|
iPhone 16 Pro Max vs Galaxy S24 Ultra karşılaştırması: Hangisi daha üstün?
-
-
Sadece ios için bile iPhone alınır. Samsung gitsin kumda oynasın!
Ayrıca Apple çevreye ve doğaya çok daha duyarlı bir şirket. Sarj cihazını ekstra parayla ilk Apple satmaya başlamıştı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 10 Eylül 2024; 14:3:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes sığınaklara tekrar ediyorum herkes sığınaklara.
Şu önümüzdeki 1 ay Apple heyecanı geçene kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kahkaha attım
Apple almak bmw motorlu tofasa benzer samsung ise her konuda eşit kalitede iyi kalite sunar samsungta çevreyi düşünüyor kutuda sarj aleti yok ios 17 ios 16 sorunlu yazılım dagdaki kurtlar bile bu kadar ulumaz
En dikkat çekici nokta burası:
Iphone 16 Pro Max Samsung S24 Ultra
1199 dolar, Türkiye satış fiyatı: 99.999 TL 1.299 dolar, Türkiye satışa fiyatı 75.499 TL
Ya Apple'ın fiyatının bu kadar yüksek olmasının sebebi "vergiler" değil ya da Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma politikası izliyor.
-
Evet. Samsung'un Türkiye'ye özel fiyatlandırma politikası var, daha doğrusu bölgesel fiyatlandırma politikası var
-
Ben gayet memnunum bence iOS Android den çok çok çok daha iyi . Bu tartışılmaz bir gerçek. Zaten eline para geçen herkes ilk olarak Apple aliyor
Bu arada şarj aletini kutudan ilk Apple çıkarmıştı . Samsung hatta dalga bile geçmişti ama sonra tukurdugunu yaladı .Apple dan sonra o da şarj aletini kutudan çıkardı ama çok geç kaldı .
Ben mesela Appledan telefonda ki bazi özelliklerini falan da parayla satmasını bekliyorum . Paralı abonelik tarzı bir şey olabilir. Çevrecilik ve doğayı korumak için artık bunlar şart. Doğaya yeterince zarar verdik şükürler olsun ki Apple doğaya her yıl düzenli olarak harcama yapıyor.
Bence de Apple en çevreci şirket olabilir. Hatta bunu bir adım öteye taşımalı, cihazlar kese kağıdında satılmalı. Ne o öyle kutu - ambalaj falan...
Keşke Samsung'un logosu da ısırılmamış bir armut olsaydı, o zaman elma mı, armut mu derdik.
-
Bu yorumu yazarken kötü bir şey yemedigine icmedigine eminmisin kullanıcılar para vermek zorunda kalıyor sarj aletine ekran koruyucuya ben appleye soylucem posette yollucak telefonları kutusuz artik iosun neresi iyi ios 17 ios 16 hatalarla dolu android eskisi gibi kötü değil samsung 7 yıl güncelleme veriyor apple hala 5 yıl haykirdim bu yorumuna anladım sen Renault arabaya biniyorsun kiskandigin için bmwye laf atiyorsun üzüldüm
Ne demek "Isırılmamış"!? O ısırılmış olacak, oradaki ısırığın anlamı "Halk taraftarı bi marka" demek... Sen bu çok derin anlamı bozuyorsun, hem Apple her yıl doğaya yatırım yaparak binlerce elma ağacı dikiyor.
Galaxy S24 Ultra şu an amazonda 59 bin TL'den satın alınabiliyor. Fiyat farkı çok yüksek.
-
En iyisi samsung a05 almak. 6500tl bugün aldın yarın düşse kırılsa çalınsa canın yanmaz gider bi daha alırsın ben a05de alamam o ayrı konu.
-
Bu sene yeni bir telefon alacak olsam soracağım tek soru var: Hangi cihaz hayatımı daha fazla kolaylaştıracak?
Yıllardır telefonların gelişimleri çok yavaş ilerliyor. Bir önceki seriden pek bir farkları yok. Az biraz iyi kamera, biraz hızlı şarj artık ilgimi çekmiyor benim. Yapay zekayı ekosistemine en iyi entegre eden, beni basit işleri manual olarak yapmaktan kurtaracak telefon kazanır.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 10 Eylül 2024; 15:46:42 > -
yıllarca Asya da cocuk işçi çalıştıran apple mı duyarlı bırakın bu isleri cıkarı olmayan hiçbir iş yapmaz apple bunu bütün
dünya biliyor bellı ki senı gece yatakta gunduz ayakta uyutuyorlar üzücü
Şarj aletini kutuya koymamanın çevreye, doğaya duyar için olduğunu düşünüyor arkadaş. Sanki kendisi şarj aleti almayıp, telefonu güneş enerjisiyle şarj edecek.
-
Donanım bir yana, yazılım olarak iPhone daha üstün.
-
neredeyse 2 adet S24 Ultra yapıyor doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 10 Eylül 2024; 16:55:00 >
-
Katılıyorum, hatta fabrikadan halka parça parça satsınlar, herkes istediği parçayı alıp evde birleştirsin. Telefonda istemediği şeyi almasın kimse, böylesi daha çevreci olur. Mesela ben bir kamera sensörünü/lensini almam, iki tanesi yeter bana.
Kahkaha attım
|
En dikkat çekici nokta burası:
Iphone 16 Pro Max Samsung S24 Ultra 1199 dolar, Türkiye satış fiyatı: 99.999 TL 1.299 dolar, Türkiye satışa fiyatı 75.499 TL Ya Apple'ın fiyatının bu kadar yüksek olmasının sebebi "vergiler" değil ya da Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma politikası izliyor. |
Bence de Apple en çevreci şirket olabilir. Hatta bunu bir adım öteye taşımalı, cihazlar kese kağıdında satılmalı. Ne o öyle kutu - ambalaj falan... |
Herkes sığınaklara tekrar ediyorum herkes sığınaklara.
Şu önümüzdeki 1 ay Apple heyecanı geçene kadar. |
Şarj aletini kutuya koymamanın çevreye, doğaya duyar için olduğunu düşünüyor arkadaş. Sanki kendisi şarj aleti almayıp, telefonu güneş enerjisiyle şarj edecek. |
yıllarca Asya da cocuk işçi çalıştıran apple mı duyarlı bırakın bu isleri cıkarı olmayan hiçbir iş yapmaz apple bunu bütün
dünya biliyor bellı ki senı gece yatakta gunduz ayakta uyutuyorlar üzücü |
Benzer içerikler
- instagram efekt arama
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- fake fotoğraf sorgulama
- facebook dondurma
- amazon drive
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X