Şimdi Ara

Sony, PS5 Pro'nun neden PC'den daha iyi olduğunu açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony, PS5 Pro'nun neden PC'den daha iyi olduğunu açıkladı
    PlayStation 5 Pro'nun duyurulmasının ardından, oyuncular arasında 700 dolar verip konsol almak yerine aynı paraya güçlü bir PC toplamanın daha mantıklı olabileceğine dair tartışmalar yaşandı. Kullanıcılar bu şekilde daha iyi grafiklerle oyun oynayabileceklerini ve oyunların daha uygun fiyata geleceğini savundular.

Ayrıca Bkz.PS5 Pro için belirlenen fiyat tüm dünyada tepkilere yol açtı

PlayStation başkanı Hideaki Nishino bu konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Deneyimli yönetici Japon basın kuruluşu Nikkei'ye verdiği röportajda konsolların kullanım kolaylığına dikkat çekti. Mobil oyunlarda sıklıkla reklamla karşılaşıldığını ve PC'lerin karmaşık ayarlamalar gerektirdiğini belirtti.

Sony, PS5 Pro'nun neden PC'den daha iyi olduğunu açıkladı

PlayStation Store avantajı

Nishino'ye göre PlayStation kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazır halde geldiği için kullanıcıların karmaşık ayarlarla uğraşmasına gerek kalmıyor. Cihaz açıldıktan sonra hemen oyun oynamaya başlanabiliyor.

PlayStation'ın patronu ayrıca Sony'nin oyun mağazası PlayStation Store'un tüketiciler için önemli bir artı olduğuna dikkat çekti. Nishino, PlayStation Store'un daha sezgisel bir deneyim sağladığını ve oyunların kolayca erişilebilir bir şekilde sunulduğunu vurguladı.

Kaynak:https://www.nikkei.com/article/DGXZQOUC105XT0Q4A910C2000000/

• PC de online oynamak için aylık para ödemeye gerek yok.

PlayStation sahibisiniz ve üstüne GTA 5 aldınız diyelim. Gta'nın online özelliğini kullanamıyorsunuz. Çünkü Sony diyor ki, online oynamak istiyorsan bana aylık para öde.

Yıllık plus 80 dolar. 5 sene kullandın diyelim. 80 x 5= 400 dolar.
    700 + 400 =1.100 dolar. Online olmadan bu konsollar çöptür.
    Yani bu konsolun asıl fiyatı 1.100 dolardır.

PC sahibisiniz ve üstüne GTA 5 aldınız diyelim.

Gta'nın online özelliğini kullanmak için herhangi bir para ödemiyorsunuz.

PC her türlü avantajlı.

Oyun oynarsın

Ev ödevi yaparsın,

İnternette rahat ve hızlı dolaşırsın,

İş için kullanırsın,

Photoshop, Office ve bir çok yararlı program kurabilirsin,

İstediğin web tarayıcısı kurabilirsin,

Oyun motoru kurup kendin oyun tasarlayabilirsin,

Daha aklıma gelmeyen bir ton işi yaparsın.

PlayStation ise sadece oyun oynarsın. Senelerce PlayStation 4 kullandım ve bir kere bile o cihazda film izlemedim.
    RX 6800 gücündeki GPU ile GTA 6'yı bırak 60 FPS, 40 FPS çalıştırırsa dua etsin. Üzerinden hem disk sürücüyü hem de dikey standı çıkarıyor ve fiyatları yukarı çekiyor. PS5 satışlarından memnun olmayan Sony şimdi PS5 Pro satacakmış vay be. Store üzerindeki oyun fiyatlarından da haberi yok galiba.

God of War Ragnarök - Digital Deluxe Edition: $ 79.99 (PlayStation Store)
    God of War Ragnarök - Digital Deluxe Edition: $ 59.99 (Steam)

Dark Souls III - Deluxe Edition: $ 84.99 (PlayStation Store)
    Dark Souls III - Deluxe Edition: $ 54.99 (Steam)

The Last of Us Part I - Digital Deluxe Edition: $ 79.99 (PlayStation Store)
    The Last of Us Part I - Digital Deluxe Edition: $ 41.99 (Steam)

Marvel's Spider-Man Remastered: $ 49.99 (PlayStation Store)
    Marvel's Spider-Man Remastered: $ 35.99 (Steam)

Tekken 7 - Definitive Edition: $ 119.99 (PlayStation Store)
    Tekken 7 - Definitive Edition: $ 71.99 (Steam)

Tekken 8 - Ultimate Edition: $ 109.99 (PlayStation Store)
    Tekken 8 - Ultimate Edition: $ 71.99 (Steam)

Silent Hill 2 - Deluxe Edition: $ 79.99 Pre-Order (PlayStation Store)
    Silent Hill 2 - Deluxe Edition: $ 36.99 Pre-Order (Steam)

Ratchet & Clank: Rift Apart: $ 69.99 (PlayStation Store)
    Ratchet & Clank: Rift Apart: $ 35.99 (Steam)

Horizon Forbidden West - Complete Edition: $ 59.99 (PlayStation Store)
    Horizon Forbidden West - Complete Edition: $ 47.99 (Steam)
    PlayStation başarısından şımarmış, özgüveni gereksiz artmış bir yöneticiden gelen tipik burnu kalkmışça bi açıklama. Xbox rekabet edemeyince PlayStation a işte böyle gün doğuruyor. Bana göre PlayStation a tükürdüğünü yalatacak bi açıklama. Aynı xbox one serisinde bir sürü kısıtlayıcı kararlardan geri adım atılması gibi. Xbox bunu fırsata çevirebilir de arayı kapatabilirse ps den başka bi cihazda oyun oynamamış biri olarak içim rahatlar!
  • No, ikna edemezsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hahaha çok güldüm, PS dediğin de özel bir işlemci kullanmıyor, AMD. PC de daha güçlü birden çok işletim sistemi, daha güçlü bir CPU ve GPU imkanı, daha güçlü grafikler, istediğin kadar GPU CPU değiştir SSD tak, kaliteli oyunlara ilaveten daha ucuz ve hesaplı bol oyunlar var, ayrıca PS oyunlarının çoğu da PC de daha ucuza ve daha kaliteli yüksek çözünürlüklerde oynama imkanı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 18 Eylül 2024; 21:14:12 >
  • Bi cracklenseydi siz o zaman görün satışları 😂

• O Kadarını Bizde Biliyoruz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PC de online oynamak için aylık para ödemeye gerek yok.

PlayStation sahibisiniz ve üstüne GTA 5 aldınız diyelim. Gta'nın online özelliğini kullanamıyorsunuz. Çünkü Sony diyor ki, online oynamak istiyorsan bana aylık para öde.

Yıllık plus 80 dolar. 5 sene kullandın diyelim. 80 x 5= 400 dolar.
    700 + 400 =1.100 dolar. Online olmadan bu konsollar çöptür.
    Yani bu konsolun asıl fiyatı 1.100 dolardır.

PC sahibisiniz ve üstüne GTA 5 aldınız diyelim.

Gta'nın online özelliğini kullanmak için herhangi bir para ödemiyorsunuz.

PC her türlü avantajlı.

Oyun oynarsın

Ev ödevi yaparsın,

İnternette rahat ve hızlı dolaşırsın,

İş için kullanırsın,

Photoshop, Office ve bir çok yararlı program kurabilirsin,

İstediğin web tarayıcısı kurabilirsin,

Oyun motoru kurup kendin oyun tasarlayabilirsin,

Daha aklıma gelmeyen bir ton işi yaparsın.

PlayStation ise sadece oyun oynarsın. Senelerce PlayStation 4 kullandım ve bir kere bile o cihazda film izlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 19 Eylül 2024; 16:57:22 >

• Yoğurtçu yoğurdunun neden daha iyi olduğunu açıkladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Playstation avantajlı olabilmesi için, windows veya linux türevini çalıştırabilmeli, o kadar donanım sırf oyun için heba ediliyor!!

• 700 dolara kurulan bir pc ile 4k 60+ fps oyun oynamak mümkün değil. Eğer mesele buysa, alınabilecek en mantıklı cihaz. 1080p oyunculuk ve diğer tüm işlerim için sistem kurarım denilirse mantıklı olmaktan çıkıyor. Ne istendiği önemli.

• Artık bilgisayarları kullanmak da kolay. Konsolu da sıfır kurduğunda kurulum sırasında ayarlar istiyor. Bilgisayara işletim sistemi kurmak da artık aynı şekilde kolay. Boş yapmış.

• Adam haklı ama kendini iyi ifade edememiş. 700 usd’ye adam akıllı pc toplamak zor.

• Bu devirde saglam bir PC 1500$ , Laptop ise 2000$ dan baslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

700 dolara kurulan bir pc ile 4k 60+ fps oyun oynamak mümkün değil. Eğer mesele buysa, alınabilecek en mantıklı cihaz. 1080p oyunculuk ve diğer tüm işlerim için sistem kurarım denilirse mantıklı olmaktan çıkıyor. Ne istendiği önemli.
    Pro da oynatamayacak ki . 2k dan orta grafikler ile upscale yapacak

• Yani şimdi evet konsolun tek amacı var ana amacı diyelim, oyun oynatmak. Ve bunu evet iyi yapıyor. Açıyorsun aleti oyun inmiş bas gir oyna bitti. Oyunda daha iyi fps değeri için ayar yapmana gerek yok. 1 tane marketi store'u var 50 tane store'u yok. Yok epicmiş yok steammiş yok eagames bilmemnesiymiş vs yok.

Dahada büyük artısı oyunları oynarken çok nadir sorun yaşatıyor. PC de oynuyorsun mavi ekran verdi ? hadi bakalım niye mavi ekran verdi bilmiyorsun veya bilemiyorsun windows update yapmış veya ekran kartı driver'ı güncellenmiş oyun sapıtmış vs. sonuç yok. Daha da kötüsü oyun bozuksa yandın.

PC tarafında forza 4 veya 5'i ben pc de açtım arkadaşlar bitirdim oyun 1 kere bile çökmedi anlamsız şekilde aniden kapanmadı diyen var mı ? ki bu oyunlar microsoft'un oyunu ya bu kadar sorunlu olmaması lazım. Ha konsolda yok mu ? tabi ki var benzer hatalar ama pc tarafına göre ok daha az.

Ama öyle pc vs ps5 gibi bir kıyas yapmak çocukça zaten. PC 100 gömlek üstün bir aygıt, oyunu bilgisayarda yapıyorsun ha ötesi var mı ? o kıyasa hiç girmeye gerek yok. Ha mevzu sorunsuzluk basitlik kolaylıksa evet konsol daha basit ve kolay bu açıdan o kadar.

• Elmayla armutu kıyaslamış. Ayrıca pc karmaşık falan değil, steam veya türevlerinden indir oyununu oyna bu kadar. Tak kontrolcüyü geç kanepeye olsun konsol.

• PC Master Race, lütfen.

• "Sadece oyun" oynamak için evet PS serisi her zaman en iyisi oldu zaten. Fakat ikisinden birisini seçecek birisinin ne istediğini bilmesi lazım öncelikle.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    İgn de saha bugün 750$ a i9 4060 lenovo kasa offer vardı.Genelde 1000$ a falan efsane cihazlar kampanyaya düşüyor.Yani sallamayalım, ha ülkemizdeyse evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrophyAddictt -- 18 Eylül 2024; 23:17:14 >
  • TrophyAddictt T kullanıcısına yanıt
    Hocam 700 usd ye ps5 pronun gücünde pc alamazsın. 4k 60hz ekran çıkışı, yeni nesil ram, wifi vb birçok detay var. Kendim sistem toplayan biriyim, oyun oynamayı da çok severim. Playstation almayı da hiç düşünmedim. Ama adam bu konuda haklı. 700 usd böyle bir cihaz için çok uygun bir fiyat. Ülkemize 700 usd ile giriş yaparsa beleş zaten.

• TrophyAddictt T kullanıcısına yanıt
    link atda bakalım neymiş o merak ettim. türkiyde o dediğin mümkün değil.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.