Arkadaslar 6 senedir s6 edge plua kullaniyorum. Aslinda memnunum ama bataryasi yeterli gelmitor. 2 defa batarya degistirdim ama yine de sarj tutmuyor. Gozume note 20 ultra carpti. Sizce parasinin hakkini veren hir telefon mu . Veya 12bin civarina baska ne alinabilir mtk islemcili olmayan. An itibaroula teknosadan note 20 ultra aldim. Umarim memnun kalirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 19 Nisan 2022; 13:43:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Note 20 Ultra Kullananların Yorumları ve 12 Bin TL'ye Alınabilecek Alternatifler
Note 20 Ultra Kullanıcı Yorumları
Samsung Note 20 Ultra, özellikleri ve performansı ile dikkat çeken bir akıllı telefondur. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve cihazın aşağıdaki yönleri beğenilmektedir:
- Güçlü işlemci ve yüksek performans
- Geniş ve yüksek çözünürlüklü ekran
- Çok yönlü kamera sistemi
- Kalem desteği ve gelişmiş not alma özellikleri
Ancak, bazı kullanıcılar aşağıdaki konularda şikayetlerde bulunmaktadır:
- Pil ömrü yetersiz
- Aşırı ısınma sorunu
- Kullanıcı arayüzündeki hatalar
Note 20 Ultra Kronik Sorunları
Bazı Note 20 Ultra kullanıcıları, cihazlarında aşağıdaki kronik sorunları bildirmiştir:
- Ekran titremesi
- Kamera arızaları
- Uygulama çökmeleri
- Kablosuz bağlantı sorunları
12 Bin TL'ye Alınabilecek Alternatifler
12 bin TL'ye Note 20 Ultra'ya benzer özelliklere sahip aşağıdaki alternatif cihazlar düşünülebilir:
- iPhone 13 Pro
- Google Pixel 6 Pro
- OnePlus 10 Pro
- Xiaomi 12 Pro
Bu alternatif cihazların her birinin kendine göre artıları ve eksileri vardır. Seçim yapmadan önce cihazların özelliklerini dikkatlice karşılaştırmanızı öneririz.