Şimdi Ara

MIUI 13 güncellemesini ilk alacak Xiaomi telefonlar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MIUI 13 güncellemesini ilk alacak Xiaomi telefonlar belli oldu

Akıllı telefon sektörünün büyük isimlerinden Xiaomi, Android tabanlı yeni nesil işletim sistemi MIUI 13’ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Büyük güncellemenin resmi duyurusu yaklaşırken, dağıtılacak telefonlar hakkında yeni ayrıntılar sızdırıldı.

Güncellemeyi alacak ilk telefonlar

Sızdırılan bilgilere göre, MIUI güncellemesini alacak ilk akıllı telefonlar Xiaomi ve Redmi cihazlarından Xiaomi 11 ve 11 Ultra, Redmi K40 Pro ve K40 Pro+ modelleri olacak. Ayrıca ilginç bir şekilde şirketin orta seviye akıllı telefonu Xiaomi 11 Youth Edition da güncellemeyi ilk alacak modeller arasında yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi TV Stick 4K duyuruldu

Yeni işletim sistemi hakkında tüm detayların bu ayın sonunda Xiaomi tarafından açıklanması bekleniyor. Bununla birlikte güncelleme gelecek tüm akıllı telefon modelleri paylaşılmamış olsa da, şirketin POCO modelleri dahil birçok akıllı telefona destek sağlayacağı düşünülüyor. MIUI 13 hakkında sessizliğini koruyan Xiaomi, güncellemeyi ilk olarak Çin pazarında yayınlacak ve daha sonra diğer bölgelere dağıtacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/12/20/miui-13-first-batch-smartphones-leak/

• Aylardır MIUI 13 konuşuluyor. Çok büyük hayal kırıklığı olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi 11 lite a ne zaman gelir?

• Mi 11 lite a ne zaman gelir?

• redmi note 9s e gelir mi acaba

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

İlk etapta yüzde 99 alır. Olmadı 2 kesin.

• pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sizde xiaomi mi kullanıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Mi 11 Lite kullanıyorum. Redmi Note 9S'imle denize düşünce çöp oldu. Ben de eylül de Mi 11 Lite aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oo güzel bi kaç soru sorabilir miyim?

• Telefonu mahfedecekse gelmesin daha iyi.

Tabiki hocam, buyrun.

Bende 6/128 modeli var ama 4.5 g de iken çok sıkıntı çekiyorum sokakta kullanamıyorum telefonu mobil veriyi kapatıp açıyorum sayfalar öyle açılıyor anca (vodafone) sizde de var mı bu sıkıntı? Bir de hız testi 14 mbps i geçmiyor 75 mbps tarifem var evde

Bende de 6/128 modeli var. Bende Vodafone kullanıyordum ve çekim gücü hiç hoşuma gitmemişti. Sonra Turkcell'e geçtim gayet de memnunum. Asansör boşluğu vesayre olmadığı sürece çok güzel çekiyor. Wifi de hiçbir sorunum yok. Telefonumdan her konu da memnunum. Sadece vereceğim eksi pilden olur. Gün içerisinde 90hz ile sürekli mobil veri kullanırsam pil yetmiyor.

Bende memnunum hocam gayet yeterli telefon.. fiyatına göre özellikleri çok iyi.. işte bi kaç sıkıntısı var inşallah yeni güncellemeyle çözülür.. birde telefonla konuşurken telefonu kulağımdan uzaklaştırdığımda sensör çalışmıyor ekran siyah kalıyor hepsinde varmış sanırım

• Mi 9'a gelir mi?

• Gelir. Ama android 11 versiyonu muhtemelen. Custom rom yükleyebilirsiniz ama.

• bu telefonlardaki miui yani cöpui'yi kaldırıp yerine cöpui olmayan custom romlardan kurun buyuruyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.