quote:

Değil. Yurtdışından klasik araba getirtme mevzuatı var. 5000$'a bile alsan vergisi 19.000 Euro üzerinden hesaplanır. minimum 5200cc olan arabaya %130 vergi ödersin.

Üstüne bir de arabayı toplayacaksın...

Bunun ekonomik yollusu şöyle oluyor: Türkiye'de vasat durumda toplanmak isteyenini buluyorsun, alıyorsun, topluyorsun. Toplamda delikanlı bir muscle car 100.000TL'ye yakına mal olur. Mustang Shelby falan dersen bu fiyatlara da toplayamazsın. Biraz daha insaflı arabalar olur. Ancak Amerikan keyfini nispeten ucuza yaşamak için Nova, Buick Regal falan bakılabilir. Pontiac Trans-am bile 100 kağıt oldu ülkede.

Ancak binmeyeceğim, bakacağım diyorsan, gümrükten aracı bir şekilde sokup, kayıtsız küreksin sahip olabilirsin. Kapalı garajda yanına gidip kaputunu seversin. Buna ek yapılabilecek bir çakallık daha var. Ama burada yazmam. Teşvik eder gibi olmasın. Ağır suçtur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 27 Aralık 2016; 12:37:38 >

• Hangimizin hayali değildi ki ..
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Hayaller işte. Çok zengin olmak lazımmış anladım. Çakallığıda merak ettim doğrusu

• sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Çok zor böbreğimi satsam yine alamam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.