Şimdi Ara

Laptop açıldıktan 30 dk sonra kapanıyor servisten geldi yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açıldıktan 30 dk sonra kapanıyordu her seferinde servise gönderdim hdd yenilemişler pil değiştirmişler windowsu kurmuşlar bütün donanımların testini yapmışlar hepsi çalışır durumda arızalar giderildi yazıyordu. geldiğinde açtım laptobu yarım saat sonra kapandı. kapanırken güç kesiliyormuş gibi oluyo hemen kapanıyor yeniden başlatma falan değil acil yardımmm

• Bu kadar size masraf yaptırıp problemi çözememişlerse , verdiğiniz paraya yazık olmuş ,hemen servise geri gönderin . sorunu çözemezlerse değişen parçaları iade edip paranızı geri alın .
    problem termal veya donanımsal olabilir ,iyice test etmeden kesin yargıya varmak olmaz ,olsa olsa servisin rastgele donanım değiştirmesi gibi olur .
  • garanti kapsamında herhangi bir ücret ödemedim. daha önce de iki kez garantiye gitti açılmama sorunundan anakart değişti üçüncü sefer bunlar değişti hala sorun veriyor. bu sorun yazılım kaynaklı olabilir çünkü windows 8i yenilerken bilgisayar uzun süre açık kalıyor
  • 1 Yıl içinde aynı arıza sebebiyle 3 kez servise giden cihazınızı yenisini vermek zorunda olduklarını biliyorum ,isterseniz Tüketici haklarından bunu bir araştırın .
  • hangi marka bu notebook bu kadar problem cıkartan?
  • Lenovo Z510 İ5 İşlemcili , bide çok fazla kullanılmıyor bende iki tane laptop var ikiside lenovo diğerini sürekli kullanıyorum bu çok az kullanılıyor sürekli arıza veriyor değişimini de istedim arızalar giderildi diyerek geri gönderdiler
  • Özür dilerim 4 kez miş .

İnternette araştırırken bunu buldum .

Tüketici Sorunları Hakem Heyeti, garanti süresinde 1 yıl içerisinde aynı arızadan dolayı 4 kez tamire giden cep telefonunun cihaz bedelinin tüketiciye ödenmesine karar verdi.Şikayetvar Yöneticisi Dr. Ömer Deveci, “1 yıl içerisinde aynı arızanın 4 kez veya daha fazla tekrarlanması ve bu arızaların üründen yararlanamamayı sürekli hale getirmesi durumunda bedelin iadesi yapılır” dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 21 Mart 2015; 10:35:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garantiye göndermek istemiyorum sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü laptop yeni gibi tüm parçaları değişti bi yardımı olabilcek var mı
  • Yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorsunuz !.
    Yetkili servis işletim sistemi yüklüyor ,driverları yüklüyor , tertemiz bir H.D olarak düşünürsek ,eve geliyorsunuz ,oyun vs program yüklemiyorsunuz ve açıyorsunuz ve 30 Dk sonra kapanıyor .
    Yani size göre işletim isteminde veya driverlarda sorun var .
    Ya eksik bilgi veriyorsunuz bizlere veya başka bir işlem sonucu Notebook kapanıyor .
    Serviste 30 DK çalıştırın . Kapanacakmı .
  • bir dahakine aklında bulunsun garanti kapsamında ki pcde donanımsal sorun tespit edildiğinde direk değişim talep etme hakkınız var çoğu insan bunu bilmiyor adamlar sana söylemez değişim yapalım diye parçayı değiştirmek işlerine geliyor
  • servisten bütün donanım aygıtlarını test etmelerini istemiştim test edildiğine ve hepsinin çalıştığına dair belgeyle gönderdiler yani donanım sorunu olmadığını varsayıyorum. yaklaşık 45 dkdır bilgisayarı sıfırlıyorum kapanma olmadı fakan pc açıldığı andan windows ekranı geldiği andan 30 dk sonra kapanıyor bu yüzden yazılımsal bir problem olacağını düşünüyorum driverları ve windowsu tam anlamıyla güncelleyebilsem kapanmadan duruma bakıcam fakat güncelleme yaparken kapanıyor
  • bir daha göndermem gerekirse zaten değişimini isticem
  • Hocam sonuç ne oldu aynı sorun ben de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.