Şimdi Ara

Sony, PS5 Pro'nun neden PC'den daha iyi olduğunu açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dijital oyunlar genel anlamda indirime girmiyor. DLC öncesi elden ring bekliyordum dijital olsun cd olmasın, hiç girmedi, fiziksel kopyası yarı fiyatına satılıyordu. Oraya bir cd okuyucu yapıştır 80$ oldu mu sana 780, e hadi estetik kaygıları desek dik tutan stand 60$, full paket oldu 840$.

E oyunsuzluk var, eski sayılabilecek ps4 oyunlarını ısıtıp ısıtıp remaster, remake önümüze atıyorlar. Exclusive mantığı da bitti, oyun çıkarsalar 1 sene sonra steame geliyor.

Helldivers örneğinde olduğu gibi online oyunları dünya çapında oynatamıyor bölgesel yasaklardan dolayı vs.

Şimdi bende 2 seçenek olsa ps5 pro mu yoksa aynı fiyata denk bir pc mi diye, tabi ki pc derim.

• PlayStation başarısından şımarmış, özgüveni gereksiz artmış bir yöneticiden gelen tipik burnu kalkmışça bi açıklama. Xbox rekabet edemeyince PlayStation a işte böyle gün doğuruyor. Bana göre PlayStation a tükürdüğünü yalatacak bi açıklama. Aynı xbox one serisinde bir sürü kısıtlayıcı kararlardan geri adım atılması gibi. Xbox bunu fırsata çevirebilir de arayı kapatabilirse ps den başka bi cihazda oyun oynamamış biri olarak içim rahatlar!

• die4uece D kullanıcısına yanıt

Hocam sana artı bir argüman daha vereyim;

Paylaştığın fiyatlar vergi öncesi fiyatlar. Eyaletine göre üzerine %10'a kadar da vergi biniyor.

Ayrıca herkes dolar üzerinden yazmış. Bir de Euro bölgesi fiyatları ele almak lazım. 800 Euro idi sanırım vergiler dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Açıklanan teraflops gücü 33.5 yani 3080 ekran kartından daha güçlü. Ben 3080li kasaya sahibim ve 4k oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum. Ps 5 pro nasıl sadece upscale yapıyor? Ps 5e de sahibim. 4k oyun oynayabiliyorum. Pc kadar yüksek grafik ayarlarına sahip olmadığını biliyorum fakat günün sonunda 4k.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yahu yemisim konsolun grafiksel isem gucunu, gunun sonunda ben bunla ne oynayacagim birader sen bana onu anlat ya ? millete ps5 satip once 8k dediler sonra baktilar sivamakla olacak gibi degil 4k 120 dediler..... sonra baktilarki oda yalan, ps5 pro cikardilar yine 8k :) yahu gunun sonunda ben bu aletle ps4 oyunlarini cilalayarak oynayacaksam neden bir dunya masraf edipte bunu alayim ki ? Su aleti cikarirken yaninada sony studyolarindan tas gibi bir oyun cikartip bir show yapsan millete hadi bir yerinden tutalim, ortada oyunda yok. ninten switch 2 gelir konsol pazarini yine bir guzel silip supurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiat -- 19 Eylül 2024; 01:32:58 >
  • Yıl 2010muş gibi açıklama yapmış.

• Kısaca aptal Amerika’lılara hitap ettiğini söylemiş.

• PlayStation başkanı Hideaki Nishino öyle bir anlatmış ki sanki 25 yıl önce "Celeron, Pentium XP'li PC'leri kullanıyoruz.  

• Ne yardan ne serden

İkisinin de yeri ve tadı ayrı

Bu karşılaştırma daha çok elma ile armutun karşılaştırmaya benzemiş

• 700 Dolara nasıl güçlü bir PC toplanir biri bana anlatsın mesela 4070'li bir sistem yurtdışında bile olsa kaç dolara toplanır??kullanıcılar işin belesindeler bu kadar başka birşey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

Açıklanan teraflops gücü 33.5 yani 3080 ekran kartından daha güçlü. Ben 3080li kasaya sahibim ve 4k oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum. Ps 5 pro nasıl sadece upscale yapıyor? Ps 5e de sahibim. 4k oyun oynayabiliyorum. Pc kadar yüksek grafik ayarlarına sahip olmadığını biliyorum fakat günün sonunda 4k.
    İmzam görünüyor mu bilmiyorum ama 14700f 4700S, Series X ve Ps5 var. 4070S dahi 4k kartı değilken siz Ps5 te 4k oynadığınızı sanıyorsunuz. Böyle bir şey eşyanın tabiatına aykırı.

• Tek gerekçe kullanıcı dostu olması mı yani. Abi insanoğlu ucuzsa bir şekilde alışır, uyum sağlar yani. Açıkçası ps alırken ucuzluğuna bakmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonu bu nesildi mıçtı proylada sıvadı. Bitti o oyun için konsol al kafan rahat etsin dönemi. Hele hele türkiyede. Bu proya 50bin verecek enayi arkadaşlara selam olsun

• Hideaki boş yapmış. Playstation pişmanlıktır…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın belirttiği gerekçeye bak arkadaş ceza da yemek istemiyorum fanboylar yazacağımı raporlar şimdi.

• Sony boş konuşmayı bıraksın da önce cihaza oyun çıkartsın ve diğer stüdyoları teşvik edip oyun sayısını arttırsın.

• PC'nin tek dezavantajı başlangıç maliyeti. Ama amaca göre değişir, adamın zaten diğer işlerini yapacağı PC'si vardır oyunu özellikle konsolda oynamak istiyordur orası ayrı.

Bu kısım tercih meselesi. Ama mesela evden çalışıyordur veya öğrencidir vs. iyi bir PC'ye her türlü ihtiyacı vardır bu durumda oyun PC'sinde üretici iş yapmak da mümkün.

İki ihtiyacı bir arada gördüğü için yerine göre toplamda daha ekonomik de olabilir.

• Alternatifi olmaması zaten başlı başına problem, Xbox,Steam epic games PC yi taşıyor. Ki Ps özel oyun neredeyse yok denilecek kadar azaldı.

• Ben 30 yıla yakındır PS kullanicisiyım 4k 60 ps5 de vermiyor mu zaten. 120 zaten gereksiz. Pro almak 5 varken gereksiz gibi geldi bana. 800€ zaten Avrupa'da burada min x2 olur gümrükler ile. 1600€ vermek akıl işi değil.

• ya yürü git Allah aşkına o paraya onu vermek yerine gider 4070 li setup dizerim daha mantıklı üstelik ayar fln da istemiyor ve ps dekinden daha fazla oyun var gamepad istersemde gider gamepad alırım koltuğuna oturup pembe gözlüklerinle o faşist göbeğini salıp kafana göre hareket edeceğinize halkı düşünün biraz FAŞİST EMPATYALİSTLER

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.