H150i mi? LT720 mi?
Corsair iCUE H150i RGB Elite White 360 mm (4100TL)
DeepCool LT720 RGB 360mm (3500TL)
arasında kaldım..
Corsair in fiyatı beyaz olduğu için uygun zannediyorum çünkü siyahları 5-6k civarlarında
kasam siyah
siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Uzun vadeli dayanıklılık açısından corsair e sıcak bakıyorum ama gerek var mı?
Corsair iCUE H150i RGB Elite White 360 mm (4100TL)
DeepCool LT720 RGB 360mm (3500TL)
arasında kaldım..
Corsair in fiyatı beyaz olduğu için uygun zannediyorum çünkü siyahları 5-6k civarlarında
kasam siyah
siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Uzun vadeli dayanıklılık açısından corsair e sıcak bakıyorum ama gerek var mı?
Arctic Liquid Freezer II almayın aldırmayın.
Öncelikle herkese iyi bayramlar
Ben de fiyatı uygun diye gaza gelip Arctic Liquid Freezer II - 420MM aldım. Pişman oldum. Sakın almayın radyatör isterse 1000mm olsun pompa kötüyse sıvı yeteri kadar devirdaim etmiyorsa hiç bir değeri yok.
Nzxt x62 280mm sıvı soğutmamı söküp Arctic Liquid Freezer II - 420MM taktım... Bırakın daha iyi olmayı x62'nin performansını yakalamadı bile..
Kullandığım termal macun kyronout un pembe olanı
3x 14cm 3 adet ekstra egsoz fanı da ekledim...
Boşta 50 derecenin altına bile inemiyor.
7800x3d+x670e msi+850w gold psu
17 yıl olmuş be..
17 yıl olmuş be..
15 yıllık iphone kölesi olarak FOLD 5 'e geçmek istiyorum
Merhaba arkadaşlar,
Seçim sonu kurlar artacak telefon ihtiyacım var.
15 yıllık iphone kölesi olarak FOLD 5 'e geçmek istiyorum. Apple artık hiçbir inovasyon veya kişiselleştirme seçeneği sunmamaya başladı. "apple works" dışındaki stabilitesi dışında hiç bir albenisi kalmadığını düşünüyorum.
Kamera ve stabilite de gördüğüm kadarıyla samsung da artık apple ı yakaladı geçiyor bile
Apple 'ın tek numarası olan kendi çipini üretmesi hamlesini Samsung da gerçekleştirmiş çip ve işletim sistemi uyumu sağlamış
Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Logitech G910 Klavye Tamiri
Logitech g910 klavye bazı tuşlarıyla ilgili sorun yaşıyorum tamiri konusunda ücretli yardımcı olabilir misiniz?
Samsung 970 EVO Secure Erase olmuyor
|
Samsung M2 NVME Secure Erease olmuyor
|
Samsung CHG90 KULLANICILARI
|
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.652
İkinci El Bölümü Mesajları: 900
Konularının görüntülenme sayısı: 72.573 (Bu ay: 1.113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.063 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware