Şimdi Ara

Türkiye de Olan Supra lar Nasıl Geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
11.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota bayide satışa mı sunuldu yoksa yurtdışından getirenler mi TR plaka aldı.2-3 tane gördüm oturduğum şehirde de merak ettim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'de Olan Supralar Nasıl Geldi?

Toyota Supra, ülkemizde popüler bir spor otomobil modelidir. Ancak Türkiye'de Supra'ların varlığına ilişkin bazı yasaklar ve kısıtlamalar konusunda yanlış bilgiler bulunmaktadır.

Toyota Supra Türkiye'de Yasak Mı?

Hayır, Türkiye'de Toyota Supra yasak değildir. Ancak 1994 model Supra gibi belirli Supra modelleri, emisyon standartlarını karşılamadıkları için 2009 yılında ithalatı yasaklanmıştır.

Türkiye'de Kaç Tane Supra Var?

Kesin bir sayı mevcut olmamakla birlikte, Türkiye'de kayıtlı yaklaşık 500-600 adet Supra olduğu tahmin edilmektedir. Bunların çoğu, 1994 yılından önce ithal edilen veya daha sonra yurtdışından getirilen modellerdir.

Türkiye'deki Supralar

Türkiye'deki Supralar çoğunlukla dördüncü nesil (A80) ve beşinci nesil (A90) modellerdir. A80 Supra, 1993-2002 yılları arasında üretilmiş olup, özellikle "Hızlı ve Öfkeli" film serisindeki rolüyle tanınır. A90 Supra ise 2019 yılından bu yana üretilmektedir ve daha modern bir tasarıma ve daha yüksek performansa sahiptir.

Türkiye'deki Supra sahipleri, genellikle bu otomobillere meraklıdır ve araçlarını modifiye ederek veya yarışmalara katılarak tutkularını paylaşırlar.

Sonuç

Türkiye'de Supra'ların varlığı konusunda yaygın yanlış anlamalar bulunsa da, bu otomobiller ülkemizde yasak değildir. Türkiye'deki Supra'lar, meraklıları tarafından büyük bir tutkuyla sahiplenilen ve modifiye edilen özel araçlardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bazıları gümrüğe bırakılıp ordan açık arttırmada alınıp tr plaka takılmış öyle biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Bu mesaj silindi.
    Ben KKTC'den getirilip yurda sokuluyor diye duymuştum.
  • Grey marketing?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Tür geliş vardır.
    A- Sürerek gelme
    B- Tırla Gelme
    C- Gemiyle Gelme

Genellikle sifir arabalarda b ve c secenekleri kullanilirken ikinci el arabalarda a secenegi kullanilir.

Umarim çok teknik detay vermeden açıklayabilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proshop diye bir yer var sasmaz ankarada,adamlar r34 getirmis,ustune modlamislar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bayide satışa sunulduğunu düşünmüyorum zaten toplasak 10 tane zor çıkar.
    O kadar supra getirmişler insan bir tane de r34 getirir de belki biz de görürdük.
    Geçenlerde almaya niyetlendim konuştum satılıktı bi tanesi belki hala satılıktır 350 bin istiyo.
    Mazda RX7'yi sordum ona da 280 bin isteyince ferrari alırım daha iyi dedim.
    Bu araçları kafaya takmamak lazım hastası bile almaz 350 bine büyük ikramiye çıksa yine almam.

Mazda ve supranın fiyatlarını Türkiyenin en özel araçları facebook sayfasında murat yayınladı. yok almaya niyetlendim yok fiyatını sordum onun yerine ferrari alırım vs çok atıyorsun be dostum cidden hayal aleminde yaşıyorsun. Yazmim yazmim diyorum ama komik duruma düşüyorsunuz şu yorumlarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • R34 yokta R32 vardi.
    Oda kazada patladi.

• quote:

O kadar supra getirmişler insan bir tane de r34 getirir de belki biz de görürdük.
    Geçenlerde almaya niyetlendim konuştum satılıktı bi tanesi belki hala satılıktır 350 bin istiyo.
    Bu araçları kafaya takmamak lazım hastası bile almaz 350 bine büyük ikramiye çıksa yine almam.

Almaya niyetlenmis önce Liseyi bitir sonra başlarsın ufak ufak

• quote:

Bunların hiçbiri alınmaz ben bizim oğlana Lamborghini aldım.Halıda da daha iyi gidiyor hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 28 Aralık 2014; 11:00:23 >
  • Kıbrıstan da getiriliyor olabilir biraz param olsa supra alırım canavar canavar maşallah
  • İzmirde bundan 5 sene önce güzel yali trafiginde bi r34 gormustum, mavi renk. Inanilmaz guzeldi hala hatirliyorum, zaten ilk bi sesini duyduk ugultulu bi sekilde sonra yardi geçti. Bir daha da goremedim o arabadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

R34 yokta R32 vardi.
    Oda kazada patladi.

Kazada mavi R33 patlamıştı diye hatırlıyorum bir tanede siyah r32 var.
  • Nfs most wanted sagolsun supra ile ilk orda tanistim daha sonra internette baya vi arastirma yaptim. Hayraniyim o arabanin.

Bizim burda sagdan direksiyonlu gurcistan plakali var rengini hatirlamiyorum. Satilikti ama 6ay yurtdisinda olmasi gerekiyormus.

Bitane supra almak istiyorum aslina bakarsaniz ama yok hic bi yerde. Orjinalligi fazla bozulmamamis bi tane denk gelsem e tabi maddi durumda iyiyken direk notere giderim. He simdi sahin bile alamam o ayri konu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Nfs most wanted sagolsun supra ile ilk orda tanistim daha sonra internette baya vi arastirma yaptim. Hayraniyim o arabanin.

Bizim burda sagdan direksiyonlu gurcistan plakali var rengini hatirlamiyorum. Satilikti ama 6ay yurtdisinda olmasi gerekiyormus.

Bitane supra almak istiyorum aslina bakarsaniz ama yok hic bi yerde. Orjinalligi fazla bozulmamamis bi tane denk gelsem e tabi maddi durumda iyiyken direk notere giderim. He simdi sahin bile alamam o ayri konu :)

sarımıydı paşam garage satıyodu 30 bin gibi bi fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

İzmirde bundan 5 sene önce güzel yali trafiginde bi r34 gormustum, mavi renk. Inanilmaz guzeldi hala hatirliyorum, zaten ilk bi sesini duyduk ugultulu bi sekilde sonra yardi geçti. Bir daha da goremedim o arabadan.

O hollandali bir Türk un arabasi.Arada sırada geliyormus bayagi unlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: freelander2001

quote:

Nfs most wanted sagolsun supra ile ilk orda tanistim daha sonra internette baya vi arastirma yaptim. Hayraniyim o arabanin.

Evet. Bi ara isi gidip gelirken cok sık goruyodum. Simdi gormuyorum. Satildimi bilmiyorum. Isten ciktim yolum o tarafa dusmuyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freelander2001

quote:

Evet. Bi ara isi gidip gelirken cok sık goruyodum. Simdi gormuyorum. Satildimi bilmiyorum. Isten ciktim yolum o tarafa dusmuyor :)

yüklümüydü

• quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

İzmirde bundan 5 sene önce güzel yali trafiginde bi r34 gormustum, mavi renk. Inanilmaz guzeldi hala hatirliyorum, zaten ilk bi sesini duyduk ugultulu bi sekilde sonra yardi geçti. Bir daha da goremedim o arabadan.

Siz söyledikten sonra biraz araştırdım ve konusu filanda açılmış. Aynen araç bu, ne güzeldi yahu. Sarı plakalı hatırlıyordum bende, doğru hatırlıyormuşum.

http://forum.donanimhaber.com/m_9361416/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

Siz söyledikten sonra biraz araştırdım ve konusu filanda açılmış. Aynen araç bu, ne güzeldi yahu. Sarı plakalı hatırlıyordum bende, doğru hatırlıyormuşum.

http://forum.donanimhaber.com/m_9361416/tm.htm

Tüm arabaların arasında en cok sevdiğimdir R34.Keşke Türkiye de olsa da bol bol görsek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.