Şimdi Ara

iOS 15 güncellemesi alacak ve almayacak iPhone modelleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 15 güncellemesi alacak ve almayacak iPhone modelleri belli oldu

Apple merakla beklenen iOS 15 güncellemesini Haziran ayında duyurmayı planlıyor. Geçtiğimiz yıl, The Verifier internet sitesi yeni sürüme yükseltilmeyecek modellerle ilgili bir rapor yayınlamıştı. iOS 15 yaklaştıkça bu konuyla ilgili sızıntıların sayısı artıyor.

Ayrıca Bkz.iOS 15 tanıtıldı: Yenilenen bildirimler, Türkçe QuickPath desteği ve dahası

Fransız iPhoneSoft portalının haberine göre Apple A9 işlemciye sahip iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE (2016) modelleri iOS 15'e yükseltilmeyecek. Ayrıca sırasıyla A8, A8X ve A9 işlemcilerle donatılmış iPad mini 4, iPad Air 2 ve iPad 5 tabletler de güncellemeyi almayacak.

iOS 15 alacak iPhone modelleri

• 2021 iPhone serisi

• iPhone 12

• iPhone 12 mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 Pro

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 7

• iPhone 7 Plus

• iPhone SE (2020)

• iPod touch (7. nesil)

iPadOS 15 uyumlu tabletler:

• 2021 iPad serisi

• 12.9 inç iPad Pro

• 9.7, 10.5 ve 11 inç iPad Pro

• iPad Air 3

• iPad Air 4

• iPad 6/7/8

• iPad mini 5

iOS 15 güncellemesi alacak ve almayacak iPhone modelleri belli oldu

iOS 15'e güncellenmeyecek telefonlar:

• iPhone 6s

• iPhone 6s Plus

• iPhone SE (2016)

iPadOS 15'e güncellenmeyecek tabletler:

• iPad mini 4

• iPad Air 2

• iPad 5

Kaynak:https://iphonesoft.fr/2021/01/21/ios-15-ipados-15-compatibilite-apple

• Hocam aktif bir şekilde iPhone 7 ve iPhone 11 kullanıyorum. İki cihazda aynı iOS 14 sürümü kurulu. En basitinden bir çok uygulamaya girerken bir kat hız farkı oluşuyor. Uygulamalar donuyor ara ara, widget'lar geç yükleniyor, bataryanın çabuk bitmesini sorununu söylemiyorum zaten. Daha birçok örnek verilebilebilir bu duruma, iki cihazı aynı anda kullanınca farkı anlıyorsunuz zaten. Bende sadece iPhone 7 kullanırken hızlı diyordum ama öyle değilmiş

iPhone 5s’in aldığı güncellemeler güvenlik güncellemeleri. iPhone 5s iOS 8/9/10/11/12 olmak üzere beş ana güncelleme aldı. iPhone 6s de aynı şekilde iOS 10/11/12/13/14 olmak üzere beş ana güncelleme aldı. iPhone 6s de tıpkı onun gibi iOS 14 sürümü içinde güvenlik güncellemesi almaya devam edecek. Buradaki güncelleme ana işletim sistemi güncellemesi.
  • Bir devrin sonu: 6S serisi

5 ay sonra gelen edit: ios 15 ile devir 1 yıl daha devretti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 9 Haziran 2021; 20:19:16 >
  • Yahu 5s bile vadesi dolduktan seneler sonra bile iOS güncellemesi aldı, 6s’ten neden bu kadar çabuk vazgeçildi acaba?
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Şuan iOS 14 bile çok zorluyor hocam iPhone 7'yi, iOS 15'te muhtemelen kullanılamayacak düzeye gelecek. i7 bile bu haldeyse i6s daha kötüdür. Ekstradan ekonomik ömür ve planlı eskitme gibi durumlardan dolayı bıraktırılıyor cihazlar.

• Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Hocam 6s kullanıyorum 14 ile zorlama falan yok 7nin nesini zorluyor
  • Para olsa 6sde kalmazdık zaten
  • brnk kullanıcısına yanıt
    sallıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 Yıldır ip 6 güncelleme alıyordu ne güzel.

• the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Sallama falan yok düzgün bir şekilde ifade etmiş bazı buglar donmalar oluşuyor.

• brnk kullanıcısına yanıt

Hocam aktif bir şekilde iPhone 7 ve iPhone 11 kullanıyorum. İki cihazda aynı iOS 14 sürümü kurulu. En basitinden bir çok uygulamaya girerken bir kat hız farkı oluşuyor. Uygulamalar donuyor ara ara, widget'lar geç yükleniyor, bataryanın çabuk bitmesini sorununu söylemiyorum zaten. Daha birçok örnek verilebilebilir bu duruma, iki cihazı aynı anda kullanınca farkı anlıyorsunuz zaten. Bende sadece iPhone 7 kullanırken hızlı diyordum ama öyle değilmiş

Sallama mı istediğiniz öel bir konu varsa sizin için sallayabilirim hocam. Sorun yok.

• Adam başka telefon kullanmamış 6S hızlı diyor. (6S den XS e geçtim)

• bykrm kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 6s’den iPhone SE’ye geçtim herhangi bir hız farkı yok. 0.17473 saniye erken açıyordu uygulamaları o kadar. Saç baş yolduracak bir yavaşlık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Ocak 2021; 21:16:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    iPhone 5s’in aldığı güncellemeler güvenlik güncellemeleri. iPhone 5s iOS 8/9/10/11/12 olmak üzere beş ana güncelleme aldı. iPhone 6s de aynı şekilde iOS 10/11/12/13/14 olmak üzere beş ana güncelleme aldı. iPhone 6s de tıpkı onun gibi iOS 14 sürümü içinde güvenlik güncellemesi almaya devam edecek. Buradaki güncelleme ana işletim sistemi güncellemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Ocak 2021; 21:19:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt

Tamam salla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s + yok mu ya 😁.

iyi bir blok sallayım o zaman

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    5S gibi yolun sonuna geldi artık. İPhone 5S ve 6S Apple tarihinin mihenk taşlarıdır, efsaneleridir.
  • bykrm kullanıcısına yanıt
    İPhone 5S veya 6 kullanmıyorsan yavaşlık gibi bir durum yok hocam. 6S hala çok seri çalışıyor duyurulur.
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    3gs de eklesinler mi XD

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.