|
iPhone 16'yı es geçip iPhone 17'yi beklemek için 7 neden
-
-
İphone 15 almak için iphone 20’yi bekliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şaka maka 17 serisi sağlam geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklenen haber geldi :D
-
Hahah, yazdıklarımın resmedilmiş hali
120hz standart olacak
Standart Always on display vs…
Her yorumun altına boşuna 17 yi bekleyin yazmıyorum.
(Not: 16 alacaklar seneye ağlamasın boşa almayın, apple ağlasın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 14 Eylül 2024; 21:9:36 >
İphone telefonlarda 11-13-15-17 v.s ana model olup bir önceki modelden bariz farklar barındırır. Diğer çift rakamlı modeller geçiş modeli oluyor galiba??
-
iPhone 12 ve iPhone 14 Pro için geçiş diyemeyiz. Aksine kendinden öncekilere göre önemli yenilikler getirdiler. iPhone 16 serisi bile aslında iPhone 12’den kalma ana tasarım çizgisinin birkaç rötuş yapılmış hali diyebiliriz. Ekran tasarımına baktığımızda iPhone 14 Pro serisinden kalma tasarımın hala devam ettiğini görüyoruz. Kamera tarafına baktığımızda yine 48 megapiksel çözünürlüğe geçiş de iPhone 14 Pro ile başladı. Ayrıca ana kamera sensörü de iPhone 14 Pro’da kullanılan sensör ile aynı. iPhone 15 Pro’da kayda değer tek fark USB-C geçişi. iPhone 14 Pro kullanıcısının iPhone 16 Pro’ya geçmesi için ortada bir sebep göremiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Always on display her modelde yok mu şuan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef hahah, var sanıp ön sipariş vermediniz umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 14 Eylül 2024; 21:36:46 >
Yok ben 5s kullandım zamanında ordan beri bi daha epıl almamaya yeminliyim.
Ama 65bin tl lik telefonda aod yok denilince bi acayibime gitti 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İphone 12 kullanıyorum, eğer 120 hz ile gelseydi 16 plus alacaktım, 17’yi beklemeye karar verdim. Eğer 6.9” ve 120 hz bir model olursa geçerim, zira promaxe bütçem yok. yoksa mecburen gelecek yıl Samsung ultra serisine yöneleceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 14 Eylül 2024; 21:40:24 >
Evet saçmalık zaten, seneye standart olacak hepsi bu yüzden.
iphone 16 pro max i ailenden birine verip 17 pro max almak için 7 neden.
-
Gelecek yılki haber başlığını paylaşıyorum. Bir yıl sonra konuyu hortlatacağım
iPhone 17'yi es geçip iPhone 18'i beklemek için (?) neden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Eylül 2024; 21:52:53 >
Bu yavaslikla ilk buyuk degisiklik iPhone 20de gelir
Büyük değişiklik gelmedikçe Iphone'a geçmeyi düşünmüyorum. 16 pro max ile 15 pro max neredeyse birebir aynı, o da 14 pm ile aynıydı. Bir tuş eklemişler onu tanıtıp duruyorlar.
Ülkemiz gibi bir telefona dünyadaki fiyatın 3 katı para verildiği bir ülkede her sene cihaz yenilemeyeceğime göre düzgün değişikliklerin yapıldığı bir nesilde almak en mantıklısı geliyor bana.
ABD gibi olsa operatörden alır geçersin, sonra iyi nesil çıktı pat ona geç. Ama bir telefona 120k verince evet insan adam akıllı değişiklik ve yeni özellikler bekliyor.
Bir de ram artışı mevzusu önemli, 8gb'lık neslin alamayıp 12gb'lık yeni modellerde olacak özellikler kesin olacaktır. İhtiyacı olan alsın tabi de benim zaten acil bir ihtiyacım yok.
17 de tırıvırı çıkarsa onu da almayız hedef 18 olur beklesin dursun, S22 ultra ile eskiyene kadar devam o zaman.
-
Umarım satışları düşmeye devam eder de kayda değer yenilik yaparlar. Gerçi sadece Apple böyle değil, telefon sektöründe duraksama var.
-
Geçen senede 15 çıktığında 16 için sebep haberleri yapılıyordu. Artık yenilik beklemeyin gelenler bu kadar maalesef.
Alın, almak istediğiniz ihtiyaçlarınızı bekletmeyin. Dünya hali, yarınımız belli değil. Alma planınız varsa ve bütçeniz yetiyorsa ertelemeyin ihtiyaçlarınızı.
haber iphone 16 yı almak istemeyenleri ilgilendiriyor.standart baska telefon almasın bi sonrasini beklesin taktiği hiçbiryerde androide gecmek için dogru zaman haberi göremezsiniz :) uyanın.
Gelecek yılki haber başlığını paylaşıyorum. Bir yıl sonra konuyu hortlatacağım
iPhone 17'yi es geçip iPhone 18'i beklemek için (?) neden |
İphone 15 almak için iphone 20’yi bekliyoruz.
|
Bu yavaslikla ilk buyuk degisiklik iPhone 20de gelir
|
Şu telefon için her sene, bir sonraki modelin büyük değişikliklerle geleceği haberleri yapılıyor. Ne o bir sonraki sene gelebildi ne de o büyük değişikler getirecek sonraki model. |
şaka maka 17 serisi sağlam geliyor
|
Beklenen haber geldi :D
|
Benzer içerikler
- instagram gizli hesap görme
- final cut pro fiyat
- st ne demek
- instagram takipçi hilesi
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X