Merhabalar yeni sistem topladım, monitörüm asus mx239h baya bir eskidi ve artık gölgeleri yeşil yeşil gösteriyor. Yeni bir gaming monitöre ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. IPS veya OLED ayrı ayrı önerirseniz sevinirim. Aklımda Samsung Odyssey G7 LS28BG702EPXUF düşünüyorum sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. |
2k - 4k Oyuncu Monitörü Tavsiye
-
-
up
-
up
-
Ben şuan aynı monitörü kullanıyorum. 2k 240 ekrandan buna geçmiştim baya görüntü farkı yaşadım ama şimdi oled geçmeyi düşünüyorum. 32 inçquote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18Merhabalar yeni sistem topladım, monitörüm asus mx239h baya bir eskidi ve artık gölgeleri yeşil yeşil gösteriyor. Yeni bir gaming monitöre ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. IPS veya OLED ayrı ayrı önerirseniz sevinirim. Aklımda Samsung Odyssey G7 LS28BG702EPXUF düşünüyorum sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla sonradan aklım karıştı 4k 144 hz mi yoksa 2k 260 280 hz mi karar veremedim.. G7 de stok sıkıntısı var biraz bulmak zor. iki seçeneğe indim. ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör mü yoksa LG UltraGear 27GR83Q-B 27 inç 1 ms IPS 240 Hz QHD (2560 x 1440) Oyun Monitörü mü kararsız kaldım..
-
Hocam asusun Rog Strix XG27ACS modeline bakmanı öneririm 2k ghosting yapmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inceleyeceğim hocam teşekkürler
-
Oled olarak asusun XG27AQDMG modeline bakabilirsiniz bayağı sağlam bir monitör.
-
Teşekkür ederim bütçemi aşıyor maalesef mx 15 bin civarı bütçem var.
-
www.akakce.comJust a moment...https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-elite-xg271qg-27-1ms-qhd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,1602779690.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X