|
Bildirim
Yanlıştır o, dış güçlerin bir oyunudur. iOS işletim sisteminde hata olamaz her zaman stabildir. Ne demek telefondan garip garip sesler geliyor? Böyle şey mi olur?
|
apple hata ve bug seviyesinde microsoft ile yarışıyor maşallah. sen kimsinde microsoftu geçecen:)
|
Android kullanıcılarına yıllarca çok b*k attınız. Yok donuyor, yok hacklenirsin, yok servisi yok. Beter olunuz. |
İos 17 ile batırdı. 18 ile sıvıyor..
|
yoksa stabil stabil diye ses mi çıkartıyor?
|
Dh haberi gizchina’dan almış, o da gitmiş shiftdelete’den almış. Shiftdelete’nin bir tarafları kalkık haberinde kaynak belirtilmemiş.
Kaynak bu; https://www.reddit.com/r/ios/comments/1firm2d/audio_sounds_weird_after_update_to_ios18/ Sorun tamamen Apple’ın bazı iPhone’ların iOS 18 ile kullanılacak ses yongası için sürücüyü eksik yada hatalı uyarlamasından kaynaklanıyor. Sorun Apple’ın halt yemesi. Mistik bir durum yok. iOS 18 ile beraber ses kalitesi düşmüş ve bazı ses kodekleri çözülürken garip sesler geliyormuş. Bu da kötü yazılmış sürücü demektir. Habercinin asıl bunu haber yapması gerekirdi. Teknoloji habercisi iq yükselten haberler yapmalı. Böyle saçma sapan zekamızla alay eden haberler değil. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 18 Kasım 2024; 18:20:28 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 18 Kasım 2024; 19:26:55 > |
|
|
ios 18 gerçekten apar topar çıkartılmış bug dolu sorunlu bir işletim sistemi. Apple artık her sene işletim sistemi çıkartmayı bırakmalı işletim sistemleri 2 senede bir çıkartılmalı. Bu şekilde developer ekibi 1 seneye sıkışmadan daha rahat çalışır her özellik, her fonksiyon geniş bir zaman aralığında test edilir, buglar tespit edilip düzeltilir, beta sürümler 6 ay önceden açılır ve işletim sistemi stabil bir hale geldikten sonra duyurulur ve yayınlanır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Kasım 2024; 21:44:22 > |
|
|
|
|
Android kullanıcılarına yıllarca çok b*k attınız. Yok donuyor, yok hacklenirsin, yok servisi yok. Beter olunuz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Kasım 2024; 1:19:53 > |
Yabancı değil bizim kız yeldadır o konuşan |