Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 839 (Bu ay: 1)
SİNERJİ BİLGİSAYAR SİPARİŞ ÜCRET İADE SORUNU
Arkadaşlar merhaba 8 Şubat tarihinde sabah 10:30 gibi bir işlemci soğutucu sipariş verdim deepcool sayfasında da iki tane farklı ölçü varmış ben ilk soğutucu ölçülerine baktım kasama uygundu sonradan siparişi verdikten sonra incelemelerine falan bakarken meğersem o sadece soğutucunun çıplak halindeki ölçülermiş, ürünün komple uzunluğu farklı olduğu için kasama sığmayacakğını anladım yani 25 dakika içinde siparişi arayıp iptal ettirdim, Bu firmadan ilk alışverişim olacaktı sonrasında baktım başka bir soğutucu modeli kasama uyumlu yine onlardan sipariş edecektim ama, Ben bunlardan bu saatten sonra hiçbir şey almam etrafıma da aldırtmam, ve bugün oldu halen daha ücret iadesi yapmadılar. Aradığımda da 1/7 iş günü diyorlar, Bu nasıl bir makas aralığı ben anlamadım, Normali bu bu yasal süreç mi yani bunu böyle kafalarına göre kötüye mi kullanıyolar yoksa böyle bir hakları yoksa gideyim bunları tüketici hakeme yeti ne falan başvurayım heyet ugrassın bunlarla, ki zaten ben bir hizmet almadım yani bir ürün evime geldi kutusunu açmadım yada açtım sonra vazgeçip tekrar kargoyla tekrardan bunlara iade etmedim ki kargoya bile verilmemiş ürünü 25 dakika içinde tekrardan siparişi iptal ettim adamlar paranın üstüne yattı böyle bir sıkıntı problem yaşayan daha önce oldu mu ya ben Amazonun hepsiburadanın gözünü seviyim. Bu nasıl bir muamele Bir de umursamaz bir çağrı merkezleri var, hani hakikaten elini ver kolunu alama dedikleri bu tecrübesi olan var mı bu firmayla, Yok o değil insanı yoldan çıkaracaklar. Her geçen gün daha çok tahrik oluyorum gideceğim Altunizade mağazaya bir tane 14700k alıp çıkacağım gideceğim diyeceğim 1/7 iş günü arasında veririm
11900K Delid İşlemi
Cümleten selamünaleyküm 11900k işlemci için bunu ücreti mukabilinde delid yapabilecek birileri var mı, bu işte tecrübesi olan İstanbul içi yazarsa sevinirim
Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar elinde bu konnektörden olan var mı 2 gün önce koptu gigafiber kullanıyorum ekip de göndermiyorlar, bahçelievler civarı elinde olan varsa ücreti mukabilinde almak istiyorum ya da satan bir yer varsa söyleyebilirseniz yakın civarda
KABLONET NAKİL DEVİR İSTEĞİ ( ISTANBUL BAHÇELİEVLER )
Merhaba şuan kullanmakta oldugum 100 Mbps Sınırsız İnternet ve full kanallar spor kanalları natgeo wild filmbox vs vs kablonet modem, conax modul, hepsi icinde 149 tl ödüyorum fiber 1000e gectigim icin devretmek istiyorum istanbul bahçelievler'deyim nakil ve devir ücreti bana aittir ( 220 TL ) 2023 temmuz ayına kadar taahüt mevcuttur Paketin suanki güncel fiyatı 210 TL, abonelik devir alacak kişinin üstüne gececektir otomatikman, alan yoluna veren yoluna devam edecektir, uyguna kullanmak yenı alacak olanlar ilgilenenler iletişim PM PAKETİN RESMİ ALTTADIR
Ugulamada bildirim gelmiyo
|
TOSHIBA 49 ınch leke problemi
ZXR & AE-5 AE-7 Hangisi Alınmalı
|
Gigabyte Z390 Designare 959.99
|
ANAKART BIOS PROBLEMI HK
|
UYDUNET NİTRO 100 Mbit Sorunu
|
Meslek: Gayri Meşgul
İlgi Alanları: GTI
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.190
İkinci El Bölümü Mesajları: 571
Konularının görüntülenme sayısı: 44.358 (Bu ay: 239)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 260 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El