Şimdi Ara

Telefonu açtığımda ilk an ses gitmiyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki bahsedilmiştir bilmiyorum. aradım bulamadım. ne zamandırda sinir olduğum bi durum bu. bu güneymiş yazıp sormak.

bende önceden iphone 4s vardı sıfır almıştım. bi gün fark ettim ki karşı taraf beni aradığında telefonu açıp ALO diyorum ama sesim ilk açıldığı anda gitmiyor. 2. defa ALO diyorum ve 2.si gidiyor.

sonra 5 aldım 4s deki bilgileri geri yükleme yaptım 5 de de aynı problem oldu. dedimki telefonu geri yüklediğim için ondaki hata heralde bunada geçti.

neyse.

şu an babamda da 5 var o da geçen gün diyor telefonu açıp ilk ALO dediğimde sesim gitmiyor.

annemin 4s de de aynı durum var.

bütün iphone larda böyle bi sorun var mı yada bu sorun değilde normal bişey mi?

anladınız dimi. telefon çalıyor açıp kulağıma koyup ALO diyorum ama ilk anda karşı taraf beni duymuyor ve sanki telefonu bişey demeden açıp öyle sessizce bekliyorum sanıyorlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonu Açtığınızda İlk An Ses Gitmiyorsa Neler Yapmalısınız?

Bazı kullanıcılar, özellikle de Huawei P30 Pro kullanıcıları, ilk aramada ses gitmeme veya sesin geç gitme sorunu yaşayabilmektedirler. Bu problem, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve aşağıdaki adımları izleyerek çözülebilir:

• Telefonunuzu Yeniden Başlatın: Birçok sorunu çözen basit bir işlem olan cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin.
    • Ses Ayarlarını Kontrol Edin: Ses seviyesinin açık olduğundan, kulaklığın takılı olmadığından ve hoparlörün temiz olduğundan emin olun.
    • Kılıfı/Ekran Koruyucuyu Çıkarın: Bazı kılıflar veya ekran koruyucular, sesin doğru şekilde iletilmesini engelleyebilir.
    • SIM Kartı Yeniden Takın: SIM kartın doğru takılıp takılmadığını kontrol edin. Gerekirse çıkarın ve tekrar takın.
    • Uygulama Güncellemelerini Kontrol Edin: Üretici, bu tür sorunları gidermek için yazılım güncellemeleri yayınlayabilir. Cihazınızın güncel olduğundan emin olun.
    • Güvenli Modda Test Edin: Güvenli mod, üçüncü taraf uygulamalarının devre dışı bırakıldığı bir ortamdır. Sorunun herhangi bir uygulama kaynaklı olup olmadığını kontrol etmek için cihazınızı güvenli modda başlatın.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlama: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi son çare olarak denenebilir. Ancak, bu işlemin tüm verilerinizi sileceğini unutmayın.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, teknik destek almak için cihaz üreticinizle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk açar açmaz saliseler içinde bağlantı gelmiyor olabilir gayet normal.
    Önemli olan bu kesintinin ne kadar sürdüğü.
    0-1 saniye gayet normal.
    4-5 saniyeyi buluyorsa o zaman sorun var demektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bu sorun 7.1 ile geldi ama arada yapıyor.
  • Bendede oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İlk açar açmaz saliseler içinde bağlantı gelmiyor olabilir gayet normal.
    0-1 saniye gayet normal.

yok 4-5 saniye değil. 1-2 saniye.

yani açıp hemen arkasından alo diyince geçen süre kadar işte. bende artık açıp 1sn bekliyorum sonra alo diyorum. diğer türlü dediğim gibi sanki bişey demeden açmışım gibi oluyor.

mesela annemi arıyorum o da efendim diye açıyor diyelimki. ben sadece ...dim kısmını duyuyorum.

ilk anda ses gelmiyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 29 Mart 2014; 13:15:24 >
  • Bende de var aynı sorun, bazen merak edip 2-3 saniye sessiz kalıyorum ve ben ses çıkarana kadar karşının sesi gelmiyor, oda benim sesimi almıyor...
  • 5S kullanıyorum 7.1 yükledikten sonra aynı hata bende de olmaya başladı. Sanırım yazılımsal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar bu konuyu hortlatıyorum ama yeni aldığım iphone 11 de aynı sorunu yaşıyorum, gelen aramayı açıyorum ilk 1-2 sn sesim karşıya gitmiyor sonrasında hiçbir sıkıntı yok herşey normal.. var mıdır güncelde bu sorunu yaşayan dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İlk açar açmaz saliseler içinde bağlantı gelmiyor olabilir gayet normal.
    0-1 saniye gayet normal.

yok 4-5 saniye değil. 1-2 saniye.

yani açıp hemen arkasından alo diyince geçen süre kadar işte. bende artık açıp 1sn bekliyorum sonra alo diyorum. diğer türlü dediğim gibi sanki bişey demeden açmışım gibi oluyor.

mesela annemi arıyorum o da efendim diye açıyor diyelimki. ben sadece ...dim kısmını duyuyorum.

ilk anda ses gelmiyor işte

Alıntıları Göster
    Hocam üzerinden çok zaman geçmiş ama bu sorundan bahseden sizin dışınızda kimseyi görmedim, gelen aramada ilk 1-2 sn sesin karşıya gitmemesi sorununu yeni aldığım iphone11 de yaşıyorum, siz nasıl çözmüştünüz acaba bu sorunu yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum

• admin11 A kullanıcısına yanıt
    Dostum kendi kendine duzeldi bisey yapmadim. O donem cogu kiside varmis ayni problem. Su an 11 pro kullaniyorum bu sekilde bir sorun yok. Baska sim kart takip deneme sansin varsa dene belki hattindan kaynaklidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Operatör kaynaklı herkeste var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Dostum kendi kendine duzeldi bisey yapmadim. O donem cogu kiside varmis ayni problem. Su an 11 pro kullaniyorum bu sekilde bir sorun yok. Baska sim kart takip deneme sansin varsa dene belki hattindan kaynaklidir
    Bugün başka sim ile denemedim aynı operatörden malesef aynı sorun oldu, o hat başka tekefonda bu sorunu yaşamıyor.. yardımınız için teşekkür ederim, ben bir telefonu sıfırlayım yine devsm ederse artık apple a götürürüm

• admin11 A kullanıcısına yanıt
    Benim iphone 11 de de aynı sorun var. Sizde çözüldü mü ?

• bende de aynı sorun var i phone 11
  • Aynı sorun 6S ve yeni SEde var ikisi de iOS 13
  • operatör servisleri üzerinden volteyi aktif edince sorun çözüldü bende, volta devre dışıymış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.