Şimdi Ara

Bilgisayarı açtıktan birkaç dakika sonra ses gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
32.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Samsung NP350V5C-S0KTR dizüstü bilgisayar kullanıyorum.(Win8 64bit)

Öncelikle olay herhangi bir şey yükledikten sonra değil, durduk yere oldu. Geçen gün bilgisayarı normal şekilde kullanırken (o sırada kulaklık takılıydı) sanki kulaklığı çıkartmışım gibi "bir jak çıkarıldı" uyarısı aldım. Ne oldu acaba derken baktım ses gelmiyor bilgisayardan. Neyse dedim yeniden başlatayım, başlattım baktım sorun yok ses geliyor. Aradan birkaç dakika geçti yine ses gelmiyordu. (ses gittiğinde kulaklık takıp çıkardığımda bir jak takıldı-çıkarıldı uyarısı da vermiyor)
    Aygıt yöneticisinden bakıyorum görünürde bir sorun yok ama, saatin yanındaki ses simgesine sağ tıklayıp Kayıttan Yürütme Aygıtları'na geliyorum Speakers'a (Hoparlör) sağ tıklayıp Sına diyorum "Aygıt başka bir uygulama tarafından kullanılıyor. Lütfen bu aygıtta ses çalan tüm aygıtları kapatıp, yeniden deneyin." uyarısı alıyorum. Sorun bununla alakalı sanırım. Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?

Realtek'in sitesinden sürücüyü güncelledim olmadı, son çare Recovery yaptım buna rağmen sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtlg -- 16 Haziran 2014; 8:54:24 >

• Cwvap geç olsa da başkaları için belki yardımcı olabilir diye yazmak istedim.
    Aynısorunu ben de yaşadım.
    Yabancı sitelerde bulduğum çözüm şu
    Bilgisayar sağ alt ekranından Realtek HD Audio yöneticisine sağ tıkla- ses yöneticisi- varsayılan biçim- 48000 olanı 44100 yapacağız.
  • şu sıralar aynı bilgisayarda aynı sorunu yaşıyorum.neyden kaynaklanıyor anlamış degilim.bilgisayar sanki ses üretemiyor gibi.can sıkmaya basladı bu lanet samsung ürünü
    44100Hz yaptım yine aynı sıkıntı devam ediyor.
    siz sorunu çözebildiniz mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksolo

Cwvap geç olsa da başkaları için belki yardımcı olabilir diye yazmak istedim.
    Aynısorunu ben de yaşadım.
    Yabancı sitelerde bulduğum çözüm şu
    Bilgisayar sağ alt ekranından Realtek HD Audio yöneticisine sağ tıkla- ses yöneticisi- varsayılan biçim- 48000 olanı 44100 yapacağız.

44100'ü işaretlediğim anda otomatik 48000'e geri atıyor. işaretleyemiyorum da. sizde böyle olmuş muydu veya bir çözüm yolunuz var mı?
  • 44100 yapmama ragmen 48000 yapiyor kendisi.
  • ses varken 44100 oluyor, yaptım ama degisen bise olmadı..ses gidikken ise o ayarı elettirmiyor dediginiz gibi.
  • wtlg W kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 13 Temmuz 2014; 20:18:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesafesiz kullanıcısına yanıt
    yok hocam sorun devam ediyor. Dediğinizi denedim ama olmadı. Yok mu bu işin başka çözümü?
  • bende de tıpa tıp aynı problem var 2-3 gündür uğraşıyorum ama olmuyor.. ses 48000 den aşağı düşürülmüyor ne yapacağımı bilmiyorum benim laptop ta samsung
  • Arkdslr nabıcz bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesafesiz kullanıcısına yanıt
    hoparlörden başka aygıt yok zaten ve varsayılan olarak gözüküyor sına dediğimde hata veriyor
  • Cözüm bulunamayan brsy olrak klıck herhlde bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin olmamakla birlikte sorunun alttaki windows update güncelleştirmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

x64 tabanlı sistemler için windows 8 güncelleştirmesi (KB2967916) (İsteğe Bağlı)

Ben bu sorunu geçen ay yaşamıştım, o gün 7-8 tane güncelleştirme yayınlanmıştı. Hepsini topluca yükleyip bilgisayarı yeniden başlattığımda ses gelmiyordu. Günlerce sorunu çözmeye çalışmıştım, olmayınca bilgisayarı samsung servisine verdim. Bilgisayarı servisten aldığımda tüm güncelleştirmeleri tekrar yükledim (yukarıda bahsettiğim güncelleştirme hariç) yaklaşık 3 hafta sorunsuz kullandım ancak geçen gün yeni güncelleştirmeler yayınlanınca yukarıdaki güncelleştirmeyi onlarla birlikte yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım ses yine gelmiyordu.

Eğer bu ses sorununu sizde güncelleştirme yaptıktan sonra yaşamaya başladıysanız Windows Update'i açıp Güncelleştirme Geçmişini Görüntüle'ye tıklayıp yukarıdaki güncelleştirme yüklenmiş mi bi bakın isterseniz. Eğer sorun gerçekten bu güncelleştirmeden kaynaklanıyorsa bilgisayarınıza Recovery yapıp, yukarıdaki update'i yüklemeden tüm updateleri tekrar yüklemenizi öneririm.

güncellemeden sonra oldu aynen ama update leri falan nasıl nerden yeniden yükleyeceğim hakkına bilgim yok
  • aynı sorunu bende yaşıyorum
  • Bende bu sorunu yaşamaktayım. Üstteki çözümler ise işe yaramadı.
  • ben de aynı sorundan muzdaribim,yokm mu bu sorunu yaşayıpta çözen yada çözümü hakkında bilgisi olan.Ses bilgisayarı yeniden başlattığımda geliyor fakat laptop kendini uyku moduna aldığında yada hazırda beklemeye geçtiğinde geri gidiyor.Hoparlörü sına dediğimde ise "bu aygıt başka bir uygulama tarafında kullanılıyor.lütfen bu aygıtta ses çalan uygulamayı kapatıp yeniden deneyin diye uyarı" veriyor.Bende önceki arkadaşlar gibi üç gün önce windows 8 güncellemesi yaptım.Üç gündür kafam buna takıldı.PLEASE HELP!!!!!
  • Dostum aynı sorunu bende yaşıyordum,uyku modunda çıkınca ses gidiyor gelmiyor,illa resetten sonra düzeliyor,wtlg nikli arkadaş anlatmış o yöntemi bende az önce yaptım kaldırdım o güncelleştirmeyi cihazı uyku moduna alıp tekrar açtığımda ses gelmeye devam etti sorun düzeldi yani,sende bir dene bakalım.
  • hocam bende KB2967916 güncellemesi yüklü degil.istege baglı güncelleştirmelerde gözüküyor yüklenmemiş halde.8 temmuzda yayımlanmış.sıkıntı son sürat devam ediyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.