Şimdi Ara

Video Çekerken Kamera değiştirmek Mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
13.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben video çekerken kamerayı değiştirmek istiyorum. Bunu yapabileceğim herhangi bir program var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Video Çekerken Kamera Değiştirmek

Video çekerken kamera değiştirmek, farklı açılar ve perspektifler elde etmek için oldukça faydalıdır. Bu özellik, özellikle çoklu kamera sistemine sahip akıllı telefonlar ve profesyonel video kameralarda mevcuttur.

Xiaomi Video Çekerken Kamera Değiştirme

Xiaomi akıllı telefonlarında video çekerken kamera değiştirmek için genellikle aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Video kayıt moduna geç.
    2. Kamera değiştirme simgesine (genellikle iki dikdörtgen, biri üzerinde bir ok işaretiyle) dokun.
    3. Değiştirmek istediğin kamerayı seç.

Samsung Video Çekerken Kamera Değiştirme

Samsung akıllı telefonlarda video çekerken kamera değiştirmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Video kayıt moduna geç.
    2. Kayıt düğmesini basılı tut.
    3. Kamera değiştirme simgesine dokun (genellikle iki daire ve bir ok işaretiyle).
    4. Değiştirmek istediğin kamerayı seç.

Instagram Video Çekerken Kamera Değiştirme

Instagram'da video çekerken karma değiştirmek için şu adımları takip etmelisin:

1. Hikayeler moduna geç.
    2. Kayıt düğmesini basılı tut.
    3. Kayıt sırasında ekranı yukarı veya aşağı kaydırarak ön ve arka kamera arasında geçiş yap.

Video Çekerken Kamera Çevirme

Bazı video kameralarında, çekim sırasında kamerayı manuel olarak çevirme özelliği bulunur. Bu özellik, özellikle panorama çekimleri veya geçişli çekimler için faydalıdır. Kamera çevirme özelliğinin nasıl kullanılacağı, kullanılan video kamerasına göre değişir.

Önemli Notlar:

• Kamera değiştirme özelliğinin kullanılabilirliği, kullanılan cihazın modeline ve yazılım sürümüne bağlı olabilir.
    • Video çekerken kamera değiştirmek, özellikle hareketli nesneleri çekerken, düzenleme aşamasında uyumu sağlamak için dikkatli yapılmalıdır.
    • Kamera değiştirirken, bir gecikme veya kısa bir kesinti oluşabileceğini göz önünde bulundurmalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • P.Kurmay Albay kullanıcısına yanıt
    İmkansız değil, ama Android'deki hiçbir sürücü bunu desteklemiyor.

Yani yapamazsınız ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

İmkansız değil, ama Android'deki hiçbir sürücü bunu desteklemiyor.

Yani yapamazsınız ne yazıkki.

Teşekkürler hocam cevap için.
  • Arkadaşlar ben de böyle bir şey arıyorum. Şu dönemde var mı bunu yapan program?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.