Geçen haftaya kadar 6s kullanıyordum hiç zorlanma yoktu.Suya düşmese daha da kullanırdım. ip7 kullanıyorum şu an gayet memnunum.Bence cihazınızın pilini yenileyin gereken gücü sağlayamıyor olabilir. |
iOS 15 güncellemesi alacak ve almayacak iPhone modelleri belli oldu (3. sayfa)
-
-
ben ios 13.7 de kaldım artık diğer sürümler güvenlik harici gereksiz iphone 7 plus -
Ne hale geldik iphone 11 almak icin kredi cekmek zorundayiz :) 7 yi 2-3 sene daha kullanirim yapacak bir sey yok -
Bende 6s kullanıyorum anlamadığım şekilde telefon yağ gibi. Arkadaşım 6 sını 2 senedir ölü bir şekilde kullanıyor 6s hala jet gibi. Telefonda oyun oynamıyorum bu arada, bi ara pubg mobile ilk çıktığı sıralar oynamıştım o kadar. 6s'i ilk çıktığı zamanlarda almıştım 5 buçuk 6 sene olcak ilk güne benzer performans sergiliyor, acaba zamanında 64lük aldım diyemi bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryzen5 1600Bende 6s kullanıyorum anlamadığım şekilde telefon yağ gibi. Arkadaşım 6 sını 2 senedir ölü bir şekilde kullanıyor 6s hala jet gibi. Telefonda oyun oynamıyorum bu arada, bi ara pubg mobile ilk çıktığı sıralar oynamıştım o kadar. 6s'i ilk çıktığı zamanlarda almıştım 5 buçuk 6 sene olcak ilk güne benzer performans sergiliyor, acaba zamanında 64lük aldım diyemi bilmiyorum.
Hocam ben de 16gb var hafıza yetmiyo bi onun dışında sıkıntı yok gayet hızlı. :) Videolara bak 12 vs 6s yaz onda bile çok fark yok uygulama bazıları 1 sn geç açılıyor ondan zorlanıyo geliyo heralde arkadaşlara :D Forumda insanlar iphone sevmiyo onlara kalsa çöp oldu çoktan. Kaç senelik cihaz birde imovie, garageband gibi uygulamalar var aktif olarak kullandığım mesela bilgisayarda yapamadığım video editi, garageband ile müziği ( ses kartı ile gitar bağlayabiliyorum ) yapabiliyorum çok daha kolay şekilde bildiğin yarı pro iş yapıyorsun onda bile gayet tatmin ediyor beni. Tek günümüzden geri kalan yanı bence kamerası bide ekran artık küçük geliyor :D
-
Geçen sene kesilmesi lazımdı normalde. 6'yı çat diye kestiler 6S'e ekstra vermişlerdi zaten 14'ü. Normalde 6 kesildikten bir yıl sonra kesilmesi lazımdı 13'te ama Apple 14'ü de verdi. Böylece 6 12de kalmışken 6S 14'te olmuştu. Bir de 15'i beklemek absürt olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6s😞
İlk se ile devam uygulamalar ne zaman ios 14 desteğini keser o zaman yani 3-4 yıl içinde bir mini daha çıkarsa onu alırım -
Öyle olması lazım. Telefon, araç, ev, ofis üst düzey insanlar için gösteriş sembolü olabilir lakin benim için değil :) ben sıradan bir kullanıcıyım ve çalıştığı sürece değiştirmem -ki bundan önceki telefonum da nokia 6500 slide olanıydı ve onu da 5 yıl kullanmıştım.
dediğin doğru, düşünsene yeni telefon alanlar hariç, mevcut iphone sahipleri eğer benim gibi yaparsa satışları %90 azalır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Surquest
Demek zamanı geldi.. 5. Yılımızı bitirmiştik 6S ile.. Bazen aşırı soğuklarda şarjı aniden %30 bile düşse onu severdim..hocam bataryayı değiştir kullan ne olcak ki? Bende 6s plus var ios 12.2 deyim bir sıkıntı görmüyorum. Nadiren bazı uygulamalar ios 13 istiyor.
-
6s’in pil performansının ağzına etti. Hızında bir sorun yoktu ama pilin gücü yap gibi eriyip bitiyodu.. -
Kamera ve ekran konusunda katılıyorum artık çok geri kalıyor. Aklımda android tarafına geçmek var ancak hiçbiri güven vermiyor acayip kararsızım. Dile kolay kaç sene kullandım bunu 1 kere arızalanmadı, yavaşlamadı. Şimdi şöyle düşünüyorum 12'ye geçip 10-11bin küsür lira verip gene böyle 5-6 sene gitmek mi, androide 4-5bin lira verip 2-3 senede bir değiştirmek mi? Kafam allak bullak değiştirme zamanıda geldi biliyorum ne alacağıma hala karar veremedim, az büz paralar değil bunlar insanı düşünceye sokuyor :D
-
Paniğe gerek yok... yazılımların IOS destekleyeceği son sürümün 14 olacağı tarihe yıllar var... Pederin 4S i anca bu ay değiştirdik.. Hemen canınız sıkılmasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 24 Ocak 2021; 9:2:4 >
Bu herkesin tahmin ettiği bir şeydi zaten. 4.5 senelik 7 plus kullanıcısıyım telefonumdan çok memnunum ancak ios 15 son güncellemesi olacak bana göre. İos 16 alırsa da 7 plus’ın 3 gb ram desteklemesinden ötürü süpriz yapılabilir.
5 sene büyük güncelleme + 2-3sene güvenlik güncellemesi...
Apple kullanıcılarını mutlu etmesini biliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Bu herkesin tahmin ettiği bir şeydi zaten. 4.5 senelik 7 plus kullanıcısıyım telefonumdan çok memnunum ancak ios 15 son güncellemesi olacak bana göre. İos 16 alırsa da 7 plus’ın 3 gb ram desteklemesinden ötürü süpriz yapılabilir.
5 sene büyük güncelleme + 2-3sene güvenlik güncellemesi...
Apple kullanıcılarını mutlu etmesini biliyor.Telefonun garantisi gittikten sonra benim gözümdeki değeri de kayboluyor. Sene sonuna kadar gitsek yeterli benim için. 2022’de yeni model bir elmaya geçebilirim. Ama elmaya helal olsun 4 senelik telefonu yaşatıyor.
Dostum haklısın hemen kullanılmaz hale gelecek değil dediğin gibi ama arka planda şunlarda var, 3 defa değiştirdim bataryayı 3.yü yeni değiştirdim ama aşırı soğuklarda doğrudan bozuluyor batarya anlamadım.. En son güncellemeyi yapmak için bütün uygulamaları kaldırmak zorunda kaldım öyle yaptım (16GB telefonum maalesef) ve şimdi 8 GB küsür sistem kullanıyor ben zaten kullanamıyorum gibi gibi birçok şey var. :) Zaten şu piyasada değiştirmemde ne kadar doğru bilmiyorum, galiba dediğin gibi kullanmak en iyisi olacaktır. :)) -
Vay be.. bence tartışmasız en sorunsuz modeliydi nerdeyse 6s modeli. Artık oyunun dışında yazık olmuş.. -
İşletim sistemi 4-5 senelik telefonun frenlemesine göre geliştirilecekse vay halimize. Ekstra özellik ekstra performans gerektirir, kullanılmaz hale geliyorsa güncellememeniz daha mantıklı olacaktır. -
Herkes sizin gibi sadece alo diyip mesaj atmak için kullanmıyor telefonu. Bu telefonlar artık çok amaçlı cihazlar ve birçok uygulama ile günlük hayatta ve iş hayatında kullanıcıya yardımcı oluyor. Telefon eskidikçe kapsamlı uygulamalara yetmemeye başlıyor ve değiştiriyoruz. Bilip etmeden her yeni telefon alana gösteriş yaftası yapıştırmayın, daha telefonu kullanmıyorsunuz bile. -
Doğru hocam bende aynı şeyi düşünüyorum fakat geçmiş zamanda Apple'ın neler yaptığı aşikar bu konuda. Batarya, işlemci frekansının kısılması vs vs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X