|
Bildirim
Bir devrin sonu: 6S serisi
5 ay sonra gelen edit: ios 15 ile devir 1 yıl daha devretti |
Şuan iOS 14 bile çok zorluyor hocam iPhone 7'yi, iOS 15'te muhtemelen kullanılamayacak düzeye gelecek. i7 bile bu haldeyse i6s daha kötüdür. Ekstradan ekonomik ömür ve planlı eskitme gibi durumlardan dolayı bıraktırılıyor cihazlar. |
Hocam aktif bir şekilde iPhone 7 ve iPhone 11 kullanıyorum. İki cihazda aynı iOS 14 sürümü kurulu. En basitinden bir çok uygulamaya girerken bir kat hız farkı oluşuyor. Uygulamalar donuyor ara ara, widget'lar geç yükleniyor, bataryanın çabuk bitmesini sorununu söylemiyorum zaten. Daha birçok örnek verilebilebilir bu duruma, iki cihazı aynı anda kullanınca farkı anlıyorsunuz zaten. Bende sadece iPhone 7 kullanırken hızlı diyordum ama öyle değilmiş |
iPhone 5s’in aldığı güncellemeler güvenlik güncellemeleri. iPhone 5s iOS 8/9/10/11/12 olmak üzere beş ana güncelleme aldı. iPhone 6s de aynı şekilde iOS 10/11/12/13/14 olmak üzere beş ana güncelleme aldı. iPhone 6s de tıpkı onun gibi iOS 14 sürümü içinde güvenlik güncellemesi almaya devam edecek. Buradaki güncelleme ana işletim sistemi güncellemesi.
|
Yahu 5s bile vadesi dolduktan seneler sonra bile iOS güncellemesi aldı, 6s’ten neden bu kadar çabuk vazgeçildi acaba?
|
Hocam 6s kullanıyorum 14 ile zorlama falan yok 7nin nesini zorluyor
|
Sallama mı istediğiniz öel bir konu varsa sizin için sallayabilirim hocam. Sorun yok. |
7 plus için de gerilim dolu günler başladı :D
|
Paniğe gerek yok... yazılımların IOS destekleyeceği son sürümün 14 olacağı tarihe yıllar var... Pederin 4S i anca bu ay değiştirdik.. Hemen canınız sıkılmasın...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 9 Haziran 2021; 20:19:16 > |
|
Şuan iOS 14 bile çok zorluyor hocam iPhone 7'yi, iOS 15'te muhtemelen kullanılamayacak düzeye gelecek. i7 bile bu haldeyse i6s daha kötüdür. Ekstradan ekonomik ömür ve planlı eskitme gibi durumlardan dolayı bıraktırılıyor cihazlar. |
|
|
|
|
|
Hocam aktif bir şekilde iPhone 7 ve iPhone 11 kullanıyorum. İki cihazda aynı iOS 14 sürümü kurulu. En basitinden bir çok uygulamaya girerken bir kat hız farkı oluşuyor. Uygulamalar donuyor ara ara, widget'lar geç yükleniyor, bataryanın çabuk bitmesini sorununu söylemiyorum zaten. Daha birçok örnek verilebilebilir bu duruma, iki cihazı aynı anda kullanınca farkı anlıyorsunuz zaten. Bende sadece iPhone 7 kullanırken hızlı diyordum ama öyle değilmiş |
Sallama mı istediğiniz öel bir konu varsa sizin için sallayabilirim hocam. Sorun yok. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Ocak 2021; 21:19:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam salla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iyi bir blok sallayım o zaman |
|
|
|