Merhaba,
31 ocak 2024 tarihinde satın almış olduğum OEM hazır sistem içerisinde bulunan intel i7 14700K işlemci arızalandı ve 11 ağustos 2024 pazar günü vatan bilgisayara teslim ettim. 20 gün sürecek olan yasal süreç 9 eylül 2024 tarihinde tamamlandı. İşlemcim hala vatan bilgisayar genel merkezde yurt dışına gitmek için kota bekliyor statüsünde bulunuyor.
Süreç içerisinde defalarca vatanbilgisayar ile görüşme gerçekleştirdim. Her defasında bana 20 iş gününün intele ulaşınca başlayacağını ifade ettiler. Kendilerine tüketici kanunlarını hatırlatmama rağmen süreci devamlı geçiştirdiler.
Bugün 10 eylül 2024 yani 21. iş gününde vatanbilgisayar genel merkezi tekrardan aradım.
Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede 20 günün tamamlandığını tekrardan ifade ettim. kendileri Bana 20 iş günü intele ulaşınca başlar diye tekrardan hatırlattı. bende aksini belirterek süreç sizde başlıyor diye belirttim ve değişim talebimi ilettim. Kendisi oflaya puflaya büyük ihtimal red gelecek bilginiz olsun diyerek talebimi iletti.
16. iş gününde işlemciyi bizlerinde direk intele gönderebileceğimizi öğrendim fakat 20 iş gününe az kaldığı için işlemciyi vatanbilgisayardan geri çekmedim. Ülkenin sözde önde gelen teknoloji firmasının yaşattığı deneyim bu şekilde üzücü ve komik durumdadır. Tam 1 aydır bilgisayarsız bir şekilde vatanbilgisayarın keyfini bekliyorum.
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 157 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar