|
Bildirim
Samsung Apple gibi gizli eşik altı reklamlara hiç önem vermiyor. Böyle bi Apple gibi yapay lifestyle algısı oluşturması lazım. Samsung ürünün yoksa eziksin vs. Saçma sapan influencerlara para akıtıyorlar. Ulan git Samsung Watch hayat kurtardı haberi yaptır. "S23 Ultra 100x zoom ile yeni bir kıta keşfedilmiş olabilir" "Spen ile dişinin arasındaki zehirli maddeyi çıkartan adamın hayatı kurtuldu" vsvs kafa basmıyo pazarlamaya.
|
Z kuşağının çok büyük bir kısmı marka takıntılı
|
Hızlı tüketim çılgınlığı. Z kuşağı detaylarda boğulmayı sevmez. Etrafındaki yüzlerce insan iphone kullanırken kendisi Samsung kullanamaz çünkü data hayatı zorlaşır. Diğer etken de tabiki marka değeri. Örneğin mac'lerde oyun oynanabilseydi veya windowsta yapılabilenlerin tamamı mümkün olsaydı hiçbiri windowsun yüzüne bakmazdı.
Androidin stabilitesi markalara göre değişiyor olsada google çok geç toparladı kendini ve bu süre zarfında iphone la büyüyen birine androidi anlatamazsınız. Çünkü iphone daha kolay ve basit. 8plus kullanır ve s23den çok daha iyi oldugunu savunur. Ona göre marka güçlüyse kullandıgı telefonda güçlüdür. |
Zavallı kuşağı
|
Z kuşağıyım ve saatinden telefonuna tüm ekosistemi ile birlikte samsung kullanıyorum çevremdeki herkes istersen s23 ultra kullan kendi iphone 7 sinin daha iyi olduğunu savunur ama bunlara kafa yormak saçma kullandığınız ürünleri kendinize sağladığı fayda ölçüsünde kullanın 100yil sonra hurda olacak şeylerle hava atma algısına düşmeyin
|
Samsung esasen iyi bir markadır bir eko sisteme sahip denilebilir.sadece pazarlama kısmı bence zayıf karnı o kısma bir çeki düzen verirse bence
daha çok satış yapabilir diye düşünüyorum. |
İşlemciyi tsmc, kamerayı da sony üretiyor. Yanlışınızı düzelteyim dedim.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 26 Mart 2023; 21:38:43 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 26 Mart 2023; 18:30:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hangi seriyi kullanırsan kullan en son alıyorsun güncellemeyi direk kendi işletim sistemini yapsın kullanalım kendi telefonunu bile alırken yarı yarıya düşüyor fiyatı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 26 Mart 2023; 19:15:04 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |