Şimdi Ara

Samsung açıkladı: Galaxy AI ne zaman ücretli olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung açıkladı: Galaxy AI ne zaman ücretli olacak?
    Samsung, bildiğiniz gibi Galaxy S24 serisi ile tanıtılan yapay zeka özelliklerini Galaxy AI çatısı altında topladı. Ayrıca bu etkinlikte Galaxy AI'ın ücretsiz olarak kullanılmaya devam edeceği açıklandı ancak daha sonrasında ne olacağı belirsizdi. Şimdi ise bu belirsizlik netleşmeye başladı. Samsung, Galaxy AI hizmetinin geleceğine yönelik önemli bir duyuru paylaştı.

2026'dan itibaren ücretli olabilir

Kaçıranlar için günümüzde Galaxy AI, Galaxy S24 serisi dahil olmak üzere Galaxy S23 serisi, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5, Galaxy Tab S9 serisi gibi daha eski modellere de ulaştı. Hatta bunun bir kısmı tamamen cihaz üzerinde gerçekleştirirken bazıları ise bulut üzerinde yürütülüyor. Bu özellikler ise şimdilik ücretsiz, ancak durum her zaman böyle olmayacak.

Samsung'un dün paylaştığı basın bültenine göre Galaxy AI, 2025 yılının sonuna kadar ücretsiz olacak. Duyuruda şu ifadeler yer alıyor: "Desteklenen Samsung Galaxy cihazlarında Galaxy AI özellikleri 2025 yılı sonuna kadar ücretsiz olarak sunulacak." Bu da Galaxy AI için 2026 yılından itibaren ücret talep edebileceğini bizlere gösteriyor. 

Ayrıca Bkz.Galaxy Buds 3 Pro sızdırıldı: İşte Samsung'un yeni kulaklığı

Diğer tarafta Google Gemini ve ChatGPT gibi diğer AI uygulamalarının da ilk etapta ücretsiz olarak sunulduğunu hatırlatalım. Ancak bunun ardından ücretli ve daha gelişmiş özelliklere sahip Gemini Advanced, Copilot Plus, ChatGPT Plus ortaya çıktı. Dolayısıyla Samsung da aynı yolu izleyerek, ücretsiz ve ücretli kullanıcılar arasında ayrım yapabilir. 

Buna göre şirketin ücretli sürümü Galaxy AI Plus olarak sunması mümkün, ancak bu konudaki detaylar henüz belirsiz. Bildiğimiz tek şey, ücretsiz sürümün yalnızca 2025’in sonuna kadar geçerli olacağı.

Kaynak:https://wccftech.com/samsung-suggests-galaxy-ai-features-will-only-be-free-until-2025-will-be-charged-later-on/

• Samsung kullanan biri bu sanal zeka ile hayatında çığır açıcı bir deneyim tecrübe konfor yaşıyor bunun cevabını merak ettim doğrusu.

• apple ücret almaya başladığında bir sene kadar daha bedava yapar sonra dayar ücreti o zamana kadar da zaten insanlarda bir alışkanlık hasıl olmuş olur.

• Gereksiz bir özellik. Ben oyunumu oynuyorum Instagram, YouTube takılıyorum olay bitti. Yapay zeka olsa ne olmasa ne yahu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben daha ai nin hiç bir özelliğini göremedim ya farklı bir sistemlemi işliyor nedir şu ai meselesi ?

• Şu anda 1 lira bile edecek hiçbir özellik yok galaxy telefonlarda.

• sanki çok bir işe yarıyormuş gibi ücret diyor. satar apple a geçeriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Smoch kullanıcısına yanıt

Apple saplamadan geçer mi sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe desteği yok ki zaten. Eskiden seçtiğimiz metini farklı dillere çevirmek için google çeviri çıkardı. Yeni güncelleme ile samsung ai devreye giriyor hemen ama onda da Türkçeden diğer dillere çeviri yok. Ya da diğer dillerden Türkçeye. Diğer ai özellilleri de bir işe yaramıyor zaten. Kısacası Türkiye için tamamen gereksiz diyebiliriz. Kullanan bir elin parmaklarını geçmez.

• addidas_85 kullanıcısına yanıt

Apple bari yaparsa düzgün kullanışlı bir şey yapar... Fotoğraftaki istenmeyen şeyi kaldırmak dışında AI olarak yapılan bir şey yok..

Zaten bunu yapan başka appler de var... Çeviri desen yine app var.

AI konusunda hiç bir şey yok bir de paralı olursa..

• 2026 ile ücretli olacağı S24 serisi lansmanında kendileri resmi olarak açıklamıştı. Yabancı bir kaynak tekrardan dillendiriyor diye yeni haber filan olmuyor ...

Haber değeri yoktur sadece hatırlamada faydalı olabilir...

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bu yaz Türkçe desteği gelecekti ama bakalım.

Macbook Air için ssd'leri çok kullanışlı yapmış mesela... Hayatımda gördüğüm en dolandırıcı şirket. Kullanan güle güle kullansın, ben beş kuruş vermem.

Samsung açıkladı: Galaxy AI ne zaman ücretli olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Temmuz 2024; 17:59:39 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Bu başka bir tartışmanın konusu.

Sanki s24ultra 1tb versiyonunu piyasaya fiyatına yansıtıyor gibi örnek vermeyin

Kulaklık şarj aleti çıkmama trendine samsung da uydu

Hafızadan iteleme trendine de uydu

Sanki diğer firmalar melekmiş gibi apple a gömmeyi bırakın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fiyatlara hiç baktınız mı hocam, bunu samimiyetle soruyorum. Apple ve Samsung arasında uçurum var. Biri 108bin, diğeri 75bin. 1TB modeller için konuşuyorum.

Ayrıca 2TB ssd'ye 32bin lira istemenin (ki 256GB versiyondan fark olarak bunu istiyorlar, sadece ssd'yi satsalar 35bin isteyecekler demek ki) bir tane mantıklı yanını söyleyin, diyeyim ki Apple dolandırıcı değilmiş benim hatam. 32bin liraya oyuncu notebookları satılıyor hocam, insaf ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Temmuz 2024; 19:19:8 >

pek ümidim yok ama bekliyoruz bakalım. Bixby gibi olacaktır sonu bunun da adım gibi eminim :D

Serbest piyasa ekonomisi hakkında da araştırma yapmalısın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E tamam işte, AI için de güzel bir fiyat verir dedim zaten. Fiyat pahalı da gelse alan alır, serbest piyasa ne de olsa. Zaten ben satamaz demiyorum ki serbest piyasa ekonomisini araştırayım, mantıkla bağdaşmıyor diyorum. İnsanların gözü kör olmuş, daha ne diyeyim.

Nasıl ki dandik lightning kabloları "orjinal kablo en iyisi" diye fahiş fiyatlara alan bir kitle varsa -ki bunda Apple'ın kablo orjinal değil uyarılarının da etkisi büyük- SSD'yi de "en iyi Mac olsun" diye alıyorlardır. Popüler kültürün ve teknik cehaletin bir sonucu bu. Apple en iyisini yapıyor ya da yapmıyor orası tartışılır ama çok güzel kazıklıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.