Korna Montaji Hk.
Merhaba , astra j aracimin kornasi bozuldugu icin elektirikciye gittim ancak tampon sokulecek dediler. Cogu marka da boyleymis. Korna sokmek bu kadar zor mu ? Altarnatif bir sekilde diger korna uzerindeyken baska yerden baglanabiliyor mu ? Kontak kapali korna calamazsin dedi elektirikci ama pek ikna olmadim . Basina gelen var mi ? Bir korna icin tampon sokturmek istemiyorum.
Mercedes e180 ? 200? 200d 220d
Dostlar merhaba , araç alma arifesindeyiz, kardeşim kıbrısa yerleşti ve mercedes e serisi düşünüyor.
Dizelden ağzımız biraz yandı . 1.6 passat 1.3 astra araçlarımız dizel ve 200bin km üzeri olduğunda artık üzmeye başlıyor.
Derdimiz benzinli almak ancak e180 sanırım kasayı taşıyamıyor gibi yorumlar görüyorum bu doğrumudur?
e 200 mü yoksa e180 mi daha sorunsuzdur ?
dizel almamız gerekirse de e200d mi yoksa e220d mi daha sorunsuzdur ?
teşekkürler.
Ön Cam Temizliği (İç Kısım)
Merhaba , ozellikle klima kullanimi ve bugu gibi problemler yuzunden on camin ic kismi cok kirleniyor ve lekeli kaliyor. Camsil + cam temizleme bezi ile silsemde hep hare ve leke kaliyor. Sizce camsil sikip gazete ile silmek mi gerekli ? Siz temizleme ihtiyai duydugumuzda nasil bir yol izliyorsunuz ? Sirkeli su mu kullanmali ?
Dizel araç neden stop edecek gibi davranır?
Merhaba , 200bin kmde 1.3 dizel astram var
Aracim ozellikle sabahlari stop edecek gibi rolanti dalgalanmasi yaşiyor. motor isindiginda ise bir tik sesli calistigini gozlemledim. Bir usta İTİCİLER den ses geliyor dedi. Horozlar değişecek dedi ancak pek bilgi sahibi degilim. Dpf temiz sensorlere ve bogaz kelebegine de bakildi. Aracin ortalama tuketimi ve hizlanmasinda da sorun gozlemlemedim. Fikir verebilecek varsa cok sevinirim. İyi gunler.
Merhaba , aracima uygun ampulu bulurken zorluk çekiyorum. D1S tipi ampul ama genelde sanayide kalitesiz ve saçma sapan urun takiyorlar aydinlatma tatmin etmiyor. Trendyolda vs goruyorum ama orjinallik konusunda nasil emin olabiliriz ? Sizlerin bir tavsiyesi var mi
Uzun Yol Tavsiyesi (Gece mi Gündüz Mü?)
İki Araç Arasinda Kaldim (kktc) linkli
Merhaba , kktc ye yerlesmis bulunuyorum (cifte vatandasim. İki ilan arasinda kaldim ama yardimlarinizi bekliyorum. Onceligim surus keyfi ve guvenlik. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
https://www.kktcarabam.com/71911-audi-a3-lefkosa-benzin-otomatik
Vur Kaç Olayı (Tecrübesi olanlar bakabilir mi)
Merhaba , 3 ay once basima vir kaza geldi , duz yolumda ilerlerken aracin biri benim aracima yandan vurdu ve kacti. Olay yerine ekip cagirdik tutanak tuttu plakayi verdim ve sikayetci oldum. Karsi tarafi aradilar ama ulasamadilar , en son yakinini aradiklarinda ise karakola carpan sahis gelmezse aramasi cikar ona gore gelin dediler ama ne gelwn olmua ne de giden. Karakola defalarca gittim ama oyaladilar pesine de duamediler artik is avukatta. Daha once basina gelmis olan boyle bir sikinti ceken oldu mu ? Simdi bu adamin aramasi var ama hic bir cevirmeye vs dwnk dusmuyor mu yani aklim almiyor
Akıl Lazım (VUR KAÇ OLAYI)
Herkese merhabalar ; KASKOM YOK . 3 gün önce şeridimde ilerlerken aracın birisi aracıma çarpıp kaçtı. Fotoğraf ve plaka bilgisi edinebildik . Trafik çağırdık alkolsuz oldugum tespit edildi polis fotoğraf çekti tutanak tuttu ve gitti.
Ertesi gün karakola giderek bilgileri paylaştım ifademi verdim karsı taraf aranıldı ama açan olmadı.
1.Şimdi avukat faturalandır dava bitince ödemek zorundalar diyor ama anlamadığım faturanın şişirme olup olmadığını nasıl anlıyorlar yani ben normal bile yaptırsam bu yüksek biz düşüğe yaptırırdık diyip itiraz eden çıkar mı ?(Faturaya itiraz edemezlermiş)
2. polis tutanağında karşı tarafın sigorta poliçesi tam olarak görünüyor ama kimse dosya açmak istemiyor tek taraflı dosya açtıramıyormuyum illaki karşılıklı imzali kaza tespit tutanağımı olmak zorunda ?
Bir kaç yere gösterdim tahmini masrafım 12Bin tl Kadar
Bu Araç Alınır Mı? (İ20)
Dostlar 1 hafta icinde bir arkadasim aracini satiliga cikartiyor
Aracta hata boya kayit vs yok
2018 model elite donanim cam tavan 1 litrelik turbolu versyon 120hp otomatik beyaz renk.
20bin km.
Aracin sitelerdeki karsiligi 350 - 370 arasi.
Bana cok gibi geldi fiyat ama galerici bir arkadasim fiyatlatrin daha da artacagini , baska illerdeki bayilerden bile arac bulamadiklarini belirtti. Bu fiyat bu arac icin nasildir ?
Birde bu 1litrelik turbolu motor hakkinda bilgisi olan var mi ? İyi forumlar.
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 601
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 75.177 (Bu ay: 1.338)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 934 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası