Şimdi Ara

ZXR & AE-5 AE-7 Hangisi Alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba tecrübeli arkadaslardan fikir istiyorum zahmet olmaz ise, daha once kullandıgım sistem z270x gaming8 anakartta zxri ses kartı mevcuttu onboard olarak mükemmel bir sesi varmış yeni aldıgım anakartta realtek`e düşünce anladım bunu şimdi bir kart alıyım diyorum piyasada z zx zxr mevcut ama yeni modellerde mevcut ae-5 modelini gözüme kestirdim, sizce hangisini tercih etmeliyim normal şartlarda hi-fi sistemde 2 kanal olarak ön sag ve ön sol olarak sadece müzik dinliyorum genellikede bass tiz agırlıklı müzikler, şuan mesela eski anakartımdaki zxri ses kartı ile tizler basslar muazzamdı heleki tizler kulak zarına etki eden tizler vardı, suan bitik şekilde sistem arada uçurum mevcut, sormak istedigim ae-5 ile aynı sekılde zxri performansını alırmıyım, yada bu zxr serisi efsane bir serimi, yada ae-5 ae-7 modelleri dahamı iyi yeni model olması bence iyi ama ses olarak ne durumda yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 11 Mart 2020; 1:59:55 >

• Ae serisi yeni seri diye oneririm ama birsey bildigimden degil turkiyede insablar sesten anlamadigi icin realtek bile fazla gelitor kimse ses karti almiyor haliyle ulkedeki ses karti pazari daraldi ve kimse bilmiyor ama ae nin kotu olacagini sanmiyorum kimse kotu olsun diye urun cikartmaz riske girip alacaksiniz ve incelemeyi sizden dinleyecez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anakartın gerçekten güzelmiş :)

öncelikle sistemimde ae-5 ve audioengine d1 dac var. sb-z olan ses kartını da önceden kullandım. senin anakart zxr diyor birde :D

ae5 kesinlikle parasını haketmeyen bir ürün. iki kanal müzik dinliyorum demişsin. ae5 sırf rgb li olsun diye (dts si bile kırpılmış) göz boyama kartı. oyunlarda işini görüyor. z karttan hiç bir artısı yok ve iş müzik dinlemeye gelince yetersiz bir kart (bence). kaldıki d1 fiyatına göre övülen dac olmasına rağmen o bile aslında giriş seviye cihazdır ve aralarında muazzam fark var diyebilirim. yani müzik dinleyeceksen dac al derim.

illede hibrit bişey olsun dersen schiit in kartları var. onları ya kombola yada gaming olanlarından al. bildiğim ae5 türkiyede yok. madem dışardan gelecek bişeye bakıyorsun daha eli düzgün birşeye bak derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.