2k - 4k Oyuncu Monitörü Tavsiye
Merhabalar yeni sistem topladım, monitörüm asus mx239h baya bir eskidi ve artık gölgeleri yeşil yeşil gösteriyor. Yeni bir gaming monitöre ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. IPS veya OLED ayrı ayrı önerirseniz sevinirim. Aklımda Samsung Odyssey G7 LS28BG702EPXUF düşünüyorum sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.
Xiaomi Mi 11 Lite eurom
|
Xiaomi mi 11 lite bazı sorunlar.
|
|
Opera GX Yazı sorunu !!
Merhabalar son opera güncellemeesinden sonra sol altta bi yazı geldi ne tıklanıyor ne de kapatılabiliyor bunu nasıl yok edebilirim?
tahminim bi oyunun reklamı..
İnstagram yorum sorunu!!
Asus MX239H Görüntü Sorunu
Merhabalar, asus mx239h monitörümde bi sıkıntı ortaya çıktı. Videolarda görüntüler çok kötü oldu 1080p bile bulanık gösteriyor nedenini bulamadım bi türlü ekran kartım amd r9 390 8gb catalyst arayüzünden de kurcaladım birşey değişmedi yazılarda vs sıkıntı yok sadece videoları kötü gösrteriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
örnek ekran görüntüsü;
Merhabalar, 6 senelik telefonum samsung s7 artık miadını doldurmaya başladı yerine yeni cihaz bakıyorum ve siz değerli forumdaşların önerilerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..
oyun oynamam, kamerasıyla işim pek olmaz kamera önemli değil...
kriterlerim;
-Ekran gövde oranı yüksek olursa iyi olur
-HDR10 ve 10plus destekli olursa iyi olur
-stereo hoparlör olmazsa olmazım
sadece netflix youtube gibi platformlardan video izlemek için kullanıcam ağırlıklı olarak...
aklımda mi 11 lite veya poco x3 pro var... siz neleri önerirsiniz? apple ürünleri hariç
edit: bütçe 4500-5000tl maksimum
Merhabalar arkadaşlar, Türknet sırası gelen abonelerini ipv6 sistemine geçirmiş.. Şuan bilgilendirme mail ve sms yoluyla yapılıyormuş. Sisteme geçen abone ipv6 ayarlarını yapması gerekiyor.
ilgili konu başlığı : https://forum.turk.net/t/ipv6-teknolojisi-maili/13594/22
edit : ilk gün için 777 kişiye ipv6 ataması yapılmış sayı hergün artarak devam edecek denildi..
Vodafone binamıza fiber çekti..
Merhabalar, geçen ay mahallede kazı çalışsı vardı tabelada türksat fiber yazıyodu. İlk başta türksat kendisi için döşüyor zannettim ama durum öyle değilmiş.. binaya fiberi vodafone çekmiş ben işteyken bide broşür yapıştırmışlar.. fiyatlar fena değil ama tereddütlüyüm maalesef
DARK N10 KULLANANLAR KULÜBÜ
Msi Z170 a Pro 2800 Mhz - Intel Skylake corei5 6500 3.2 ghz - Msi R9 390 Gaming 8G - Kingston hyperx furry 16gb ddr 2400 mhz - Dark N10 - Aerocool kcas 750w bronze 80 - seagate baraccuda 2 tb 7200 rpm - cooler master hper tx3 evo - Asus Mx239h 5 ms LED-Ips - Samsung s2233b - Kingstonsv300s 120 gb ssd - james donkey 240 gb ssd - logitech c310 720p webcam - |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.025
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 43.547 (Bu ay: 414)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.880 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol