< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 28 Haziran 2022; 10:22:44 > |
KONU SİLİNSİN

-
-
Hediyeler:
Miui 12 Süper canlı resimler : passport: HeGepWiuJpdRX2CenLYLaWAs8hBM3DiajjT80NfTj-U
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 3 Nisan 2022; 23:55:39 > -
1 nümra benim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fresh romdan görüntüler eklendi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
............
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 1 Nisan 2022; 16:15:38 > -
Yerimizi alalım.
Malum benim telefonun anakartında problem vardı ve sürekli açılıp kapanma sorunu vardı. Belki düzelir diye fresh 3.4. sürümü yükledim ama düzelme olmadı maalesef ki.
Bende düzeldi.
Sorunsuz kurdum. Ancak ilk başta sorun çıkarmazken birkaç dakika sonra kapanma döngüsüne giriyor. Kernel yüklemeye çalıştım ama onuda beceremedim sanırım. Sizin videoları ve paylaşımları takip edip tekrar bir denerim.
Twrp uzerinden mint kernel yukle.
-
İndirip deneyim, inşallah işe yarar.
Hocam aosp rom yükledikten sonra fresh gibi one iu romlara geçmeden önce odinden stock rom kurup sonra fresh romu yüklemeniz lazım. Belki sizdeki problem odur.
Defalarca stock rom kurup denedim. hatta android 10 stock üzerinden bile denedim. TWRP eski yeni bütün sürümlerini denedim, orange fox bile denedim ama olmadı.
artık denemekten vazgeçtim hocam :) Başka sürümler çıkarsa müsait günde tekrar denerim.
-
1 rom linki eklendi.
Dosyalar kendi upload ettiğim linkler olacaktır, silinme gibi bir dert olmayacaktır arkadaşlar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X