Şimdi Ara

Android 14, son büyük güncellemeleri olacak: İşte o Samsung telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 14, son büyük güncellemeleri olacak: İşte o Samsung telefonlar
    Samsung, Galaxy telefonları için yazılım desteğine çok önem veriyor ve sürekli olarak iyileştiriyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Android 14 tabanlı One UI 6, bu yılın sonlarına doğru birçok Samsung cihaz için son büyük güncelleme olarak gelecek.

Ayrıca Bkz.Android 14 (One UI 6.0) güncellemesi almayacak Samsung telefonlar belli oldu

Android 14, henüz resmî olarak Samsung telefonlara gelmedi ve güncelleme takvimi paylaşılmadı. Ancak, şirketin yazılım politikası açık olduğundan Android 14 son güncellemesi olacak modelleri tahmin etmek güç değil.

Galaxy S21, Samsung’un ek işletim sistemi desteğiyle Android 14 güncellemesini alacak. Aynı şekilde Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 katlanır telefon modelleri de Android 14’e güncellenecek. S21 FE modeli de Android 12 ile gelmişti; revize edilen yazılım politikası sayesinde Android 16’ya kadar güncellenecek. S21 serisinden sonra çıkan tüm amiral gemileri 4 büyük işletim sistemi güncellemesi alacakken, birkaç Galaxy A, M ve F serisi telefon Android 14’te kalacak.

Android 14 son büyük güncellemeleri olacak modeller

Android 14 tabanlı One UI 6.0, bu Samsung cihazlar için son büyük güncelleme olacak:

• Galaxy A72

• Galaxy A52, A52G, A52s

• Galaxy A23

• Galaxy A13

• Galaxy M33 5G

• Galaxy M23

• Galaxy M13

• Galaxy F23

• Galaxy F13

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2023/10/08/one-ui-6-is-the-last-major-update-for-these-samsung-devices/

• M52 yok mu? Şaka mı?

• İlk Android tecrübem Fold 5 ile bakalım 13 ve 14 Android güncellemesi farklılklar ne dizeyde olacak tecrübe etmiş olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 8 Ekim 2023; 17:51:10 >
  • M52 inşallah gelir bekliyoruz yoksa yazık bu telefona...

• S20 mutlaka almalı.Zamaninin en pahalı telefonu idi.Unutulmamalı..

• A04s daha alacak herhalde.

• A04s i bile kesmemisler a52 yi kesmişler sakami

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • joven kullanıcısına yanıt
    Çok radikal bir geçiş olmuş.

• Note 20 Ultra'nın listede olmaması enteresan.

Bunlar neyin kafasını yaşıyor acaba? E72 bile listede. İnsanlar Galaxy serisine bir dünya para ödüyorlar.

• S20fe gibi bomba bir cihaza 14 bile gelmiyor yazık ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azizcan44 kullanıcısına yanıt

A72'den daha iyi işlemci barındırmasına rağmen güncelleme vermiyorlar. Ben de kullandım o cihazı ve maalesef 2 kere anakart değiştirdim. Tüm indian forumlarında da konuşulmuş zaten. Cihaz maalesef ki kronik arızalı. Unutulup gidilsin istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 - Haberin kaynağı resmi bir site değil.

2 - Bu liste en son büyük güncelleme alacaklar listesi, yani listede olmayanlar bit daha güncelleme almacak anlamına gelmiyor.

Sonuç : he he deyip geçiniz.

• Yalanmış yoksa gercekmi

• Note 20 Ultra... son Mohikan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.