arkadaşlar lütfen yardım edin :( evde kullandığım bsayar ın güç düğmesine basıyorum makine açılıyor fakat 30-40 saniye sonra kendiliğinde kapanıyor.Tekrar açılmıyo ancak güç kablosunu çıkarıp takarsam ondan sonra aynı işlemleri tekrarlıyo çalışmıyooooo.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
monitore goruntu veriyormu acildiginda
quote:
Orijinalden alıntı: m19052007
monitore goruntu veriyormu acildiginda
ilgine teşekkür ederim kardeş sağol ,malesef ekranda görüntü gelmiyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: ram.yu
ilgine teşekkür ederim kardeş sağol ,malesef ekranda görüntü gelmiyor :(
Alıntıları Göster
Anakart'ta bi problem olabilir veya psu nedir.
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
Anakart'ta bi problem olabilir veya psu nedir.
Alıntıları Göster
Bu problem olmadan önce bir elektrik kesintisi veya voltajlarda bir anormallik oldu mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera
Bu problem olmadan önce bir elektrik kesintisi veya voltajlarda bir anormallik oldu mu ?
Alıntıları Göster
Acilll deyince kafanı monitöre soktun kan kaybediyosun çıkartamıyosun ve yardım istiyosun sandım..şaka bir yana başlık seçiminde dikkatli olup kullandığın başlıkta yardım istediğin konu hakkında bilgi verirsen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız okur ve diğerlerine vakit kaybettirmemiş olursun...Saygılar..
quote:
Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera
Alıntıları Göster
ana güç kablosunun içindeki klemenslerde gevşeme yada kablonda bir problem olabilir.
arkadaşlar yüzlerce kez yazılmasına rağmen hala acil, yardım , imdat vs tarzda mesajlar atıyorsunuz. lütfen konu başlığını konuyla alakalı olarak yazalım. rütbeli arkadaşların da cevabı yazdıktan sonra altına uyarı mesajlarını yazlamalarını rica ediyoruz.
Alıntıları Göster
bildiğim kadarıyla olmadı.Ben pover sup ısöktüm ve devrelerini kontrol ettim mamometreyle yanan bir parça yok CD,CD-RW ve HDD ye giden soketlerde elk.akımı mevcut beni şaşırtanda bu zaten onlara elk gidiyor fakat ne klavye ne ekran HDD,CD,CD-RW ım çalışmıyoooor. :(
quote:
Orijinalden alıntı: andac_bagtir
ana güç kablosunun içindeki klemenslerde gevşeme yada kablonda bir problem olabilir.
arkadaşlar yüzlerce kez yazılmasına rağmen hala acil, yardım , imdat vs tarzda mesajlar atıyorsunuz. lütfen konu başlığını konuyla alakalı olarak yazalım. rütbeli arkadaşların da cevabı yazdıktan sonra altına uyarı mesajlarını yazlamalarını rica ediyoruz.
saygılar
Alıntıları Göster
Farklı bir güç kaynağıyla deneme şansın varsa denemeni öneririm..
quote:
bildiğim kadarıyla olmadı.Ben pover sup ısöktüm ve devrelerini kontrol ettim mamometreyle yanan bir parça yok CD,CD-RW ve HDD ye giden soketlerde elk.akımı mevcut beni şaşırtanda bu zaten onlara elk gidiyor fakat ne klavye ne ekran HDD,CD,CD-RW ım çalışmıyoooor. :(
Alıntıları Göster
BAŞLIK için ÖZÜR DİLERİM.Aklıma o an için bişi gelmedi
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ram.yu
ilgine teşekkürler.
dediğim gibi yedek bir ana güç kaplon varsa demeneni öneririm. saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: andac_bagtir
quote:
Orjinalden alıntı: ram.yu
ilgine teşekkürler.
dediğim gibi yedek bir ana güç kaplon varsa demeneni öneririm. saygılar
Alıntıları Göster
malesef
quote:
malesef
Alıntıları Göster
power ı değiştir
quote:
Orijinalden alıntı: enginistrator
power ı değiştir
Alıntıları Göster
Baslık secimleriniz konu icerigi ile ilgili olsun.
Gerekli düzenlemeyi yapınız.
quote:
Orijinalden alıntı: visualize
Baslık secimleriniz konu icerigi ile ilgili olsun.
Gerekli düzenlemeyi yapınız.
Alıntıları Göster
arkadaşlar benim ana kart galiba sizlere ÖMÜR :( başka güç kaynağı ile denedim ÖLDÜ
quote:
arkadaşlar benim ana kart galiba sizlere ÖMÜR :( başka güç kaynağı ile denedim ÖLDÜ
Alıntıları Göster
bendede bi kere olmuştu bilg. nede olsa gitti diye işlemciyi fln söktüm sonra taktığımda çalışıodu:D
quote:
Orijinalden alıntı: 11_yavuz
bendede bi kere olmuştu bilg. nede olsa gitti diye işlemciyi fln söktüm sonra taktığımda çalışıodu:D
Alıntıları Göster
aynı şey banada oldu power a fazla yüklenmişsin ve kondansatörleri patlamış yada hasar görmüş kısaca arkadaşlarında dediği gibi değiştir
quote:
Orijinalden alıntı: Royal Janisarry
aynı şey banada oldu power a fazla yüklenmişsin ve kondansatörleri patlamış yada hasar görmüş kısaca arkadaşlarında dediği gibi değiştir
Alıntıları Göster
arkadaşlar: kondansatörleri-transistörleri ve tristörleri ,diyotları kontrol ettim fakat arıza yok gibi nasıl olcak şimdi
quote:
arkadaşlar: kondansatörleri-transistörleri ve tristörleri ,diyotları kontrol ettim fakat arıza yok gibi nasıl olcak şimdi
Alıntıları Göster
o anakartı başka bir pc de denemeye çalışma imkanın var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kinglion
o anakartı başka bir pc de denemeye çalışma imkanın var mı?
Alıntıları Göster
zannedersem yok kinglion neden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme