Şimdi Ara

iPhone'da sıra dışı hata: Telefondan 'garip' sesler geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #7
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone'da sıra dışı hata: Telefondan 'garip' sesler geliyor
    Apple’ın kısa süre önce yayınladığı iOS 18, yeni özellikleriyle dikkat çekerken beklenmedik sorunları da beraberinde getirdi. Bunların çoğu günümüzde çözülmüş olsa da, farklı biçimlerde yeniden ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de kullanıcılar, iPhone'ların istemsiz acil aramalar yaptığından ve "garip sesler" çıkardığından şikayetçi.

Apple, sorunu doğruladı

Apple’ın iOS 18 güncellemesi, son dönemde yenilikleri kadar sorunlarıyla da gündemde. iOS 18 güncellemesini yükleyen çok sayıda kullanıcı, şimdi de telefonlarından garip sesler geldiğini söylüyor. Hatta Reddit'te bulunan bazı kullanıcılar, bunların belirsiz konuşmalar olduğunu iddia etti. Dolayısıyla ortada bir güvenlik endişesi de bulunuyor.

Keza bu sorunun donanım arızasından kaynaklanıyor olabileceği gibi yazılımsal bir hata ihtimalini de mevcut. Neyse ki Apple, kullanıcı şikayetlerinin artması üzerine bu hataların farkında olduğunu ve üzerinde çalıştığını açıkladı. Şirket, kısa süre içinde bir düzeltme yayınlamayı planlıyor. Öte yandan sorunun kaynağı veya hangi modellerin etkilendiğine ilişkin bilgiler henüz paylaşılmış değil.

Ayrıca Bkz.Apple AirTag'in beklenen kayıp eşya özelliği tanıtıldı: THY de destekleyecek

Apple’ın geçmişteki sorunlara hızlı yanıt verdiği bilindiğinden, kullanıcıların bu konuda çok beklemeyeceğini söyleyelim. Şimdilik sorunun kesin bir çözümü yok. Ayrıca iOS 17’nin imzalama süreci durduğu için kullanıcıların OS 17’ye geçiş yapamayacağını belirtelim. 

Kaynak:https://www.gizchina.com/2024/11/18/unwanted-sounds-from-iphones-whats-happening-with-ios-18/

• Dh haberi gizchina’dan almış, o da gitmiş shiftdelete’den almış. Shiftdelete’nin bir tarafları kalkık haberinde kaynak belirtilmemiş.

Kaynak bu;
    https://www.reddit.com/r/ios/comments/1firm2d/audio_sounds_weird_after_update_to_ios18/

Sorun tamamen Apple’ın bazı iPhone’ların iOS 18 ile kullanılacak ses yongası için sürücüyü eksik yada hatalı uyarlamasından kaynaklanıyor. Sorun Apple’ın halt yemesi. Mistik bir durum yok. iOS 18 ile beraber ses kalitesi düşmüş ve bazı ses kodekleri çözülürken garip sesler geliyormuş. Bu da kötü yazılmış sürücü demektir. Habercinin asıl bunu haber yapması gerekirdi.

Teknoloji habercisi iq yükselten haberler yapmalı. Böyle saçma sapan zekamızla alay eden haberler değil.
  • Yanlıştır o, dış güçlerin bir oyunudur. iOS işletim sisteminde hata olamaz her zaman stabildir. Ne demek telefondan garip garip sesler geliyor? Böyle şey mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 18 Kasım 2024; 18:20:28 >
  • Skynet
  • apple hata ve bug seviyesinde microsoft ile yarışıyor maşallah. sen kimsinde microsoftu geçecen:)
  • F35 ile ilgili Türkçe bir şeyler konuşmaya başladı benim telefonumda birden :D Video oynatıcı görünüyor kilit ekranında ama hangi videoyu oynattığını göstermiyor. Youtube'dan vs. mi oynatıyor veya bir başkasının konuşması mı bilmiyorum. Belki de iOS 18 uyumsuz bir uygulama sebep oluyor, bilemedim. Ama durum bu.
  • Aynı sorun dün benim başıma da geldi. Telefondan birden ses gelmeye başladı. Dönüp baktım bir uygulama açık değil fakat playerden bir şeyler oynuyor. Ne oynuyor göstermiyor ama ses var
  • İnstagramdaki videolar dönüyor, arkaplandaki uygulamalari kapatin duzelir.
  • yoksa stabil stabil diye ses mi çıkartıyor?
  • İos 17 ile batırdı. 18 ile sıvıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 18 Kasım 2024; 19:26:55 >
  • Ses falan yok. Siz yanlış duyuyorsunuz
  • Dandroid fanboyları yine toplanmış, beğeni almak için aynı bayat esprileri yazıp duruyorlar. 2025 olacak hala kameralar arası geçişi bile doğru dürüst yapamayan, kumlu ekran sorunu olan telefonu övmeye devam edin.
  • ios 18 gerçekten apar topar çıkartılmış bug dolu sorunlu bir işletim sistemi.

Apple artık her sene işletim sistemi çıkartmayı bırakmalı işletim sistemleri 2 senede bir çıkartılmalı. Bu şekilde developer ekibi 1 seneye sıkışmadan daha rahat çalışır her özellik, her fonksiyon geniş bir zaman aralığında test edilir, buglar tespit edilip düzeltilir, beta sürümler 6 ay önceden açılır ve işletim sistemi stabil bir hale geldikten sonra duyurulur ve yayınlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Kasım 2024; 21:44:22 >
  • Bu sadece bende var sanıyordum. Belli bir süre konuştuktan sonra karşı taraf sesinizide alamıyor.
  • Doğru bu arada benim 14 Pro Max’te
    İOS 18 Yüklendiğinden beri YouTube Shorts açık olmadığı halde açılmış gibi sesleri geliyor
  • Bende kullanıyorum ama hiç böyle bir ses olayı ile karşılaşmadım uygulamaları silip tekrar yükleyin güncelleme yaptığım için sanırım bende olmadı ama sanmıyorum neyse umarım çözerler kısa sürede
  • Resimler uygulamalarına girdiğinizde arama kısmına g ü l harflerini yazdığınızda birincisinde olmasa da ikincide uygulamadan atıyor
  • Android kullanıcılarına yıllarca çok b*k attınız.

Yok donuyor, yok hacklenirsin, yok servisi yok.

Beter olunuz.

• İşte bunlar hep stabilite yeğenim. Ayfon'dan stabilite akıyor, hata mata yok, mis gibi.

Bu arada Apple yetkilileri: Yav gardaşım siz kullanmayı bilmiyonuz, bak telefonu yannışş tutuyon, ha böyle tutacan yeğenim. Stabil tut yiğenim

quote:

bazı kullanıcılar, bunların belirsiz konuşmalar olduğunu iddia etti.

Tövbe tövbe 3 harfli olmasın, belki de 6 harflidir.

quote:

Dolayısıyla ortada bir güvenlik endişesi de bulunuyor.

Ama Apple güvenli, güvenlikli yiğenim.

quote:

Keza bu sorunun donanım arızasından kaynaklanıyor olabileceği gibi yazılımsal bir hata ihtimalini de mevcut.

Ayu da çıkabilüğ, her şey olabilüğ.

quote:

Neyse ki Apple, kullanıcı şikayetlerinin artması üzerine bu hataların farkında olduğunu ve üzerinde çalıştığını açıkladı.

He iyi bari yüreklere su serpildi, biz de endişeleniyorduk ya farkında değillerse ya da farkında olup da üstünde çalışmıyorlarsa diye. Bunları babalarının hayrına yapıyorlar sonuçta, bunlar hep lütuf.

quote:

Şirket, kısa süre içinde bir düzeltme yayınlamayı planlıyor.

Eyvallah, zahmet olacak ama yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Kasım 2024; 1:19:53 >

• Yabancı değil bizim kız yeldadır o konuşaniPhone'da sıra dışı hata: Telefondan 'garip' sesler geliyor 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.