Şimdi Ara

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Don Atari

Çok zor böbreğimi satsam yine alamam.

Hocam bu aracın masrafı almakla bitmeyeceği için cebin hep dolu olmalı, bizim ülkede bunu sürecek isen varını yoğunu basacaksın yada zengin olup hobi niyetine takılacaksın :)

Hayallerinin tadını çıkar :) Hayallerin yerini gerçekçiliğe bıraktığında her şey acı gelecek :)
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen karamsarlaşma. Amerikan arabalarının canlı bir ruhu vardır. Sen yeterince istersen sen onu değil o seni bulur. Benimki beni buldu. O dakikadan sonra seçim yapmalısın (almak-yada almamak) Ben aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkov_19

Hemen karamsarlaşma. Amerikan arabalarının canlı bir ruhu vardır. Sen yeterince istersen sen onu değil o seni bulur. Benimki beni buldu. O dakikadan sonra seçim yapmalısın (almak-yada almamak) Ben aldım.

nasıl oldu o iş kısmet ayağınıza mı geldi
  • Kısmetimi alabilmek için 1400 km yol yaptım. Az sayıda üretilmiş bir aracın en dolusu, amerikanların en irilerinden. v8 lerin en büyüğünden (7400cc), tek kapılı ve inanılmaz özelliklere sahip, Türkiye'ye sadece 1 adet gelmiş, üstelik çok komik bir rakama aldım. Bir amerikan aracından beklediğim bol miktarda özellik vardı hepsini tek tek yazabilirim ama bu çok daha fazlasını taşımasına rağmen 2 tanesini taşımıyor. onlarda sırası ile muscle değil ve kupa drekli.
  • https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV
    vazgeçmek için vergisini hesaplamak yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV
    vazgeçmek için vergisini hesaplamak yeterli

benimki 910 lira sıfır km araç değil bunlar klasik.
  • quote:

Kısmetimi alabilmek için 1400 km yol yaptım. Az sayıda üretilmiş bir aracın en dolusu, amerikanların en irilerinden. v8 lerin en büyüğünden (7400cc), tek kapılı ve inanılmaz özelliklere sahip, Türkiye'ye sadece 1 adet gelmiş, üstelik çok komik bir rakama aldım. Bir amerikan aracından beklediğim bol miktarda özellik vardı hepsini tek tek yazabilirim ama bu çok daha fazlasını taşımasına rağmen 2 tanesini taşımıyor. onlarda sırası ile muscle değil ve kupa drekli.

araba nedir markası model
  • 48 rf 290 plaka Buick Riviera GS
  • quote:

48 rf 290 plaka Buick Riviera GS

Süper araba hayırlı olsun
  •  Türkiye'de Muscle Car alınır Mı?

temsili resim. Bittiğinde bundan çok daha iyi olacak. Hangi şehirdesin ?
  • quote:

Türkiye'de Muscle Car alınır Mı?

temsili resim. Bittiğinde bundan çok daha iyi olacak. Hangi şehirdesin ?

kocaeli
  • Arada bir körfeze geliyorum. Belki bittiğinde bir gün bir tur atarsın. Bulunduğun şehirdede oldukça çok sayıda amerikan var. Takibe başlayıp peşlerine düşmelisin. hiç birini ayrt etmeden çünki hepsi birer zincir halkasıdır. tek bir halkayı bırakırsan istediğine ulaşamazsın. herbiri senin için bir sonraki halkayı gösterir sonunda hedefini bulursun. bende öyle yaptım. bu aracı aldığım paraya bugün belki tofaş bile alamazsın.
  • Bu arabalar çok güzel umarım alırsın
  • Bu arada klasikçilik aynı zamanda yatırımdır tabi. Parayı hazırlayacaksın. Pusuya yatacaksın. Makul fiyata düşürürsen gerisi tamam. Bir tanıdığın falan boşta kapalı garajı varsa çek arabayı oraya. Arada sırada sevmeye git. Yıllar içinde eksiğini gediğini gider. Orjinalliği ile oynanmamış, temiz klasik araçlar her geçen gün değerleniyor. Şöyle ki,

Yıllar önce 1957 2 kapı direksiz V8 otomatik Belair'i bugünün parası ile 55-60.000TL'ye aldık. Bugün 100-110.000TL'ye elimi öpene satarım. Benzer paralara 4 kapı direksiz I6 manuel belair aldık. Ama koltuk döşemesine kadar orjinal, 90.000km'de idi. Klasik değeri 57'den daha düşük olsa da, km'si ve aşırı orjinalliği sebebi ile benzer bir edere sahip olur düşüncesindeyim. Yani, klasikler yattığı yerde değerleniyor evet.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.