Şimdi Ara

PlayStation Türkiye'den PS5'in fiyatıyla ilgili açıklama geldi: 'Fiyatta değişiklik yok'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation Türkiye'den PS5'in fiyatıyla ilgili açıklama geldi: 'Fiyatta değişiklik yok'

Bildiğiniz üzere Son birkaç haftadır dolar bir hayli değişkenlik gösteriyor. Bu da ister istemez tüm teknoloji ürünlerini etkiliyor. Özellikle Xbox'ın yeni nesil konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S'in fiyatı bir haylideğişkenlik gösteriyor. Geçtiğimiz saatlerde de PlayStation'dan PS5'in fiyatı ile ilgili bir açıklama geldi.

Fiyatta Değişiklik Yok

PlayStation Türkiye'nin yaptığı açıklamaya göre PlayStation 5'in fiyatında bir değişiklik yok. Fiyat hala 7.499 TL. Yapılan açıklama tam olarak şöyle: "PlayStation®5 oyun konsollarının tavsiye edilen perakende satış fiyatlarında 2021'in ilk çeyreğinde vergi indirimine bağlı yapılan güncelleme sonrasında herhangi bir değişiklik olmadığını bilginize sunarız. PlayStation®5’in Ultra HD Blu-ray™ disk okuyucuya sahip modeli 7499 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile satılmaya devam etmektedir."

Ayrıca Bkz.Dolardaki düşüşün ardından Xbox konsollarının fiyatı da düştü

PlayStation TÜrkiye'nin fiyatı bu koşullarda bile 7.499 TL'de tutması gerçekten sevindirici bir haber. Ancak bildiğiniz gibi PS5'in stok durumu da bir hayli sıkıntılı ve siparişe açıldığında ciddi anlamda sınırlı adet ile satışa giriyor. Stokların biraz daha rahatladığı bir durumda fiyatlarda bir artış olur mu bilemiyoruz. 

Son olarak tekrar hatırlatmakta fayda var. Çeşitli alışveriş sitelerinde PlayStation 5, 10.000 hatta 15.000 TL üzerinde satılıyor. Bu satışların da kesinlikle resmi olmadığını belirtelim.

• Şu an görebildiğim en düşük PS5 17bin.

• Konsolu değil, oyunları pahalı. Sonuçta süs diye almayacağız bu konsolu, oyun oynamak için alıyoruz ki stoklarda bulmak bile çok az olası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 22 Aralık 2021; 13:19:47 >
  • İsterse 5000tl olsun. G*tunde don olmayan adam oturuyor akşama kadar Telegram'da stok kovalıyor. 5 e alır 9 a satarım diye nöbet tutar bu soytarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 22 Aralık 2021; 14:2:2 >
  • Mağazalar tüketici seviyor o zaman. Hayırlı işler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte SONY böyle kaliteli bir firmadır.

Hyundai gibi ("hönde" diye okunur) i10 arabasının fiyatını bir günde 150 bin TL düşürmez.

SONY™

• 7500 e satan yok sonynin bundan haberi var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RTX 3060 için de Nvidianın resmi web sayfasında, "3.200 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA" ibaresi var. Peki bu fiyattan ekran kartını bulabilen var mı?

Sony Türkiye bize maval okumasın boş yere. 7499 TL'ye PS5 satmıyor ne kendisi ne de başkaları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 22 Aralık 2021; 13:45:37 >
  • stokta olmadıktan sonra 7500'den satılsa ne olur, eminim stok sorunu olmasaydı fiyatlar 12000 TL'den aşağı olmazdı.

• teknosa 10.999tlye satıyor :) (Haber sonrası denilen fiyata çekildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 22 Aralık 2021; 14:57:17 >
  • almanyada yasiyorum daha önce 2021 de ps5 alip satmistim az önce avm den haber geldi bana ps5 stoklara girdi tükenmeden alabilirsin diye ki ben reklamlari kabul ediyorum avm lerden fanatiklik olsun diye yazmiyorum , ps5 i alsam ne olacak yaninda oyun yok olsa bile oyunlari pahali aksesuarlari pahali ex oyunlari yok piyasada ps5 e özel ,yani ps5 ve oyunlarina vereceginiz para ile rahatlikla almanyada normal bir araba alir 5-10 sene kullanilabilir ben ne yaptim xbox ve gamepass alarak bedava yüzlerce oyun oynuyorum az bir ödeme yaparak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 22 Aralık 2021; 13:47:45 >
  • stokta olmamanın verdiği pişkinlikle açıklanmış bir söylem

tabi canım yarın öbür gün üretince 7k dan satarsın eminim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7500 e nerde var sony türkiye. Yeni stoklar ne zaman gelecek? Geldiği gibi fiyatı 13999 çekerler direk euro olmuş 15 tl....

• 7500 bile çok konsol için. Bedeva verilmesi lazım ki, oyunlardan para kazansınlar. Yoksa bizim memleketteki fırsatçılar düdükler. Adam ikinci elini TR’de tek başlığıyla 15 binden satışa koyuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Hangi AVM'de stok var?

• Fiyat 7.500 liraymış. Hahahahahh neremizle gülelim bu fiyata. Playstation 5 fiyat diye yazın Google'a, sizde biraz gülün.
    Ulan şaka gibi ülke olduk.

• Klasik Sony

• stokçuların kabahatini sony'e atmayı bırakın da gidin kullanıcı dostu dediğiniz ms'nin seriesini alın yeni resmi fiyattan...

• stokta olmadığı sürece istersen 1tl olsun fiyatı.
    alamadıktan sonra o 1 tl dünyanın en uçuk fiyatı oluyor.

• Link verir misin sony kardeş

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.