|
Sony, PS5 Pro'nun neden PC'den daha iyi olduğunu açıkladı (4. sayfa)
-
-
O zaman PlayStationda online oynayabilmek için ödenen plus abonelik ücretini de hesabın içine katmanız gerekiyor.
80 dolardan başlıyor yıllık. Ortalama 5 sene kullanım ömrü var desek, 80 x 5 = 400
700 + 400 = 1.100 dolar.
Yani PlayStation'ın asıl fiyatı 1.100. dolarmış.
İnternetsiz konsollar çöpten başka bir şey değil.
Sadece oyun oynamak için çok pahalı bir cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam > (Playstation Store + Xbox Store)
-
Türkiye'de yaşayıp Türkiye'de bilgisayar ve konsol alıyorsak Türkiye bazında konuşmak durumundayız. Neticede başka ülkede yaşamıyoruz. Yurtdışı için konuşuyorsan (Avrupa, ABD, Japonya, Avustralya vs) zaten adamlar bunu dert etmiyordu ki PC de konsol da onlar için sarf malzemesi. İkisini de alıp geçiyor adam. Gerçi oradakiler bile PS5 Pro'nun lüzumsuz şekilde pahalı olduğunu söylemeye başladı. Yani PC yine avantajlı PS5 bomboş bir donanım.
-
O plusla bir dünya oyun veriliyor ama. Extra paketini alırsan çok kaliteli oyunların olduğu bir kütüphanesi var, gamepass'e oldukça yakın. Ben birçok oyunu plustan oynadım.
Ki 5 sene de çok uzun, 5 senede anca fiyatı pc'ye yaklaşıyor.
Bakma hem ps5 hem de 4070 li pc var, ikisini dengeli kullanıyorum. Konsol da çok kullanışlı geliyor bana.
Tüm kütüphane için 135 dolar ödüyorsunuz. 80 dolarlık olan en düşük seçenek.
5 sene için 675 dolar ediyor.
675 dolara 10 tane baba oyun alırsın ve hep sende kalır.
Bu 10 tane baba oyunu kendin seçip alıyorsun. Ve çıktığı gibi satın alırsın. Oyun kütüphaneye eklenecek mi şüphesi olmaz.
Bende PC var. Neden Gamepass aboneliğim yok biliyor musun? Çünkü PC de online oynamak için Gamepass abonelik şartı yok.
Ben PlayStation 4 kullandım. Bende birkaç oyunu plus ile oynadım. Ama o oyunları çıktıklarından yıllar sonra eklendiğinde oynadım. God of War'ı verdi. Ben God of War'ı sevmiyorum ki! Red Dead Redemption 2 seviyorum. Red Dead Redemption 2 yi çıktığında verdi mi? Hayır.
PC de ise o 675 dolar ile istediğim 10 oyunu çıktıkları ilk gün satın alırım ve hep bende kalır.
Haber Türkiye merkezli değil, adamın açıklaması Türkiye merkezli değil. Biz neden adamı Türkiye merkezli düşünüp eleştirelim? Adam global çapta bir açıklama yapıyor ve bizim belirlediğimiz fiyat, aynı özelliklerde bir pc den daha uygun diyor. Bana kalırsa doğru da diyor. 700 usd ye yurt dışında bile bu özelliklerde bir pc almak zor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Creative t6060 5.1 var, bass odun gibiydi, anakart bozulunca via vt2021 codec ile tanıştım, 3.5 mm üç jak takılı iken ayarı 6 kanal'a alınca bass management kısmından bass'ı 50hz'e boost'u 12db'ye ayarladım, al sana sinema salonu, dinleme'de bass'ı 2.5 numara, film müzik ve oyunda 4 numara'ya alıyorum harika oluyor, vidyo'larda kaliteli kalitesiz ses kaydı rahatlıkla anlaşılabiliyor!, yeni anakart'larda bass'ı 50hz ve boost'u 12db ayarı var mıdır acaba?, buna göre sistem toplamam lazım!.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 20 Eylül 2024; 18:46:43 >
-
Milletin tek istediği 4k 60fps di onu bile becerememiş salaklar. Ps4 pro dan kat ve kat daha az satıp concord gibi çakılınca anlarşar muhtemelen hatalarını. konsol oyuncularının istediği iki şey var 4K 60 fps ve resmi klavye mouse desteği
Karmaşıklık derken şu da var sen 2020 de çıkmış cihaza bir kere para veriyorsun ortalama 7-8 yıl güncel oyunları oynayabiliyorsun. 2020 de dizdiğin sistem ise şuanda upgrade istiyor. Bu da teknik bilgi gerektiriyor. Çünkü hangi ekran kartını hangi işlemci iyi uyum sağlar RAM'in mhz kaç olmalı SSD fiyatları neden bu kadar fark ediyor markadan markaya bunlarla ugrasmak istemiyor çoğu insan. Sistemi yenilerken de ikinci el parça satarken çok değer kaybediyor. Konsollar aynı iphone gibi değerini iyi koruyor. Birde artık günümüzde pc de hileden dolayı online oyunların b*ku çıkmış durumda. Sırf bunun için bile konsol alanlar var.
PS PC ile rekabet etmiyor zaten Ps satışları PC'den daha iyi oyun oyun bazında. O yüzden bu kadar raht saçmalayabiliyorlar zaten. Xbox ta bozunca tekel oldu adamlar. O dedişiniz atari tarzı oyun pazarını da nintendo sömürüyor tost makinesinden hallice eski makinasıyla.
Rockstar games burda kanaat önderi değil kesinlikle bence. Rockstarın her oyunu konsollarda kötü optimize ve bilerek baştan 30 fps çalışacak şekilde yapıyorlar grafikten ödün vermeyelim diye. Rtx4090 da olsa ps 5 pro da yine 30 fps yaparlarquote:
Orijinalden alıntı: emre9341
RX 6800 gücündeki GPU ile GTA 6'yı bırak 60 FPS, 40 FPS çalıştırırsa dua etsin. Üzerinden hem disk sürücüyü hem de dikey standı çıkarıyor ve fiyatları yukarı çekiyor. PS5 satışlarından memnun olmayan Sony şimdi PS5 Pro satacakmış vay be. Store üzerindeki oyun fiyatlarından da haberi yok galiba.
God of War Ragnarök - Digital Deluxe Edition: $ 79.99 (PlayStation Store)
God of War Ragnarök - Digital Deluxe Edition: $ 59.99 (Steam)
Dark Souls III - Deluxe Edition: $ 84.99 (PlayStation Store)
Dark Souls III - Deluxe Edition: $ 54.99 (Steam)
The Last of Us Part I - Digital Deluxe Edition: $ 79.99 (PlayStation Store)
The Last of Us Part I - Digital Deluxe Edition: $ 41.99 (Steam)
Marvel's Spider-Man Remastered: $ 49.99 (PlayStation Store)
Marvel's Spider-Man Remastered: $ 35.99 (Steam)
Tekken 7 - Definitive Edition: $ 119.99 (PlayStation Store)
Tekken 7 - Definitive Edition: $ 71.99 (Steam)
Tekken 8 - Ultimate Edition: $ 109.99 (PlayStation Store)
Tekken 8 - Ultimate Edition: $ 71.99 (Steam)
Silent Hill 2 - Deluxe Edition: $ 79.99 Pre-Order (PlayStation Store)
Silent Hill 2 - Deluxe Edition: $ 36.99 Pre-Order (Steam)
Ratchet & Clank: Rift Apart: $ 69.99 (PlayStation Store)
Ratchet & Clank: Rift Apart: $ 35.99 (Steam)
Horizon Forbidden West - Complete Edition: $ 59.99 (PlayStation Store)
Horizon Forbidden West - Complete Edition: $ 47.99 (Steam)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 20 Eylül 2024; 0:13:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
o fiyatlarla oyun satarlarsa iyi almayın aldırmayın
-
İyide pcde online oyunlar hileden geçilmiyor ki. Konsol o yüzden daha mantıklı hile sorunu yok.
-
Bu PS tayfa 60 fps ne abi gereksiz 30fps gayet sinema izler gibi akıcı oyun oynuyorum takılma yok birşey yok diyordu hep.
Playstationun başındaki adamlar bile tanıtımda 30 fpsnin ne kadar kötü takıla takıla kareler atlaya atlaya 60 fpsninde ne kadar smooth akıcı oldugunu gösterdi:D
Hala 30 fps hikaye oyunlarında gayet yeterli abiii diyen cıkarsa ciddiye alıp cevap dahi vermemek lazım.
-
"PlayStation Store'un daha sezgisel bir deneyim sağladığını ve oyunların kolayca erişilebilir bir şekilde sunulduğunu vurguladı." demiş eleman. Bende bi pc kullanıcı olarak şunu diyip ps de oyun mu var?
-
30fps ne abi 30fps coptur canavar bilgisyar olsa bile 30fps olsa bi işe yaramaz nokia gibi şey olur 30 fps demek çöp lag kasma demek
Ben de haberi sonuna kadar okuyorum niye pc den daha iyi diye farklı bişey bekliyorum adam sadece diyor ki konsollar kutudan çıktığı gibi hazır 😂
Cümlenin sonunda ne yazmışım dostum zaten?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X