Şimdi Ara

iPhone'da sıra dışı hata: Telefondan 'garip' sesler geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yumurtalıısucuk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Korku filmi gibi bir "bug" ı da ilk defa duyuyorum :)

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Hele heleee... Hele helee, 2 tane 16 pro da dokunmatik sorunu yaşadım. Servis çalışanları 16 da böyle geri dönüş almadık, ilkkez duyuyoruz takılıyorlar. Reddit ve youtube çalkalanıyor. Youtube'a koyduğum videoda bile ikitane tanımadığım yabancı ingilizce olarak bizdede aynı sorun var diye yorum bıraktı. Eleştirmeye açık olun, son 2 yılda baş aşağa bir grafik çiziyor işte, savunulası yanı yok. Dokunmatik ekran arızalı kutudan çıkan telefon ne demek?

Apple a götürdüğüm yorum,

https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-16-pro-iphone-16-pro-max-ana-konu--159197264-615#160009009

Ekran değişen yorum,

https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-16-pro-iphone-16-pro-max-ana-konu--159197264-616#160010224

• Yorumlar çok iyi keh keh keh :D
  • İPhone 15 te yaşanan fiziksel sorunların hic bir android telefonda yoktu, 16 ile birlikte bu sorunlar Nirvana ya ulaştı üzerine bir de yazılımsal problemler
    Apple yatsın kalksın Android tarafının açık kaynak kodlu olmasına dua etsin eğer bir üreticinin tekelinde olsaydı hiç şansı yoktu
  • ios 18 gerçekten berbat bir işletim sistemi

• Aklıma OneUI 7 Beta'sında hatalar olduğunu belirten habere "Samsung yazılım işini beceremiyor" yazan ve yerden yere vuran arkadaşlar geldi.

Ee Samsung yapamıyor, Apple yapamıyor; kim yapabiliyor yahu? Nokia mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Kasım 2024; 11:57:26 >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    "Yanlış duyuyorsunuz" -Tim Cook
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Bunlar bir donanımı ya da yazılımı kötüleyip kendini işi biliyor modunda göstermek için yazan üyeler. Salla gitsin.
  • 18 e geçtiğimden bu yana iphone 13 cihazımda klavyede akıcılığı kaybettim. Yazarken takılmalar anlık donmalar oluyor, bu durumu yaşayan var mı?

• yurdakull kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. iPhone sorunsuz demedim zaten. Ama eleştirenler öyle bir eleştiriyor ki, sanki android cihazlar kusursuzlar.

iPhone'da sıra dışı hata: Telefondan 'garip' sesler geliyor
  • "Zeki Müren de bizi görecek mi" durumu olmuş. Onlar bizi dinlerken, yanlışlıkla kanalı diğer yöne de açmışlar...

• Videosu yokmuymuş. Ses geliyorsa videosu da olması lazım. Bir habercinin haberini destekleyip güçlendirmesi kadar doğal bir şey yok.
  • jiletosman kullanıcısına yanıt

iPhone fanı değilim S25 ultrayı bekliyorum. S24 deki bazı sorunları çözerlerse almayı düşünüyorum ama kamerasında hoşuma gitmeyen şeyler var. Yapay zeka yüzünden fotoğraflar yapay gözüküyor. Kameralar arası geçiş pürüzsüz değil. Onun haricinde güzel bence.

• Dh haberi gizchina’dan almış, o da gitmiş shiftdelete’den almış. Shiftdelete’nin bir tarafları kalkık haberinde kaynak belirtilmemiş.

Kaynak bu;
    https://www.reddit.com/r/ios/comments/1firm2d/audio_sounds_weird_after_update_to_ios18/

Sorun tamamen Apple’ın bazı iPhone’ların iOS 18 ile kullanılacak ses yongası için sürücüyü eksik yada hatalı uyarlamasından kaynaklanıyor. Sorun Apple’ın halt yemesi. Mistik bir durum yok. iOS 18 ile beraber ses kalitesi düşmüş ve bazı ses kodekleri çözülürken garip sesler geliyormuş. Bu da kötü yazılmış sürücü demektir. Habercinin asıl bunu haber yapması gerekirdi.

Teknoloji habercisi iq yükselten haberler yapmalı. Böyle saçma sapan zekamızla alay eden haberler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 19 Kasım 2024; 13:52:43 >

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
  • Sesin geliş kaynağı ahize veya hoparlör mü yoksa kasanın içi miymiş? Ona göre sıvama ve skandal dozu değişir zira.
  • Androide gurban olun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.