Şimdi Ara

iOS 15 güncellemesi alacak ve almayacak iPhone modelleri belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o telefon kaç senesinde çıkmış bir baksana.

işlemciler eskiyor.
    yazılımın yeterince optimize edilmeden eski telefonlara güncelleme olarak verilmesi de yavaşlatıyor doğru ama bu telefonlar eskidi arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 senelik telefon, kamerasını kırdım değiştirdim. Bataryasını değiştirdim hala işimi görüyor. Kasa çok fazla çizildi onunda sorumlusu benim çünkü kılıf hiç kullanmadım.

6 yıl için güzel para şimdiye kadar fazlasıyla yetti. bakalım güncellemeden geçecek yılları da eklersek bi 9 yılı zorlarım.

• iPhone 6s’te iOS 14.3 sürümünü kullanmaktayım. Herhangi bir donma, kasma, yavaşlama sorunu yok. Oldukça akıcı.

iOS 15 almadığında “6s serisi bitti, sona geldi” tarzında şeyler söylemek doğru değil. Mesela yıllardan beri 5s ve 6 plus kullanan arkadaşlarım var. Halen güvenlik güncellemesi alıyorlar ve gayet de akıcı bir şekilde kullanıyorlar.

Yaşadığım tek sorun telefonun şarjı artık yetmiyor. Gün içerisinde en az 2 kez şarj etmem gerekiyor. Bazen yoğun kullanımda 3 kez şarja takmak zorunda kalıyorum.

Ama şunu da ekleyeyim telefonun bataryası 3 yıllık ve kendi orijinal bataryası. Bence bir bataryanın 3 yıl dayanması bile iyi bir şey. Alırım muadil batarya takarım. Uzun süre kasmadan, donmadan kullanmaya devam ederim.
  • Çok bile direndiler 🤣 teknolojik eskitme cezası yedikten sonra süreç biraz daha uzadı ama son kaçınılmaz 🤣
  • 6s plus kullanıyorum 14.3 ne kasma ne donma sadece şarj çabuk bitiyor orjinal pili üstünde pil sağlığı 87
  • heisen7berg kullanıcısına yanıt
    Yazılımcılar çok kod çalıştıran uygulamalar yoran şeyler pek yapmıyordu.

Şimdiki cihazlar çok iyi olduğu için bugünün cihazlarına uygun yapıyorlar.

Sonuçta sizin cihazda aynı işlemi işlemci daha uzun sürede bitiriyor birde nm’si enerji tüketimide fazla böyle olunca çabuk bitiyor ister istemez.
  • gun kullanıcısına yanıt
    Yokmu bir tavsiyeniz pil 87 oyun zaten oynamıyorum cihazda yeni pil taktırsam yada ios düşürsem bi öncekine pilde fark olurmu
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Umrumda değil
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt

7 kullanıyorum neyini zorluyor hocam ne sorunu var. Sizin telefonunuzda bir sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heisen7berg kullanıcısına yanıt
    Vallahi bende günde 3 kez şarj ediyordum en son ekran kırılınca sinirlenip iPhone 12 Mini aldım bazen günde bir kez kısa süreliğine takıyorum yetiyor.

Onun dışında pilli kılıf ağır gelmezse öyle bişi kullan ama ben en son powerbank’le dolaşıyordum devamlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 23 Ocak 2021; 13:56:10 >
  • iOS 13 den sonra iPhone 7 de oyun oynayamaz oldum ağır oyunlardan hangisini oynamayı denesem oyundan atıyor(LoL, CoD Mobile, PUBG vs) iOS 15 ile sanırım iPhone 7 arama yapmak dışında kullanılmaz
  • Dört seneyi geçti, 6S kullanıcısıyım. Galiba son demlerimi yaşıyorum. Orjinal ekranım ve bataryam ile buraya kadarmış. Pil %68’de sizlere ömür. Sadece 8 Gb’ını sistem kullanıyor. Programların hepsi bulutta. Örnek, banka ödemesi mi var, indir internet bankacılığını işlerini gör tekrar upload et. Hep bu şekilde. Sistemin kölesi olmuşum. Umut ediyorum bir gün tekrar iPhone alabilirim. 😪

Oyunmuş, paylaşım yapmayı sağlayan butonlar örümcek bağladı. İletişim kuralım yeter. 📞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redewil09 -- 23 Ocak 2021; 14:7:25 >
  • khrmndgn kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin gibi 2-3 eleman daha olsa Apple topu atar 😀 Şaka bir tarafa gerçekten cihazları aşırı pahalında. Elimizdekinin kıymetini bilmemiz lazım
  • 6s pluslara 2500 yazanları görürüz şimdi 👍
  • Ben iş gereği 2 telefon kullanıyordum iPhone 8plus ve xioami mi 10t olmak üzere. iPhone 8plus ı sattım. Mi10t çok güzeldi ve çift hat desteği olduğu için hem iş hem özel tel olarak kullanabiliyorum. Şarjıyla ve tüm özellikleri ile çok daha memnunum şuan.
  • İpad 7 nesil ios 14 ile fermanı imzalandı, ios 15 ile ölür büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 istenildiği kadar satılmadıysa
  • Zaten belli birşeydi her ios sürümünde bir iPhone'un fişi çekilir. 6 s sonrası 7 ondan sonra 8 in fişi çekilecek
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt

Hocam kullanım alışkanlıklarıyla alakalı i7 açılıyor widget geç geliyor, uygulamalara giriş hızı i11'e göre çok yavaş. Bir uygulamadan diğerine geçiş, en basitinden sahibinden uygulamasını açıyorum, arkasına 4-5 uygulamayı kullanıyorum, tekrar sahibinden uygulamasına geçince uygulamayı sıfırdan açıyor, i11'de ise 3 gün sonra girsem hala en son açtığım safari sekmesi, herhangi bir ilan aynı olduğu gibi duruyor. Benim değindiğim nokta bu yoksa i7 hala kullanılabilir cihaz. i5s'te kullanılabilir sonuçta telefon ama efektif kullanım ve gerçekten iOS deneyimi için maalesef zayıf kalıyor önceki cihazlar.

• Demek zamanı geldi.. 5. Yılımızı bitirmiştik 6S ile.. Bazen aşırı soğuklarda şarjı aniden %30 bile düşse onu severdim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.