< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 16'yı es geçip iPhone 17'yi beklemek için 7 neden (2. sayfa)
-
-
150 olması kesin umarım daha büyük bir döviz şoku yaşamayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fold modeli hangi jenerasyonda çıkarsa o zaman alacağım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her yıl
iPhone 16'yı es geçip 17 almak için ? neden.
iiPhone 17'yı es geçip 18 almak için ? neden.
iPhone 18'yı es geçip 19 almak için ? neden.
.
.
.
Haberleri çıkar durur. Teknolojiyi yakalayamazsinız.
Hoşunuza gidiyorsa alır geçersiniz. Yoksa ömrünüz beklemek ile geçer..
Her sene aynı haber ve her sene de ne hikmetse yeni model ve isimlendirmeye sahip iPhone geliyor. Boş haberlerle sallamaya devam…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 15 Eylül 2024; 7:36:40 >
fazla bir değiğşilik olmaz kasa estetik tarafı şarj tarafı sadece şlcem v.s ram ram zaten şu an çoğu kullanıcı oyun oynamıyor applelerde çoğu foğtograf ve video günlük sosyal medya için kullanyor,boşa veriliyor para apple yerinde olsam fiyatı 2000 dolardan aşağı satmam bahaneside var extra tuş koydu kasa büyüdü az v.s.
-
Şu telefon için her sene, bir sonraki modelin büyük değişikliklerle geleceği haberleri yapılıyor.
Ne o bir sonraki sene gelebildi ne de o büyük değişikler getirecek sonraki model.
-
80bin tl verdim ve always on display geldi. Size de tavsiye ederim on numara telefon: Apple iPhone 15 ProMAX
-
iPhone 17 belki yeni bir tasarimla gelecek bilmiyoruz. Daha ince olusu cihaza albeni katardi simdikilere gore. Bu haberde yazan cogu seyin olmayacagini biliyoruz. Apple
Duz Modellere 120Hz ekran getirmez. Onun yerine yeni bir isim takip 90Hz bir ekran sunabilir belkide yine 60Hz kalir.
iPhone17 ler Silisyum adli Pil teknolojisiyle gelecekler muhtemelen. Pil omru daha uzun olup hizli sarjlar yipratamayacak.
Ben 12Pro kullaniyorum, 16Pro bana birkac dwgisiklik sunuyor ve aldigima degecek diyebilirim. Dynamic Island islevli oldugu icin kaybolmasini istemem. 16Pronun selfie kamerasida yenikenseydi benim adima tam olurdu. Sanirim bu 17 ile olacak. Her ne kadar on kamerada MP artsada hicbirzaman arka kamera kalitesi gibi olmayacak. Bunu sadece Ekran icine gomulu facid gibi bir teknolojiyi kamera ile yapabilirlerse basarabilirler. Boylelikle arka kamerayi gereken durumda on kamera olarak kullanma sansi dogar. Kamera yinede ekran icinde gomulu kalacagindan yine arkadaki lensli kameralar kaliteinde fotograflar sunamaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Abi ben 5S kullandım ilk çıktığında, telefon on numara ama ios bana göre değil. S25 plus alacağım, onu bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrikli araba kullanmayanlar böyle işte. Yenisi iyisi çıkınca bekleyeceğim diyor.
Ultra serisi hep döneminin ötesinde oluyor eski note serisi olduğu için. Ona alıştıktan sonra tüm cihazlar yanında yetersiz kalıyor resmen cebinde bilgisayar taşıyor hissiyatı veriyor. Şuan iphone sadece animasyonlarıyla ayakta kalıyor ki beta sızıntılarında one ui 7 ile bunda da geride kalacağı söyleniyor. 3 ay sonra s25 ultra çıktığında herhangi bir rakibi olmayacak yani.
Neden S25 Ultra değil? Samsungçu arkadaşlar çok tutkun bu cutting edge sürümlere. Siz neden plus tercih ediyorsunuz?
-
Bende s21 ultra var o kamera adası denilen şeye alışamadım ama büyük ekran da lazım. 40gr da hafif plus (24 serisinde).
Plus ı canlı da gördüm bu arada, makine olarak da iphone la yarışır, yapmış artık samsung bence
gözlerim yaşardı ne oldu donanımhabere. mesut çevik gittikten beri sanırım dh apple etkinliklerine pek davet alamıyor paralar yatmamış appledan belli ki
-
Bu saatten sonra zaten hiç yenilik gelmez. Boşa beklemeyin.
-
14 15 arasındaki fark bence daha büyüktü. Şarj portunun değişmesi bile yeterli büyüklük. 15 16 arasındaki fark ise oldukça minimal. Ben de 17 serisini bekleyeceğim. Uzun zamandır radikal değişiklikler olacağına dair söylentiler mevcut. Acelemiz yok, bekleyelim görelim :)
Yorumlardaki yorumcu arkadaşlar gibi fenomen değilim fakat, geçen yıl ıphone 15 256 gb düz aldım, Eylül ayından şu ana kadar, oyun oynamadığım halde sadece Instagram ve sosyal medya da gezdiğim halde pil sağlığım %93 seviyesine geldi:(( ve anladım ki keşke bu cihazı almasaydım. Çok pişman oldum. Sanırım Ocak ay’ını bulmadan, pil sağlığım %90 altına inecek gibi duruyor, bir de şimdi yeni pil için masraf yapacağım:((keşke Samsung alsaydım.
-
ı phone 15 in adını 16 yaptım hadi bakıym alın yeni rakamı, 17 rakamına geçene kadar idare edin...
-
Her telefon bir alt modelinin üstüne illaki bir şey koyuyor, bu mantıkla hiçbir zaman araba,teknolojik alet alınamaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X