|
Yıl bitmeden Android 13 güncellemesi alacak Samsung telefonlar ortaya çıktı

-
-
Galaxy Note9 gibi bir telefonun almadığı güncellemeyi Galaxy A11 aldığı günden beri asla Samsung marka telefon ve tablet kullanmıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Galaxy A53 gelsin bakem bekliyorum:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Note 4'e güncelleme ne zaman gelecek eyy.. Samsung söyle!
-
Geçen sene ve bu sene çıkan A-M serisi, Tepe modellerden en düşük S20 dahil olacak şekilde hepsi A13 güncellemesini alır gerisini unutun.
Samsung'un kafasının basmadığı nokta, apple gibi tüm telefonlara aynı anda güncelleme vermediğinde telefonların ne değerini ne güncelliğini koruyabilir hale geliyor. Uğraşan olmadığını düşündürtüyor. S20, açık bir şekilde 2 sene daha eski olmasına rağmen A53'ten kat be kat hızlı. Tüm özellikleri ondan iyi. A53'ün bu konuda ayrıcalıklı olup güncellemeyi önceden almasının akla mantığa yatar bir açıklaması yok. Bu güncelleme konusunda biraz kafa yapısı değişmesi lazım.
-
Note 10 yok galiba
Note 10 plus son kullandığım samsung olucak eğer 13'ü vermezlerse , bende appleye geçicem
-
S20fe yokmu be.
M52 5G ile beklemedeyim
Hiç gelmez note 4 nedir
iPhone 11 serisiyle aynı zamanda çıkan bir telefon ama iPhone 7 ile aynı kaderi yaşamış.
Xiaomi zaten hak getire, Mi Max 2 telefonu kullanıyorum. MIUI 8 ile çıktı 9-10-11 sürümlerini aldı bir tane android güncellemesi alamadı arkadaş. Şimdi çok şükür a12.1 custom romla hayatıma devam ediyorum. A13 romda yapıldı 1-2 aya oda hazır olur. 1000 TL ye aldığım telefon hala iş görüyorsa ne diye başka telefon alayım resmi olarak hangi telefona 5-6 senelik telefona a13 güncellemesi geldi acaba merak ediyorum, custom rom olmasa çöp olacak telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamana redmi ve Xiaomi ile boşuna zaman kaybetmişim a52 ye gectigimden beri muhteşem hızda güncelleme veriyor diğerlerine göre zaten Xiaomi rezilinde rezili olan özellik kalıyor buglar hatalar...
güncellemeyi çok takıyorsunuz. apple gibi değil andorid. her büyük güncelleme telefonu alt model gibi çalıştırıyor. oturmasıda çok zaman alıyor. keşke saf andorid olarak gelse tüm telefonlar, ozaman store dan güncelleme çeksek teller her güncellemede daha stabil olacaktır. bunlar her yeni roma tekrar kendi sistemini adapte edip tekrar optimizasyon yapıp sürüyorlar ve baştan başlıyoruz
güncelleme gelince telefon sistemi yavaşlıyor, güncelleme gelmeyince uygulamalar kararsızlaşıyor. genel olarak benden daha haklısın.
-
Linç iz coming hocam dikkat et 😃
S10+ gibi cihaza vermeyip sırf daha yeni çıktı diye daha az özellikli cihaza vermek nasıl bir mantık.
-
S10 Plus gibi elit bir telefon yok. Abidik gubidik yeni çıkan tüm telefonlar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Galaxy Note9 gibi bir telefonun almadığı güncellemeyi Galaxy A11 aldığı günden beri asla Samsung marka telefon ve tablet kullanmıyorum.
|
Samsung'un kafasının basmadığı nokta, apple gibi tüm telefonlara aynı anda güncelleme vermediğinde telefonların ne değerini ne güncelliğini koruyabilir hale geliyor. Uğraşan olmadığını düşündürtüyor. S20, açık bir şekilde 2 sene daha eski olmasına rağmen A53'ten kat be kat hızlı. Tüm özellikleri ondan iyi. A53'ün bu konuda ayrıcalıklı olup güncellemeyi önceden almasının akla mantığa yatar bir açıklaması yok. Bu güncelleme konusunda biraz kafa yapısı değişmesi lazım.
|
iPhone 11 serisiyle aynı zamanda çıkan bir telefon ama iPhone 7 ile aynı kaderi yaşamış.
|
S10+ gibi cihaza vermeyip sırf daha yeni çıktı diye daha az özellikli cihaza vermek nasıl bir mantık.
|
Note 10 plus son kullandığım samsung olucak eğer 13'ü vermezlerse , bende appleye geçicem
|
Yıllardır Android kullanırım, root, custom rom, mod vs. her şeyi kullandım ve sonunda anladım ki Android'den adam olmaz. Aslında çok güzel bir şeydi ama üreticiler çöplüğe çevirdi diye düşünüyorum. Android'in de bir standartı olsun, her üretici kendi yaptığı uygulamaları içine atıyor, kendi bulut üyeliğini açmaya zorluyor, kendi uygulama mağazasını koyuyor, kendi dosya paylaşımını koyuyor, kendi çift uygulama yazılımını koyuyor. Mesela Android 4.4 için satın aldığı çevrimdışı sözlük uygulamasını Android 11 romlarına atıyor. Kendi bulut sistemi bir şey de teklif etmiyor, hadi 10GB depolama var fotoğraflar burada güvende olur olayı da yok. Ben neden senin üyeliğini kullanıyım o zaman. Google servisleri olmazsa satın alınmaz bu telefonlar anlayın, ya da kaldır Google servislerini tamamıyla kendi servislerini koy öyle sat bakalım. Sonra 8GB RAM yetmiyor, 256GB telefon alıyorsun neredeyse 50GB'ı zaten dolu. Hoparlör kalitesi, mikrofon kalitesi bir çok model için vasat, sen kalk 108MP kamera koy. 4800mah batarya koy o da hiç kullanmadığımız boş servislere gitsin, Google veri toplayacak ona gitsin, WhatsApp veri toplayacak ona gitsin, biz de cebimizde taşıyıp ameleliğini yapalım. |
Benzer içerikler
- silo 2. sezon ne zaman
- hatasız çeviri
- snapchat toplu arkadaş silme
- instagram telefon numarası
- fake foto bulucu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X