Abi bunu bizim vatandaşımıza anlatamıyorsun yani oyun geliştiricileri bile bu şekilde derken sanki bizim bu abilerimiz kardeşlerimiz firmanın kar ortağıymış gibi Üreticiymiş gibi hissederimmiş gibi Övgü üstüne Övgü yağdırıyor bu kadar yüceltilmez ya Abi PlayStation beş pro çıktığında bile GTA altıyı 60 fps de oynatamıycak kaliteli şekilde gölgeler yüksek doku kalitesi yüksek genelde ama orta ayarlarda diyar ayarlar orta ayar olacak şekilde 1080 pikselden 2k upscale 30 fps olacak bakın görün anca performans moduna oyunu alırsanız yine 1080’den 2k upscale bütün ayarlar orta ve düşük de insan çevre trafik yoğunluğu %20 olacak şekilde animasyon ayarında 60 fps oynanacak ama arkadaşlar bunu kabul etmiyorlar PlayStation pro ve PlayStation beşte 60 veya üzeri oyunlar sadece animasyon oyunları oynanır bilindik savaş oyunları da orta ayarlarda 90 bilemedin 120’de Kırpa Kırpa grafikleri orta ayarda oynatıyor ama gel gör ki bunu anlatamıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sony, PS5 Pro'nun neden PC'den daha iyi olduğunu açıkladı (5. sayfa)
-
-
IGN deki cihaz için istedim linki. türkiyede olmaz demişsin zaten bende olmaz dedim
-
İGN uygulamasını yükle 4060lı kasayı 700$ dan gördüm genelde 1000$ civarı ilanlar sınırlı stok oluyor.Wallmart hatta denk geldiğimde unutmazsam dönüp atarım post olarak değil reklam olarak geliyor.Biraz araştırınca ABD de bu fiyata hiç de fena olmayan pc toplayabileceğin bir videoda bulabilceğini sanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllardır masaüstü PC den vazgeçmedim.
Bir kere bile PlayStation almaya kendimi ikna edemedim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konsol devri bitmiştir. Nokta
2011 den beri hem bu forumda hem redditte pa kpnularında takılıyorum abi 30 fps yeterli diyen çok az cins insana denk geldim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu cümleden benim anladığım. Sizi kazıklıyoruz ama konuyu ayıktınız !!
-
Save Over 40% Off the Lenovo Legion 5 RTX 4060 Gaming PC, Now Only $770 ignSave Over 40% Off the Lenovo Legion 5 RTX 4060 Gaming PC, Now Only $770 - IGNhttps://www.ign.com/articles/save-over-40-off-the-lenovo-legion-5-rtx-4060-gaming-pc
Denk geldi..kupon kodunu girdiğinde 770e geliyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
eyw. daha yeni sitede rondom bir kasayla 4060ti incelemesi düştü. ekran kartı daha iyi ama bu cihaz daha sağlam.
-
Dostum çok yanlı bir yorum plus ı eleştirmişsin evet ama içinde bedava onlarca kaliteli oyun var. Ayrıca pc için saydığın her bir program kendi başına bir pc parası tarafsız olmadı yani. Son olarak 5 yıl boyunca ilk aldığın performans ile pc kullanılamayacak buda bir gerçek
Pc rakı gibidir isterde ister konsol votka gibidir içtinmi herşey güzelleşir😁
Burda farklı anlayışlar ön planda konsol rahatlıktır film izler gibi oyun oynarsın, ama asla pc kalitesinde grafikleri deneyimleme şansın olmaz.
Hayatımda gördüğüm en saçma benzetme ve en saçma yorumdu. Acilen Türkçe'yi bırakman lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah be kardeşim sen göndersene, saçma olan yerleri bana açıkla sen şurda saçmaladın de doğrusunu anlat yoksa böyle boş beleş yorum senin saçmalığın olur.
"Son olarak 5 yıl boyunca ilk aldığın performans ile pc kullanılamayacak buda bir gerçek"
Arkadaşım sen hala 15 sene evvelki zamanda kalmışsın.
PC ile konsol farkı inanılmaz boyutta arttı. Aksini düşünüyorsan bi doktora görün.
Şu anda 2xxx serisi bile müthiş performans veriyor.
Kaldı ki PS 5 ler Nvidia 3060 ti seviyesine denk.
İkiside aynı tarihte çıktı.
Tam 4 sene sonra PS 5 pro çıktı. 3060 ti hala daha full ayarlarda müthiş performans verirken Sony PlayStation 5 pro çıkardı güçsüz oldukları için.
PlayStation 5'in ömrü 5 sene bile sürmedi.
Ancak 3060 ti hala full ayarlarda oyun oynatıyor. Hala daha 4xxx serisini gerektirecek bir kalitede oyun çıkmadı. Ne konsolda ne de herhangi bir platformda.
Ömrü 4 sene sürmüş bir konsolu övmeye gelmişsin heyecanla.
Neden böyle ezbere düşünüyorsun? Çünkü senin ne fikrin var ne de zikrin. Yıllardır aynı goygoyu bir yerlerden ezberlemişsiniz papağan gibi şakıyıp duruyorsunuz.
Trollerle münakaşaya girmiyorum genellikle. Bugünlük bir istisna yaptım. Şimdi bi köşeye gidip ağlayabilirsin, sadece gölge etme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bak ne güzel açıklamışsın teşekkürler,
Benim anlattıklarımdan pc ile ps aynı demeyi düşnmemiştim.
1 performans açıklaması:ps5 ile eş değer pc aldığımızı var sayalım, yada bin dolarlık bir ps alırsak 5 yıl sonunda ps5 daha güncel kalacaktır saf performansda pcye destek yapmak gerekmeyecekmi?
Konfor kısmına gelirsek bazı insanlar yattığı yerden oyun oynamak ister, pc de oynamak için başına geçmelisin. Burda hem pc hemde ps kullanıcısı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
8 yıllık ps4 ile fc25 oynuyorum rx 550 ekran kartımla 1600 mh 16 gb ram ve i3 9100f ile fc 25 nasıl oynayabilirim?
Forzayı oynayamadım mesela, bunu anlatmak istedim
Pc her zaman ultra düzeyde performans verecektir.
Ben ne yazmışım kardeşim bak!
Yıllık plus 80 dolar. 5 sene kullandın diyelim. 80 x 5= 400 dolar.
700 + 400 =1.100 dolar. Online olmadan bu konsollar çöptür.
Yani bu konsolun asıl fiyatı 1.100 dolardır.
Bunu okuduktan sonra son yazdığın mesajı tekrar oku.
Bazı şeyleri idrak edeceksin. PlayStation 4 kullanmış biriyim.
Kullandığım için içinde olduğum için biliyorum. Haybeye bok atacak biri değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X