|
iOS 15 güncellemesi alacak ve almayacak iPhone modelleri belli oldu (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
9 tane banka ile çalışıyorum, hepsinin mobil uygulaması var. bilgisayar programcısıyım. full akıllı sistem döşeli bir ofisim var. klimamı bile telefonumdan kontrol ediyorum.
Sosyal medya kullanımım herkesten fazla işim gereği bir çok yan uygulama ile günü geçiriyorum. telegram, wp, wechat, gibi çok çeşitli uygulamaları sürekli kullanıyorm.
demek istediğim benim kadar telefonu aktif kullanan birini göster bana, haklısın derim. çoğu kişi günde sadece bir kaç defa alo demek bir kaç mesaj yazmak için alıyor, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. hatta bu alanların çoğu o telefon da mobil bankacılık kullanmaktan korkuyor.
-
Siz demediniz mi sıradan bir kullanıcıyım diye, benzer amaçlarla kullanıyoruz o halde, başkasının ne amaçla kullandığı beni ilgilendirmiyor, önemli olan benim amaçlarıma hizmet edebilmesi. Boşuna o kadar para verip iPhone almasınlar o zaman, 3000 liraya fazla fazla yetecek telefonlar var. -
iPad 5'e ayıp ederler. Gerçi totalde 4 sene güncel kalmış oluyor ama yine de Air 2 çıkış tarihini düşünürsek birkaç sene daha güncelleme almasını beklerdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Surquest
Dostum haklısın hemen kullanılmaz hale gelecek değil dediğin gibi ama arka planda şunlarda var, 3 defa değiştirdim bataryayı 3.yü yeni değiştirdim ama aşırı soğuklarda doğrudan bozuluyor batarya anlamadım.. En son güncellemeyi yapmak için bütün uygulamaları kaldırmak zorunda kaldım öyle yaptım (16GB telefonum maalesef) ve şimdi 8 GB küsür sistem kullanıyor ben zaten kullanamıyorum gibi gibi birçok şey var. :) Zaten şu piyasada değiştirmemde ne kadar doğru bilmiyorum, galiba dediğin gibi kullanmak en iyisi olacaktır. :))benimkisi de 16 gb hocam. Gb yükselttirebiliyorsunuz diye biliyorum. Fakat o da şuan pahalı dolardan dolayı
-
7 plus için de gerilim dolu günler başladı :D -
6S ve efsane kasa SE
GG
-
eski telefonumuz varsa ios 13 de kalın. -
Arkadan bi gerilim müziği -
IOS 14 daha yeni gelmemiş miydi yav? Nerdeyse yılda 2 kez çıkaracaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: babadol
Siz demediniz mi sıradan bir kullanıcıyım diye, benzer amaçlarla kullanıyoruz o halde, başkasının ne amaçla kullandığı beni ilgilendirmiyor, önemli olan benim amaçlarıma hizmet edebilmesi. Boşuna o kadar para verip iPhone almasınlar o zaman, 3000 liraya fazla fazla yetecek telefonlar var.3000 liralık telefondan 5 senede 4 tane alıyorlar.. sonra diyorlar ki, 3000 tl'ye her isimizi görüyoruz.. inanma.. 3000 tl'lik cin telefonlarının konularına bak.. baslarda yani 5 - 7 ay boyunca konular hareketli, cihazları göklere cıkartıyorlar.. cihazlar kötü dersen, anaları babaları gibi savunuyorlar.. 7 ay sonra yeni bir çöp model salıyor piyasaya xiaomi hazretleri.. sonra o yeni modeli alıyorlar 5 - 7 ay yine övüyorlar sonra baska bir cihaza geciyorlar konular sakinlesiyor..
bu bir döngü halinde devam ediyor..
-
Hocam doğru ama işte ben mesela gidip babama ya da kardeşime 15 binlik iphone almam, 3000 liralık xiaomi alırım bozana kadar kullansın, ihtiyacı o kadar. -
Hocam iPhone telefonların ömrü elbette Android telefonlardan fazla ancak 5 senede 4 tane alıyorlar demeniz biraz abartı olmamış mı? Bir Apple kullanıcısı olarak söylüyorum. Maddi açıdan orta halli bir insanım, kendi çevremde her sene yeni Anroid alan görmedim hiç. En az 2 yıl, iyi kullanılırsa 3-4 yıl götürürler. Teknoloji bu kadar hızlı ilerlemese daha uzun da kullanılabilirler.
-
Valla açıkcası 2 sene önce xiaomi pocophone f1 aldım 2400 e hiç sıkıntım yok değiştirmeyi düşünmüyorum ve daha 1.5 sene beni götüreceğini düşünüyorum ki teknolojiyi çok seven sürekli takip eden bir insanım. Telefonunu da benim kadar ağır kullanan pek insan yoktur açıkcası -
Teknolojiye ilgili bir insan olarak 2400 e aldığım telefonu iki senedir kullanıyorum daha da kullanmayı düşünüyorum. Telefonu da çok ağır kullananlardayım. Hard disk bağla torrend indir vs. Çogu insan elindeki telefonun gücünün yapabileceklerinin 5 te 1 ini kullanıp bu telefon eskidi değiştiriyim kafasında anlamış değilim . Haklısınız -
5 yıldır 6s kullanıyorum gram yavaşlama yok pil performansı dışında, parasını kat be kat çıkardı
-
6s ios 15 almaz bence arkadaşlar işlemcisi ve (biraz da ram) yetmez 6 senelik telefon zaten çoğu ios uygulaması (microsoft uygulaması hariç) en kötü ihtimalle 2 sene daha telefonu destekler oldu mu size 7 sene.
bir güncelleme yüzünden birbirinizi yemeyin.
-
Uzun süredir iphone 7 kullanıyorum, son gelen güncellemeden sonra bariz bir hız farkı, şarj sorunu ( bataryanın çabuk tükenmesi), ara ara oluşan takılmalar mevcut. Bu güncellemeden sonra telefonu bir kenara bırakırız gibi geliyor.
-
Yalan yanlış haber yapmayın. iPhone 6s, iOS 15 güncellemesi ALACAK. Bilmiyorsanız da böyle tahmin ediliyor falan yazın. Bu nasıl köklü teknoloji haber sitesi lan. O kadar emin ALMAYACAK yazıp insanları kandırıyorsunuz?
-
Devir devam ediyor , ios 15 i de alıyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X