|
Samsung açıkladı: Galaxy AI ne zaman ücretli olacak?
-
-
Samsung kullanan biri bu sanal zeka ile hayatında çığır açıcı bir deneyim tecrübe konfor yaşıyor bunun cevabını merak ettim doğrusu.
-
apple ücret almaya başladığında bir sene kadar daha bedava yapar sonra dayar ücreti o zamana kadar da zaten insanlarda bir alışkanlık hasıl olmuş olur.
-
Gereksiz bir özellik. Ben oyunumu oynuyorum Instagram, YouTube takılıyorum olay bitti. Yapay zeka olsa ne olmasa ne yahu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben daha ai nin hiç bir özelliğini göremedim ya farklı bir sistemlemi işliyor nedir şu ai meselesi ?
-
Şu anda 1 lira bile edecek hiçbir özellik yok galaxy telefonlarda.
-
sanki çok bir işe yarıyormuş gibi ücret diyor. satar apple a geçeriz.
-
Apple saplamadan geçer mi sence?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe desteği yok ki zaten. Eskiden seçtiğimiz metini farklı dillere çevirmek için google çeviri çıkardı. Yeni güncelleme ile samsung ai devreye giriyor hemen ama onda da Türkçeden diğer dillere çeviri yok. Ya da diğer dillerden Türkçeye. Diğer ai özellilleri de bir işe yaramıyor zaten. Kısacası Türkiye için tamamen gereksiz diyebiliriz. Kullanan bir elin parmaklarını geçmez.
-
Apple bari yaparsa düzgün kullanışlı bir şey yapar... Fotoğraftaki istenmeyen şeyi kaldırmak dışında AI olarak yapılan bir şey yok..
Zaten bunu yapan başka appler de var... Çeviri desen yine app var.
AI konusunda hiç bir şey yok bir de paralı olursa..
-
2026 ile ücretli olacağı S24 serisi lansmanında kendileri resmi olarak açıklamıştı. Yabancı bir kaynak tekrardan dillendiriyor diye yeni haber filan olmuyor ...
Haber değeri yoktur sadece hatırlamada faydalı olabilir...
-
Bu yaz Türkçe desteği gelecekti ama bakalım.
-
Macbook Air için ssd'leri çok kullanışlı yapmış mesela... Hayatımda gördüğüm en dolandırıcı şirket. Kullanan güle güle kullansın, ben beş kuruş vermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Temmuz 2024; 17:59:39 > -
Bu başka bir tartışmanın konusu.
Sanki s24ultra 1tb versiyonunu piyasaya fiyatına yansıtıyor gibi örnek vermeyin
Kulaklık şarj aleti çıkmama trendine samsung da uydu
Hafızadan iteleme trendine de uydu
Sanki diğer firmalar melekmiş gibi apple a gömmeyi bırakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlara hiç baktınız mı hocam, bunu samimiyetle soruyorum. Apple ve Samsung arasında uçurum var. Biri 108bin, diğeri 75bin. 1TB modeller için konuşuyorum.
Ayrıca 2TB ssd'ye 32bin lira istemenin (ki 256GB versiyondan fark olarak bunu istiyorlar, sadece ssd'yi satsalar 35bin isteyecekler demek ki) bir tane mantıklı yanını söyleyin, diyeyim ki Apple dolandırıcı değilmiş benim hatam. 32bin liraya oyuncu notebookları satılıyor hocam, insaf ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Temmuz 2024; 19:19:8 > -
pek ümidim yok ama bekliyoruz bakalım. Bixby gibi olacaktır sonu bunun da adım gibi eminim :D
-
Serbest piyasa ekonomisi hakkında da araştırma yapmalısın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E tamam işte, AI için de güzel bir fiyat verir dedim zaten. Fiyat pahalı da gelse alan alır, serbest piyasa ne de olsa. Zaten ben satamaz demiyorum ki serbest piyasa ekonomisini araştırayım, mantıkla bağdaşmıyor diyorum. İnsanların gözü kör olmuş, daha ne diyeyim.
Nasıl ki dandik lightning kabloları "orjinal kablo en iyisi" diye fahiş fiyatlara alan bir kitle varsa -ki bunda Apple'ın kablo orjinal değil uyarılarının da etkisi büyük- SSD'yi de "en iyi Mac olsun" diye alıyorlardır. Popüler kültürün ve teknik cehaletin bir sonucu bu. Apple en iyisini yapıyor ya da yapmıyor orası tartışılır ama çok güzel kazıklıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gereksiz bir özellik. Ben oyunumu oynuyorum Instagram, YouTube takılıyorum olay bitti. Yapay zeka olsa ne olmasa ne yahu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X