|
Huawei'den Türkiye'nin de dahil olduğu yeni açıklama geldi
-
-
huawaiden böyle bir hamle geleceği belliydi dahasinida getirecek gibi. 5g için sanki bir takım teknoloji paylaşımı yapılacak gibi. yakında dünya çok daha ilginç bir hal alacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
P40 lite için gelmezse Huawei benim için bitmiştir.
Eğer tutarsa dünyada büyük değişimin başlangıcı olacak
p40 lite da italyada beta testleri başladı emui 12 için hatta katıldım
-
Casus yazılımlı çöp işletim sistemini almayın
Dünya yakında savaşmaya başlayacak gibi bu da pek ilginç değil daha kötü bişey
-
huawei cihazları ve yazılımlar güzel fakat tam bi kapalı kutu, p9 lite 2017 vardı bende telefon 16 gb, root atmak imkansız olduğu için cihazda yüklü gelen onlarca huawei servis ve uygulamaları öylece kalıyor hafızada mecbur babama verdim cihazı 2.5 sene önce, şimdi onda bile hafıza yetmemeye başladı hiçbişey de yok cihazda doğru düzgün
-
Huawei daha öncesinde de casus yazılımlı işletim sistemi kullanıyordu. Değişen şey, hiç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
google, haliyle amerşkan menşeili yazılım ve cihazlardan daha iyi casus mu var şu an? bebeğin ağzından gerçek memeyi çekip de emzik vermekle, huawei'nin gelişimi amerika için aynı kapıya çıkıyor. burada bebek amerika oluyor. huawei ise amerika için emzik. ağlayacak tabi.
-
Hşş sakin olun. Hepinize yetecek kadar casus var Amerika Çin Rusya Hindistan hatta Avrupa. Buradan çıkan yazılımların ve yazılımcıların hepsinin masum melekler olduğunu düşünmüyorsunuzdur inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten savaşıyor. kimse bu zamanda nükleer güç konumundaki bir şeye fiziki bir saldırı yapamaz. dünyayı yok edecek güçte artık bu ülkeler. ekonomik ambargo falan filan savaşta orda baya büyük zaten.
Root olmadan silebilirsin
O is silme olmuyor devre dışı birakma, silme gibi gozukuyor ama devre disi kaliyor, onun geri yükleme koduda var
Hocam sana. ... 377 nolu sürüm geldi mi?
Bana o sürüm gelmedi bir türlü katılamıyorum beta ya..
Zaten savaş var covid ekonomi vs. Ama tüm bunlar yani bugün yaşadığımız ortamın benzerleri geçmişte iki dünya savaşından hemen öncede yaşanmış. Önce bu şekilde soğuk savaş durumu olmuş sonra gözünün üstünde kaşın var misali sudan bi sebeple savaş başlamış. Tarih ekseriyet tekerrür eder malum.
Bana göre tam tersi. Eğer 2. Dünya savaşında olduğu gibi tek bir gücün elinde nükleer silah olsa kullanır savaşı alır biterdi şimdi hemen herkesin elinde bu silahtan olduğu için kimse kullanamıyor o yüzden tek seçenek konvansiyonel silah gücüyle bire bir çatışmadan başka seçenek kalmıyor
Huawei,git ötede oyna.
Uygurları takip eden sistemleri üreterek kara leke çaldın adına.
Bizimkilerde balık hafizali,dün yedikleri tokatı 2 ay sonra unutuyolar.
Almam,tavsiyede etmem markayı.
377 sürüm gecen hafta geldi kademe kademe dağıtılıyor 377 sürüm olamadan betaya da almıyor my huawei üzerinde bölge değiştirerek sürüm kontrolu yapın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Casus yazılımlı çöp işletim sistemini almayın
|
Hşş sakin olun. Hepinize yetecek kadar casus var Amerika Çin Rusya Hindistan hatta Avrupa. Buradan çıkan yazılımların ve yazılımcıların hepsinin masum melekler olduğunu düşünmüyorsunuzdur inşallah. |
Huawei daha öncesinde de casus yazılımlı işletim sistemi kullanıyordu. Değişen şey, hiç.
|
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi silme
- instagram yardım merkezi
- youtube uyku modu
- tiktok keşfet saatleri
- tv kumanda uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X