Şimdi Ara

15 yıllık iphone kölesi olarak FOLD 5 'e geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seçim sonu kurlar artacak telefon ihtiyacım var.

15 yıllık iphone kölesi olarak FOLD 5 'e geçmek istiyorum. Apple artık hiçbir inovasyon veya kişiselleştirme seçeneği sunmamaya başladı. "apple works" dışındaki stabilitesi dışında hiç bir albenisi kalmadığını düşünüyorum.

Kamera ve stabilite de gördüğüm kadarıyla samsung da artık apple ı yakaladı geçiyor bile

Apple 'ın tek numarası olan kendi çipini üretmesi hamlesini Samsung da gerçekleştirmiş çip ve işletim sistemi uyumu sağlamış

Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

• Kameraları berbat apple’ı yaklaştığı geçtiği falan yok en az 4 yıl geride. stabilite, uygulama kalitesi / optimizasyonları hala fark ediyor çok merak ediyorsan bir dene geri dönmek istersen faturası ağır olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok 10 yıl geride. Bilmediğiniz konularda atıp tutmayın.

• Abartmayın, işlemciden başka bi esprisi kalmadı, algı yapmaya gerek yok

• S24 ultraya geçmemek için zor duruyorum bende :D

• S23u kullanıyorum, katlanır cihazlar benimde radarımda . fold başarısız bir seri oldu Honor magic v2 den sonra gözlemim bu , katlanır cihaz alacakların mutlaka honor magic v2 ye bakmasını tavsiye ederim. fold eski nesil kalıyor yanında.Altta kıyas var, ilk kez samsung kullanıyorum. Gözlemim Samsung kendi cihazlarına donanım olarak imkanı olsada iyi donanım koymuyor, bir sonraki cihazım muhtemelen honor magicv2 /v3 veya honor 6 ultimate olabilir. one ui 6.1 bekliyorum, beklentileri karşılamazsa honor ile devam ederim muhtemelen.

2 KATLANABİLİR KARŞI KARŞIYA: Honor Magic V2 vs Samsung Galaxy Fold5 (youtube.com)

15 yıllık iphone kölesi olarak FOLD 5 'e geçmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 25 Mart 2024; 16:51:54 >

• Hatta yurtdışı imkanı varsa One Plus Open da Honor magic v2 ile kafa kafaya olabilir.

OnePlus Open vs Honor Magic V2: The BEST foldables, head to head! (youtube.com)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hali hazırda katlanılabilir telefon deneyselken gidip samsung harici marka almak iyice macera olur. Çoğu uygulama açılır haldeki çözünürlüğe destek vermiyor zaten.

O kadar da abartmayalım. Fold alınacaksa adres belli

• Honor Yazılım işini oturtmuş benim gözlemim, samsung hele s24u faciasından sonra işi zor bence , gündelik uygulamalar ve popüler oyunlar içn ben Honor ın yazılımda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. samsung hala 8 bit ekran kullanıyor gelişmiş ekranlarını diğer firmalara satıp kar güdüyor , işletme kar edecek haklı olarak ama kendi kullanıcınında en iyisini tabakta sunmalı.Bunun gibi bir sürü donanım bazında gördüğüm makyajlı işleri var samsungun kendi gözlemim.

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Dostum uygulamaların galaxy foldda ve diğer katlanabilir telefonlardaki görünümlerinin karşılaştırıldığı videoları izlemeni tavsiye ediyorum.

Ayrıca Samsung ve Apple iki büyük devlet şirketidir. Honor'ın bu kadar büyük bir firma olabileceğini düşünmüyorum. Satarken çok zorluk yaşarsın.

S24U faciası derken neyi kast ettin?

• Smoch kullanıcısına yanıt

s24U da ekranda kumlanma , mura efekti denen bir sorun var bu donanımsal,yazılımsal güncelleme verdiler ama panelde sıkıntı var ,yok dense de , bu risk mevcut.bunu kabul etmiyor samsung, cihaz çıkalı kaç ay oldu hala kamerayı adam edemediler, s23u 1 ay sonra büyük bir kamera güncellemesi gelip çözmüşlerdi,s24u da samsung benim gözlemim s23u nun ekmeğini yiyor hala. Ekran hala 8 bit. çin bazlı markalar 10-12 bit desteği ile geliyor vs . s23U ve s24 uda pwm dimming değerleri yerde , çinli rakpleri 4000-5000hz rakamlarda samsung hala 480 hz da , s23-s24 16 milyon ekran, rakip firmalarda 1 milyar renk derinliği mevcut. Samsung kurnazlık yapıyır kendi müşterisine kısıtlı donanımı sunup, iyisini rakip firmalara satıyor, bu şekilde daha karlı demek. firmaya birsey demek haksızlık olur, Tüketici olarak bende bir sonra ki cihazımda bana donanım ve yazlımnda en son teknoloji sunan cihazı almak düşüyor taleplerim doğrultusunda.

pwm mevzusu için.

S24 Ultra not safe for my eyes : r/PWM_Sensitive (reddit.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 25 Mart 2024; 17:40:58 >

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Tam da s24u ya dönmüşken... Peki Fold5' e ne diyorsun ? Bu hafta mutlaka bir şey almam lazım. Seçim sonu malum

• Yıllardır iphone kullanmış ve geçen yıl itibariyle s23 ile android dünyasına girmiş biri olarak gülüp geçiyorum bu yoruma :)

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

Hiç mi bir şey aramıyorsunuz Apple'da olan

İlk zamanlar alışması zor oldu ama inanın eksiği yok fazlası var, zamanla iphone'da olmayan özellikleri keşfettikçe dahada sevdim.

Stabilite açısındanda harika, 60hz ekranlı kalas iphone'ları elime alınca artık tiksiniyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

Peki sence s24u varken fold5 gereksiz bir macera mı olur

S24u varken geri kalan bütün cihazlar gereksiz bence şuan, fold5 biraz fantezi işi iyice düşünmeniz lazım fakat s24u her haliyle mükemmel bir cihaz.
    Ben tercihimi kesinlikle s24 ultradan yana kullanırdım.

• Bende yakın çevrene sabır diliyorum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.