Şimdi Ara

Samsung telefonda olmayan bildirim sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anne ve babama aldığım a52ve a23 telefonlarda devamlı aynı saatlerde bildirim sesi geliyormuş ama ekranda bişey yok, ayarlara falan baktım bişey göremedim bunun çözümü nedir acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

• Bildirim geçmişini aktif edin, o saatlerde o ses gelince tekrar kontrol edin. Eğer yine bildirim geçmişinde o belirttiğiniz sorun gözükmüyorsa, telefonda kullanmış olduğunuz kılıfın içinde veya yakınında NFC özellikli herhangi bir kart olup olmamasına dikkat edin. Telefon boşta dururken bile NFC özellikli bir kartı telefonun arka bölümüne yaklaştırırsanız bildirim sesi gibi bir şey çıkarır.

Onun dışında, samsung health'i devre dışı bırakın. Hala sorun devam ediyorsa bildirin başka bir kaç çözüm daha öneririm.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bunlara bakayım bi
  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Az önce açtım bildirim geçmişini, sabah 6da geliyormuş sesler yarın kontrol edebilirim, bahsettiğiniz diğer çözümler nedir acaba?
  • Kimsenin bilgisi yokmu?
  • Aynı sorun bende de var. Bildirim geçmişine bakıyorum hiçbirşey yok. Ama bildirim sesi geliyor.

• civil67 C kullanıcısına yanıt
    Evet sinir bozucu olay, arkadaş bidaha girip öneri de bulunmadı. Görseldeki adımları yap bakalım işe yarayacakmı Samsung telefonda olmayan bildirim sesi geliyor
  • Catlog programları ile bulunur belki ama arka planda çalışır mı veya uğraşılır mı bilmem. Basit olarak tüm uygulama izinlerini devre dışı bırakmayı önerenler var. Gerektikçe izin verirsiniz ve belki suçlu uygulamanın izni verilmemiş olur.

bazı kaynaklar:

https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01212142/

oneplus community
    Random notification sound but no notification
    https://community.oneplus.com/thread/1377071

android random notification sound diye de aranılabilir, maalesef deneme şansım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 14 Ocak 2024; 10:6:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.