Taşınabilir disk tavsiyesi ( 6tb ve 18tb arası)
Selamlar arkadaşlar, ben şahsen artık dizi ve film arşivi yapmak istiyorum, uzunca yıllar dayabilecek hardisk arayışına girdim, elimde 2tb wd diski vardı kabloyu pcden çektiğimde bir anda bütün veriler gitti, anında format attı kendine, tabi normalde çalışmaya devam ediyor ama içine bişey atmaya çalıştığımda işkence çekiyor, içinde olanları aldım ama yenilerini atamıyorum, bir köşede duruyor öyle 2tb.
Bana tak diye usb çıkaracağım, takıp çalışacak bir kallafi bir disk arıyorum, bir tane buldum ama yinede insan güvenemiyor, eskiler bilir, 20 yıllık disk var elimde halen çatır çatır çalışıyor, yenileri ise sırf eskitme politika yüzünden saçma salak üretebilirler diye çekiniyor.
Acaba ne yapmamı önerirsiniz, bu konuda yardımcı olursanız, hem hardisk alanlara bilgi amaçlı, hemde tartışma amaçlı güzel bir konu olur :)
Baktığım ürünler. ürünlerin bazıları olmayabilir ama tabi tek buradan alınmaz. Marka olarak paylaşıyorum.
1.
Selam arkadaşlar, senelerdir kullandığım bir masaüstü var, i7 4790 ve gtx 1070 8gb ve halen kullanıyoruz kardeşim ben ve oğlum.
Bende kendime fazla uçmamak için leptop arıyordum ama malum fiyatlar uçmuş durumda, şöyle 10bin ve 13 bin bandında bir leptop arıyordum, 12bine gtx 1060lı leptop aldım, durum ancak buna el verdi. bir kaç ayada şuna bir m2 ssd alır tahminim en az 3 sene daha kullanırım, amacım gta6 çıkana kadar kullanmak sonra gta6 açacak leptop almak, ben leptopları seviyorum, taşınma kolaylığı ile köye bile giderken alıp götürüyorum.
Neyse soracağınız sorular varsa alabilirim.
selametle
konu silinebilir.
silinebilir
Merhaba arkadaşlar, 2 seneden fazladır s20fe kullanıyorum, cihaz tüm isteklerimi karşıladığı bu cihazı tercih ettim. Ben 2010dan beridir android dünyasının içindeyim, hiçbir zamanda rootsuz android tel kullanmadım, hiçbir zamanda zararını görmedim, akıllıca kullandığım için. Bende kendi imkamlarımca, zamanım oldukça bu telefonla ilgili her bilgiyi, bu konuda toplamak istedim.
ANLATILAN YERDE BULUNAN BÜTÜN DOSYALAR, TLGRAM GRUBUMDA ÜSTTE SABİTLENEN MESAJLARA BİR KAÇ KEZ TIKLADIĞINIZDA KARŞINIZA ÇIKACAKTIR. EĞER BULAMAZSANIZ MUTLAKA GRUBUMDA BANA YADA DİĞER ARKADAŞLARA YAZMAYI UNUTMAYIN..
TELGRAM GRUP LİNKİM .
Custom rom linki grubda paylaştım.
Şahsen şu an telefonumda
Kullandığım şu anki rom = UN1CA 2.5.4 one ui 6.1.1 android 14. (sorunsuz çalışıyor)
Kernel = Queen kernel
Bu kernel sadece unicore içindir, stock roma denemedim, sorumluluk size ait. twrp üzerinden direk yükleyin, format felan atmıyor merak etmeyin
Telimde root yok.
Takılı sd kart = 256gb samsung evo
UN1CA 2.5.4 ui6.1.1 görüntüler gelecek. bekleyin
unica 2.1.1 ve ui 6. video için tıklayın >> https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159062422
Yeni video ve resimler gelecek
Merhaba arkadaşlar, daha önceleri 3 seneyi geçsin a50 kullandım, telin miladı dolmak üzere olduğu için, kendime 8700tl ye, s20 fe 256gb modeli aldım, buraya kadar herşey normal, telefonu kullanmaya başladım, 15 gün sonra dokunmatik kendi kendine basmaya başladı, düzeltemedim, mecbur format atmak zorunda kaldım, şimdi ise klavye kullanırken deli ediyor beni, biraz hızlı yazmaya çalışsam, abuk subuk harflere dokunuyor kendi kendine, ben bu tür şeylere gelemem, ufak bir araştırma sonucu, maalesef telin ekranı böyleymiş, bir kaç yerde duydum dokunmatik sorunu, şimdi ise, elden çıkarmayı düşünüyorum, bana s20fe gibi donanım ve hafıza desteği gibi cihaz önerebilir misiniz, hangi telefona baktıysam, hafıza kartı desteği yok, ben kart desteği olmayan cihaz kullanmam, telefon ne olursa olsun, bütün bilgilerim hafıza kartında saklarım, telefonda pek bişey tutmam, ne olur ne olmaz diye. Neyse yardımlarınızı bekliyorum.
iyi günler dilerim
Sistemim beni 5 yıl daha götürürmü.
Merhaba arkadaşlar, malum pc fiyatları almış başını gitti. Halen 4.nesil işlemci ve donanım kullanıyorum. Tek yapabildiğim ekran kartını gtx 1070 8gb yapabildim zar zorda olsa. Önceki kartım gtx 960 4gb dı, bu kartta rdr2 forza 5 gibi oyunları orta ve düşük grafiklerde 40 ile 60fps arası rahat oynatıyordu. Sistemim bu şekilde, bana komple değiştir felan demeyin, yapamam yapamıyorum, o kadar gücüm yok maalesef.
Philips 243V 1080p 5ms 75hz (Analog+DVI+HDMI) Full HD IPS Monitör
Intel® Core™ i7-4790 İşlemci 4ghz
MSI Z97 Gaming 5 Intel Z97 3300MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart
Gtx 1070 8gb
Kingston 16gb 4x4 drr3 1600
240gb ssd3 + 3tb normal hardisk
Bu sistem ile devam ediyorum, şimdi forza 5 ve cyberpunk 2077 gibi oyunları çok rahat oynuyorum, yorumlarınızı alayım gençler
KONU SİLİNSİN
|
Starcraft 2 ye online arkadaş arıyorum
Pc Earth 2150 ve 2160 online arkadaş arıyorum
konu silinsin
Konu silinsin
Meslek: oyuncu
Don't worry be happy. S20 FE :https://forum.donanimhaber.com/samsung-s20-fe-fan-edition-ana-konu-rom-custom-rom-root-edit-snap865--156753359 |
imza mimza yokk |
hakkımda yok. bitti oyuncuyum |

Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.184
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 66.416 (Bu ay: 1.864)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.451 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar